گلکسی اس2 واقعآ خداست بین گوشیها،اگه میتونی صبر کنی حتما گلکسی اس2 بخر...![]()
گلکسی اس2 واقعآ خداست بین گوشیها،اگه میتونی صبر کنی حتما گلکسی اس2 بخر...![]()
شماایناروبخون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه امکانات و کاربری و راحتی و زیبا بودن رو ۱۰۰ ٪ در نظر بگیریم ، اونوقت :
اگه ۶۰ به ۴۰ امکانات واسط مهمه = گلکسی اس ۲
اگه ۶۰ به ۴۰ کاربری بهتر و راحتی و زیبایی واسط مهمه = iphone 4
Last edited by ravani_13; 15-05-2011 at 12:46.
جناب شما حداقل 4 تا ویدیو از گلکسی اس 2 دیدی که کاربری بهتر رو به ایفون میدی؟
جناب بنده اون رویوهایی که شما خوندی رو خوندم و با این گوشی هم یه ۱۰ دقیقه ای ور رفتم
راحتی استفاده در دست ـ تاچ بی نظیر - بخش موسیقی قوی تر ـ اینترفیس زیبا تر و - بهترین برای وب گردی - ارگونومی بهتر در ساختر لیست وگرافیک ایکون ها - دسترسی اسانتر و........... = iOs
وقتی با ایفون کار میکنی غیر از انجام کار ، لذت هم میبری ، چیزی که تا تجربه نشه قابل توضیح نیست
Last edited by ravani_13; 15-05-2011 at 13:53.
بازم ادم میرسه به همون بحث معروف با اپل فن ها که خیال میکنن یه گوشی اپل خریدن دنیا رو دارن و هیچ کس غیر از اونا نمیتونه اپل بخره !! متاسفم فقط
نه کسی گفت دنیا رو داره هر کسی هم بخواد میتونه الان ایفون بخره مخصوصا که الان گلکسی گرون تره
ولی داداش یه چیزایی خیلی مهم هست حداقل واسه امثال من ، مثل کیفیت که اپل حرف اول و اخر رو میزنه
من دوست ندارم کیفیت فدایی سی پی یو بیشتر بشه
حالا اگه دوست داری میتونی متاسف باشی ، چون اصلا مهم نیست
Last edited by ravani_13; 15-05-2011 at 14:22.
اهان حالا دیگه کیفیت گلکسی اس 2 پایینه!!! باشه داداش شما علم غیب داری حتما درست میگی...
شما بهتره عقیده ات رو عوض کنی که کیفیت آیفون بهترینه.الان دقیقا چه طوری توی Galaxy S II کیفیت فدای CPU بهتر شده؟
لطفا جک نگین.اینترفیس زیبا تر و - بهترین برای وب گردی
گرافیک آیکون ها رو شما بگو دقیقا چه معنی داره و چه تاثیری داره.گرافیک ایکون ها
انصافا گوشی های اپل توی پخش موسیقی از اسپیکر واقعا بد هستن.حالا باز Iphone 4 نسبت به 3GS پیشرفت خوبی کرده...بخش موسیقی قوی تر
بهترین واسه وبگردیایفون که ازفلش پشتیبانی نمیکنه که خیلی لطمه میزنه به وب گردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)