تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 42

نام تاپيک: مشاوره برای خرید یک سری وسایل 206

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نه بابا پرشیا رو خودمون هم داریم، خنگ هست و فکر نمیکنم با این چیزا از گارانتی خارج بشه، توی نمایندگی ایران خودرو بهم گفتن که دیاک میزنن و هر موجودی که در سیستم برق ماشین دخالت داشته باشه باعث خارج شدن ماشین از گارانتی میشه، البته فکر میکنم اگر با سوکت فابریک باشه زیاد مهم نباشه چون فوقش سوکت رو در میارن و ماشین گارانتیش بر میگرده! ولی اگر سوکت فابریک نباشه ( که نمایندگی ماجیکار میگفت برای 206 سوکت فابریک برای مجیکار تصویری وجود نداره ) اون موقع نصف اون سیم های زیر فرمون ماشین رو قطع میکنن و با چسب و هزار کثافت کاری بهم وصله میکنن تا دزدگیر رو بچپونن تو حلق ماشین و خلاصه دهن ماشینت رو صاف میکنن.
    بله تلماتیکس تصویری هم هست البته به خوشگلی و با امکانات آخرین مدل مجیکار نیست ولی خب، خیالت راحته، در کل هم زیاد فرقی نمیکنن.
    لومر هم یه لایه نانو هست که از داخل به شیشه ها میچسبونن ( آدمیزاد توان کندنش رو نداره و دوباره همون شرکتی که چسبونده با هزار بد بختی میتونه بکندش ) این لایه UV 400 هست ( مثل عینک های آفتابی درست و حسابی ) و از ماشین و شما در برابر نور آفتاب محافظت میکنه و باعث میشه شیشه خیلی مقاوم تر بشه و حتی در صورت شکستن خورد نشه و نریزه، خلاصه چیز خیلی توپی هست که فکر کنم برای 206 حدود 300 تومن هزینه داشته باشه.
    این دزد گیر واقعا این امکان رو داره؟

محافظ در برابر اتصال کوتاه راهنماها

تو مشخصاتش زده شده .

قیمتشم اگه میدونید بگید ممنون میشم الان ماجیکار 110 234 تومن هست این چنده؟
    Last edited by isbn; 16-05-2011 at 17:19.

2. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

تنها چیزی که در موردش میدونم اینه که نمایندگی ایران خودرو - ایساکو گفت خودشون روی ماشین با سوکت فابریک میبندن و ماشین هم از گارانتی خارج نمیشه، فکر میکنم ارزون تر از مجیکار باشه.
    در ضمن دزدگیر از دزدی جلوگیری نمیکنه!!!
    تنها استفاده دزدگیر در ماشین هایی مثل 206 که ایمویلایزر دارن اینه که اگر دزد مثلا برای شکستن شیشه ماشین به ماشین ضربه زد دزد گیر سر و صدا کنه و دزد بترسه و بره و یا وقتی بچه ها دارن تو کوچه فوتبال بازی میکنن با اولین ضربه توپ به ماشین و در اومدن صدای دزدگیر بترسن و برن، نه اینکه از ماشین شما به عنوان سیبل برای تمرین هدف گیری و شوت کردن استفاده کنن ( با دو تا چشمام همچین چیزی رو دیدم که چطور بچه ها با توپ شوت میکردن تو در یه ماشین که تقریبا نو بود و ماشین هم مثل قوطی حلبی میرفت تو و بچه ها ذوق میکردن )
    خلاصه تنها استفاده دزدگیر برای اینجور ماشین ها اینه که صدا بده و ملت از ترس اینکه صداش در بیاد از ماشینتون دور بشن، و الا جلوی چشمام شیشه ماشینم رو شکستن و دزدگیرش هم صدا داد و تا من از اینور خیابون برم اونور هر چی تو داشبورد بود برداشتن و با موتور فرار کردن، که البته اگر شیشه ها لومر بود به جای شیشه ماشین دست دزده میشکست. فرقی هم نمیکرد که دزدگیر ماشین چی باشه.
    البته این استفاده دزدگیر در زمینه محافظت ماشین هست و الا پیدا کردن ماشین و روشن و خاموش کردن از راه دور و ... هم از امکانات دیگه دزدگیر های درست و حسابی هست.
    ولی در کل به نظر من لومر کردن شیشه ها برای حفاظت در برابر دزدی خیلی کارایی بیشتری نسبت به نصب بهترین دزدگیر ها روی ماشین داره.
    Last edited by soooot; 16-05-2011 at 18:11.

4. 3 کاربر از soooot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    soooot جان خیلی ممنونم از راهنماییت خیلی کارساز و مفید بود
    من دزدگیر رو دو سه هفته دیگه نصب می کنم می دم همون ایران خودرو بزنه.
    این تلماتیکس که گفتی مدل های متفاوت داره؟ قیمت هاش چطوریه و من کدوم رو بگیرم بهتره؟

دیروز خیابون ملت بودم یه سری چیزا گرفتم
    روکش صندلی کاملا شبیه و همرنگ صندلی ها با سری های عقب 50 تومن (البته اینو موقتی گرفتم ، دستم باز بشه یه مدل یکی معرفی کرد قیمتش بالا بود کیفیت خیلی خوبی داشت بعدا اونو می گیرم )
    یه قفل فرمون از اینا که موقع بستن کلید نمی خواد و کلید کامپیوتری داره 16 تومن
    چادر 24 تومن
    اینا با تخفیف بود البته آخرش هم یه تخفیف جدا گرفتم دوباره.

دنبال جاسوئیچی فابریک 206 گشتم پیدا نشد طرف گفت هفته دیگه میاره ولی خوب جاسوئیچی های قشنگی داشت
    تو خیابون ملت کوچه آذر توس اون آخراش یه پاساژ هست لوکس فروشی ها اونجان. طبقه پایینش.

===========
    امروز میرم نمد کاپوت ، اسپری داشبورد ، بوگیر ، پارکابی و احتمالا کفی صندوق عقب و کفپوش داخل رو می گیرم.
    اگر برای اینا توصیه ای دارید بنده گوش می دم.

6. 2 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

===========
    امروز میرم نمد کاپوت ، اسپری داشبورد ، بوگیر ، پارکابی و احتمالا کفی صندوق عقب و کفپوش داخل رو می گیرم.
    اگر برای اینا توصیه ای دارید بنده گوش می دم.
    پا رکابی از نوعی که روشن میشه رو نصب کن من دیدم بسیار جالب بود.

8. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوکی می گردم دنبالش
    بچه ها یه سری وسایل شستشوی ماشین هم میخوام بگیرم یه توضیحی بدید چیا باید بگیرم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

یه توصیه جدی به تمام کسانی که 206 میخرن، یه فیلتر جاروبرقی بردار و با قیچی اندازه دریچه ورودی هوای کولر که زیر داشبورد هست درش بیار و بچسبونش اونجا، وگرنه ممکنه مثل من یه ذره ( یه ذره هااااااااااااا ) پرز و گرد و خاک از اونجا بره تو و از این به بعد هر وقت کولرت رو روشن کنی بوی بسیار بدی مثل بوی آب که بریزه روی فرش در میاره و هزینه تعمیرش هم حدود 200 هزار تومن هست و کل داشبورد و... باید باز بشه و هزار و یک بد بختی داره.
    حتما این کار رو بکن، البته چون برای خودم کار از کار گذشته بود دیگه نرفتم زیر داشبورد رو نگاه کنم ببینم ورودی هواش چجوریه و...
    در مورد دزدگیر هم اطلاعات دیگه ای ندارم!
    یه چیز دیگه ای هم که هست، منم همش میگفتم الان مثلا فلان روکش رو میکنم بعدا بهترش رو میگذارم، ولی تا چند وقت دیگه اینا برات عادی میشه و حساسیتت نسبت به ماشین کم میشه و تا آخر مثلا همین روکشی که گذاشتی روی ماشینت میمونه، پس اگر خوبش رو میخوای از همین اول خوبش رو بگیر

12. 3 کاربر از soooot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا مگه میشه روی 206 کروز کنترل بست؟ چجوریه سیستمش؟ قیمت؟ کجا اینکار و می کنن؟ اگه میشه روشنمون کنید مرسی

14. این کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

آقا مگه میشه روی 206 کروز کنترل بست؟ چجوریه سیستمش؟ قیمت؟ کجا اینکار و می کنن؟ اگه میشه روشنمون کنید مرسی
    کروز کنترل رو بیشتر برای دنده اتوماتیک نصب میکنن اما روی خودروهایی که اتوماتیک نیستن هم نصب میشه.مثلا الان سمند LX سفارشی با کروز کنترل داره تولید میشه.
    اطلاعات بیشتر با شرکت آپکو تماس بگیر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم یه عکس از کروز کنترل روی دنده سمند هست:

Last edited by mohamad skystar; 17-05-2011 at 14:58.

16. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

رینگ و لاستیک هم میخوای بخری؟ یا همون تایرهای فابریک؟

18. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

در مورد دزدگیر اینو بگم که من بردم نمایندگی مجیکار توی خیابون سورنا، با سوکت فابریک بست. مصرف دزدگیر هم فقط به درد همون چیزای که sooot گفت میخوره و بس!
    کروز کنترل هم یکی از آپشنای 206 هست که به شکل فابریک یا استوک فروخته میشه و قیمتش 70 تومن (بدون لیمیت) و 100 تومنه (با لیمیتر) محل فروش هم همون خیابون سورنا!
    کروز 206 زیر فرمون نصب میشه و برای مدل لیمیتر باید پدال 5 سیمه داشته باشی.

برای رینگ و لاستیک هم تحقیقات زیادی داشتم قبلاً در موردش خواستید بگید!

20. 2 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •