دقیقآ.CPU من هم بعد از آنلاک شدن دمای هسته ها رو نشون نمیده.اما من کلی گیم و نرم افزار باهاش تست کردم و هیچ اروری تا حالا ندیدم.یعنی فقط به خاطر این مورد الکی(عدم نمایش دمای هسته ها) این CPU شده دو هسته ای؟؟؟!!!!
دقیقآ.CPU من هم بعد از آنلاک شدن دمای هسته ها رو نشون نمیده.اما من کلی گیم و نرم افزار باهاش تست کردم و هیچ اروری تا حالا ندیدم.یعنی فقط به خاطر این مورد الکی(عدم نمایش دمای هسته ها) این CPU شده دو هسته ای؟؟؟!!!!
احتمالا
طبق گفته ی دوستان میتونه این دلیلش باشه
راستی بایوس مینتو آپدیت کرده بودی ؟
این یکیش هست!
ممکنه مثلا بعد از آنلاک فشار وارد بر سی پی یو زیاد شده و ثبات اون به مرور زمان کاهش پیدا کنه! بعد هم اگه خدای نکرده بلایی بر سر سی پی یو بیاد، شرکت مسئولیت قبول نمیکنه! مورد دیگه افزایش مصرف برق هست مثلا ممکنه به جای 125 وات 155 وات مصرف کنه! کلا از حالت استاندارد خارج میشه! و مسولیتش با طرف هست!
نه .همون بایوس فابریک خودش هست.خب این مین ورژن Pro هست و وقتی که گرفتم ورژن بایوسش تقریبآ به روز بود.برای همین هم من آپدیت نکردم.
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
احتمال داره،چون طبق نمایش HW Monitor الان مصرف CPU من 164 وات شده.![]()
خوب بایوس رو اگه ورژن جدید تر اومده بریز شاید مشکلت حل شد
شما حتما بایوس اور مورد عنایت قراربده!
یه مورد مهم: الان دمای مادربردت چنده؟ هر چی باشه حدود 7 تا 10 درجه اگه بهش اضافه کنی میشه دمای سی پی یوت! احتمالا دمای بالایی باشه!
حتمآ تو اولین فرصت اپدیت میکنم ببینم چی میشه.
دمای CPU هم تو HW Moniror تو قسمت بالاتر که CPU رو به صورت تکی نمایش میده تو تست پرایم بیشتر از 64 و در هنگام بازی (مثل Crysis) بیشتر از 57نمیشه.حالا نمیدونم که این دمایی که این نرم افزار نشون میده واقعآ مال CPU یا خیر.دمای خود مین هم از 39 بالاتر نمیره. البته کیسم کولینگش بد نیست.مدلش مگنوم پلاز هست و 2 تا فن 12 سانتی اضافه داره که یکیش هوا رو میده داخل و یکیش هم هوا رو خارج میکنه.
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
راستی الان بالاترین ورژن بایوس چیه؟
برو تو سایتش خودت متوجه میشی! به تاریخ عرضه بایوس دقت کن!
آخرینش به این تاریخه:
2011/04/15 update
M4N68T PRO 0806 BIOS
مرسی دوست گلم
من تا حالا بایوس رو آپدیت نکردم.اما فکر نکنم کار سختی باشه.فقط با EZflash از منوی Setup این کار رو انجام بدم یا جور دیگه.ورژن جدید رو هم رو CD بریزم حله یا نه باید رو هارد باشه؟
همون ez flash روش خوب و مطمئنیه
اگه با ez flash میخوای کار کنی فایل رو هارد باشه چون ez flash از رو هارد brows میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)