تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 41

نام تاپيک: Desire S یا Galaxy S ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دیزایر اس با توجه به ساپورت خوب htc از گوشی هاش مخصوصا سری دیزایر یکی دو ورژن اینده اندروید را به صورت رسمی براش میاد
    تو ریویو ها که دیده بود دیزایر اس دوربین زیاد خوب نیست کناره های عکس ها زیاد شفاف نیست مثل خیلی دیگه از گوشی های htc
    کلا گوشی های htc کمتر دست مردم هست به خاطر همین گوشی تک تری نسبت به گلکسی

2. این کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

دیزایر اس با توجه به ساپورت خوب htc از گوشی هاش مخصوصا سری دیزایر یکی دو ورژن اینده اندروید را به صورت رسمی براش میاد
    تو ریویو ها که دیده بود دیزایر اس دوربین زیاد خوب نیست کناره های عکس ها زیاد شفاف نیست مثل خیلی دیگه از گوشی های htc
    کلا گوشی های htc کمتر دست مردم هست به خاطر همین گوشی تک تری نسبت به گلکسی
    دوربینش از لحاظ سرعت که فوق العاده شده (ریویو های تصویری تو Youtube)، کیفیت هم همین وایلدفایر کیفیتش منو راضی میکنه، از این بد تر نباشه کاملا کافیـــه!
    تک بودنش و اینا هم اینجا هیچ اهمیتی نــداره....

هر جور بخوای حساب کنی گلکسی اس سر تره !
    در ضمن همین که خیلی از ملت تو کارشن مطمئن باش سامسونگ ساپورتش میکنه...
    ملت کجا تو کارش هستن؟ ایران؟ طرفهای ما که گوشی قراردادی هست، کسی بیشتر از یک سال یا 18 ماه گوشی رو نگه نمیداره خیلی راحت بعدی رو میخره!
    جالبه گلکسی رو با دیزایر اچ دی مقایسه میکنن بعد یه عده میگن دیزایر اس بهتره از گلکسی اس هست...!!
    دیزایر اس رو هم با نکسوس اس مقایسه میکنن، خب که چی؟
    گلكسي اس خيلي سردتره نسبت به Desire S
    صبر كن تا قيمتش افت كنه
    خب چرا سر تره!؟
    قیمت چی کم بشه؟ من گفتم که قیمتش برام دقیقا یکی هست...

ممنون از همه که نظر دادن، باز من نظرم روی دیزایر هست چون جدید تر هست و میشه گفت ساپورت گلکسی اس با اومدن گلکسی اس 2 تموم میشه و من اصلا دوست ندارم این بلا دوباره سرم بیاد (قبلا با سونی اریکسون اکسپریا X1 یه بار سرم اومده) و امکاناتی که دیزایر اس داره خصوصا در قالب سنس، خیلی جالب هستن، فقط میمونه مساله روت شدن و اینها که اون هم ان.شا.الله حل میشه...در ضمن دیزایر ضبط فیلم HD 720 داره که توی مشخصات گلکسی اس ندیدم... قضیه افت سیگنال وای.فای هم جدی هست ظاهرا، من چند جای مختلف از جمله فروم XDA دیــدم
    باز هم اگه کسی نظری داره، بگه...

4. این کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا شما دلت پیش دیزایر هست کاریشم نمیشه کرد ( در نتیجه فکر میکنی بهتره )
    در ضمن فیلم برداری گالکسی هم 720HD هست اونم با 30فریم

6. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

آقا شما دلت پیش دیزایر هست کاریشم نمیشه کرد ( در نتیجه فکر میکنی بهتره )
    در ضمن فیلم برداری گالکسی هم 720HD هست اونم با 30فریم
    اگه دلم جایی بود که نمیومدم تاپیک بزنم این وسط!ولی به جز صفحه نمایش هیچ جذابیت به خصوص دیگه ای توی گلکسی نمیبینم، بعدشم این قدیمی بودنش خیلی ضد حاله...امکانات سنس 2.1 رو شما دیدی؟ فوق العاده هستن...
    در مورد فیلم برداری هم ممنون، من نکسوس اس رو به جای گلکسی اس چک کرده بــودم...

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

عزیزم من خودم بین این تو تا گیر کرده بودم بعد از تقریبا یک ماه تحقیق به این نتیجه رسیدم که Desire S بهتره چرا.......؟؟؟؟؟!!!!

اولین و مهم ترین دلیلش اینه که تمام گوشی های اندرویدی باید تا 18 ماه پس از تولیدشون قابلیت اجرای آخرین نسخه ی اندروید رو داشته باشن این به این معناست که شرکت بعد از 18 ماه خودشو موظف نمیدونه که واسه گوشی آپدیت رسمی بده بیرون پس آپدیت رسمی واسه Galaxy پررر...

دوما Galaxy دارای بدنه ی پلاستیکیه که اثرات انگشت روش میمونه که این بعدا اعصابتو خورد میکنه فلش هم که نداره که واقعا در بعضی مواقع اعصاب خورد کنه.....

Galaxy S تنها مزیتی که نصبت به Desire s داره صفحه ی بی نظیر Super AMO LED هست که واقعا آدمو به وسوسه میندازه درضمن عمر باتریه بیشتری داره... میدونم ریوییو ها رو خوندی پس بیشتر توضیح نمیدم...

درضمن این گوشی تازه وارده ولی حتما براش رام های بیشتری میاد درضمن قبلا روت شده یه سر به ---------.ir بزن

هر دوتاشون خوبن و از خریدشون پشیمون نمیشی ولی من که تا دو هفته دیگه Desire S و خریدم منتظرم یکم بکشه پایین
    حالا اونجا برات چقد درمیاد؟

9. 2 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

عزیزم من خودم بین این تو تا گیر کرده بودم بعد از تقریبا یک ماه تحقیق به این نتیجه رسیدم که Desire S بهتره چرا.......؟؟؟؟؟!!!!

اولین و مهم ترین دلیلش اینه که تمام گوشی های اندرویدی باید تا 18 ماه پس از تولیدشون قابلیت اجرای آخرین نسخه ی اندروید رو داشته باشن این به این معناست که شرکت بعد از 18 ماه خودشو موظف نمیدونه که واسه گوشی آپدیت رسمی بده بیرون پس آپدیت رسمی واسه Galaxy پررر...

دوما Galaxy دارای بدنه ی پلاستیکیه که اثرات انگشت روش میمونه که این بعدا اعصابتو خورد میکنه فلش هم که نداره که واقعا در بعضی مواقع اعصاب خورد کنه.....

Galaxy S تنها مزیتی که نصبت به Desire s داره صفحه ی بی نظیر Super AMO LED هست که واقعا آدمو به وسوسه میندازه درضمن عمر باتریه بیشتری داره... میدونم ریوییو ها رو خوندی پس بیشتر توضیح نمیدم...

درضمن این گوشی تازه وارده ولی حتما براش رام های بیشتری میاد درضمن قبلا روت شده یه سر به ---------.ir بزن

هر دوتاشون خوبن و از خریدشون پشیمون نمیشی ولی من که تا دو هفته دیگه Desire S و خریدم منتظرم یکم بکشه پایین
    حالا اونجا برات چقد درمیاد؟
    فروم ---------.ir رو دیدم، ولی جاهای دیگه مثل XDA ندیدم، یعنی آموزش روت هست ولی دستگاه باید S-OFF باشه از قبل، که دستگاه های اروپا (برعکس هند و چین و ...) معمولا S-ON هستن، و هنوز راهی برای S-Off کردن من ندیدم... من امیدوارم ساپورتش از طرف Developer ها بیشتر بشه
    اینجا هم به صورت قرار دادی هست، 139 یورو اولش میدی با یه قرارداد 12 ماهه، ماهی 30 یورو، 200 دقیقه تماس به شماره خونگی و غیر از این اپراتور، 200 تا هم SMS خارج از این اپراتور، و 1GB اینترنت برای هر ماه، تماس و SMS به داخل شبکه هم کلا رایگان هست حالت های دیگه هم هست مثلا گوشی رایگان، ماهی 100 یورو، تماس و SMS کلا نامحدود!

11. این کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

قطعا دیزایر
    اگه چند وقتی یه گوشی سامسونگ داشته باشی میفهمی که گوشیهای سامسونگ همه چیزی هستند غیر از چیزی که باید باشند!

13. این کاربر از alliniran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

گلکسی یه برتری هایی داره مثله
    صفحه بزرگتر و با کیفیتتر
    8 گیگ مموری داخلی و رام 2 گیگ
    بلوتوث 3
    دوربین بهتر با تنظیمات بیشتر
    gpu قویتر که برای ساپورت بازیها تا 2 3 سال آینده خیالتو راحت میکنه
    حروجی tv
    باتری قویتر

برتری دیزایر S هم فلش هست و رم بیشتر
    البته فلشش خیلی کوچیکه و فک نمیکنم بیشتر از نیم متر جواب بده
    در عوض گلکسی به خاطر گشودگی لنز F/2.6 نور رو بیشتر جذب میکنه و تو فاصله های بیشتر از 1 متر خیلی بهتر از دیزایر S عمل میکنه + حالت نایتش که زمان گشودگی لنز رو به زمان بسیار زیاد 1/2 ثانیه میرسونه که حتی فلش زنون هم در برابرش کم میاره!

از نظر آپدیت هم خیلی نگران نباش چون وقتی nexus S به 2.4 آپدیت بشه به خاطر سخت افزار مشابه با گلکسی کوکر ها میتونن رام 2.4 رو براش کوک کنن

قیمتشم که 70 80 تومن ارزونتره ... دیزایر S هم گوشی قویی هستو در برابر گلکسی کم نمیاره ولی من باشم گلکسی رو انتخاب میکنم

15. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

گلکسی یه برتری هایی داره مثله
    صفحه بزرگتر و با کیفیتتر
    8 گیگ مموری داخلی و رام 2 گیگ
    بلوتوث 3
    دوربین بهتر با تنظیمات بیشتر
    gpu قویتر که برای ساپورت بازیها تا 2 3 سال آینده خیالتو راحت میکنه
    حروجی tv
    باتری قویتر

برتری دیزایر S هم فلش هست و رم بیشتر
    البته فلشش خیلی کوچیکه و فک نمیکنم بیشتر از نیم متر جواب بده
    در عوض گلکسی به خاطر گشودگی لنز F/2.6 نور رو بیشتر جذب میکنه و تو فاصله های بیشتر از 1 متر خیلی بهتر از دیزایر S عمل میکنه + حالت نایتش که زمان گشودگی لنز رو به زمان بسیار زیاد 1/2 ثانیه میرسونه که حتی فلش زنون هم در برابرش کم میاره!

از نظر آپدیت هم خیلی نگران نباش چون وقتی nexus S به 2.4 آپدیت بشه به خاطر سخت افزار مشابه با گلکسی کوکر ها میتونن رام 2.4 رو براش کوک کنن

قیمتشم که 70 80 تومن ارزونتره ... دیزایر S هم گوشی قویی هستو در برابر گلکسی کم نمیاره ولی من باشم گلکسی رو انتخاب میکنم
    صفجه اش درسته
    حافظه داخلی مهم نیست، کارت 16 گیگ دارم
    بلوتوث 3 هم واقعا هیچ اهمیتی نداره، کلا بلوتوث بی استفاده هست!
    دوربین احتمالا درسته
    GPU جدی قوی تر از دیزایر هست؟
    خروجی TV هم مهمه، حواسم بهش نبود...
    باتری هم درسته

در مورد فلش حرفتون درست نیست، چون فلش وایلدفایر هم همینقدره، یه اتاق رو کلا نورانی میکنه، عجیب!
    در مورد آپدیت این دقیقا تصور اشتباهی هست که من در مورد اکسپریا داشتم که ویندوز موبایل 6.5 برای اکسپریا 2 بیاد کوکر ها درستش میکنن و به تلخی فهمیدم که رام های اینجوری فقط به درد عمه کوکر ها میخوره!
    به هر حال ممنون نکات خیلی جالبی بود...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    زیر سایه شما

پيش فرض

به نظر من از هر نظر بهتره به جز دوربین در نور شب؛موفق و پیروز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •