با سلام
شما محمد جان مرورگرت رو بگو چیه منم یه مدت همین مشکل رو داشتم که مثلا اپرا اصلا باز نمی کرد و مجبور می شدم با مرورگر خود ویندوز کار کنم که اونم باز می کرد ولی یه کم طول می کشید
با سلام
شما محمد جان مرورگرت رو بگو چیه منم یه مدت همین مشکل رو داشتم که مثلا اپرا اصلا باز نمی کرد و مجبور می شدم با مرورگر خود ویندوز کار کنم که اونم باز می کرد ولی یه کم طول می کشید
مرور گر خود ويندوز است(I E) :(![]()
با سلام خب محمد جان می خای از مرورگرهای دیگه استفاده کنید بلکه مشکل حل بشه مثه اپرا یا فایر فاکس
ما كه با اپرا هم امتحان كرديم همين نتيجه را گرفتيم :?
محمد جان دیه عقل من به جایی قد نمی ده شرمنده باز خودت باهاش ور برو بلکه درست بشه
بابا خدايي محمد جانو كشتين
محمد جان بايد بري به اين آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا جان اين ادرس كه اطلا درست نيستبابا خدايي محمد جانو كشتين
محمد جان بايد بري به اين آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با همون قبلي يه مدت وصل ميشديم :(
شما باید اول ثبت نام کنید بعد وارد این سایت بشید:
gmail.google.com
اگر ثبت نام کردی خب با مرورگر اپرا برو همون سایت فوق و نام کاربر و کلمه عبور وارد کن.![]()
با يك بار فرمت ويندوز درست شد
كجاي تنظيمات به هم خورده بود نمي دونم :?![]()
با سلام ..
ماله منم امروز اين طوري شده بود يعني مثلاGmail Notifier پيغام ميداد كه من يه نامه دارم ( و اين نشون ميده كه مشكل از سرور Gmail نيست :?: ) ولي من نميتونستم وارد Gmail بشم و هي ميخواست Gmail لود بشه و نميشدعلتش هم اين بود كه من قسمت كش و كوكي هاي مرورگرم رو پاك كرده بودم ( البته اگه تنظيماتش رو دست نزنيد اتومات پاك ميشه البته در بعضي مرورگرها ) و براي اينكه كوكي مربوطه ساخته بشه و من بدون لگين بتونم دوباره وارد بشم روي همون لينكي كه برام دعوت نامه فرستاده بودن كليك كردم و بعد مشكلم حل شد :mrgreen:
موفق باشيد :arrow:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)