دوست عزیز به غیر از پول گوشی 1 ريال دیگه نباید اضافه بدی !
چون واسه سخت ترین کار ها هم آموزش هست هم نرم افزار !
حالا گوشیت چیه تا راهنماییت کنم ؟
دوست عزیز به غیر از پول گوشی 1 ريال دیگه نباید اضافه بدی !
چون واسه سخت ترین کار ها هم آموزش هست هم نرم افزار !
حالا گوشیت چیه تا راهنماییت کنم ؟
فقط واسه کسایی خوبه که از نرم افزار چیزی سرشون نشه.. نخوان هم یاد بگیرن خیلی هستن به کامیپوتر علاقه ای ندارن و حوصله نصب رام و روت و .. ندارن... مثلاً یه نفر که نمیدونست روت چیه، رام چیه رفته بود 40 تومن داده بود واسه فارسی سازی و روت و .. گوشی x8
اما واسه حرفه ای ها نه ، پول زوره ...
آخه بدبختی اینجاست واسه افراد مبتدی هم کاری انجام نمی دن یعنی بلد نیستن که انجام بدن
از من به عنوان کسی که حداق هر ماه علاالدینه و یه گوشی عوض می کنه به شما نصیحت همیشه از طبقات پنجم و ششم خرید کنید که عمده فروشن و از این خ....سه بازیا بلد نیستن.
اره دقیقا همینطوره! هیچی بلد نیستن اکثرا! مثلا از چند نفرشون الکی سوال میکردم فلان گوشی سیستم عاملش چیه؟ جواباشون خیلی جالب بود! مثلا ویندوز آندورویده!!!! یا ویندوز میخوره!آخه بدبختی اینجاست واسه افراد مبتدی هم کاری انجام نمی دن یعنی بلد نیستن که انجام بدن![]()
نمی دونم کجا خوندم !!!؟؟ یادم نمیاد !!! موضوع این بود که فکر کنم حدود 40 درصد کسانی که اسمارت فون میخرند اصلن نمی دونند اسمارت فون چیه و به هیچ عنوان از امکانات گوشی استفاده ای نمی برند حالا شما به بازار رو به رشد اسمارت فون از یه طرف هم دقت داشته باشید یعنی گوشی های اسمارت فون مرتب داره تولیدشون اضافه میشه و از اینور هم به آگاهی خریدار اصلن اضافه نمیشه....
نتیجه :
سوءاستفاده بعضی از طالبی فروش های سابق در کسوت موبایل فروش فعلی ( جسارت به همشون نشه ) در جهت نصب نرم افزار!!!
کسی که اهل کامپیوتر و اینترنت نباشه و میره اسمارت فون میخره به نظر من جز همون 40 درصد طبقه بندی میشه ... دنیای امروز دنیای آپگرید همزمان و آنی است بی اتصال به شبکه جهانی انسان به شکل شایسته نمیتونه از توانمندیش استقاده کنه فکر میکنید چنین انسانی قابلیت استفاده از یک اسمارت فون را داره که حالا بره براش 80 تومن هم پول بده برای نصب برنامه!!!
پ.ن : آمار اون 40 درصد مربوط به ایران نبوده ( کشوری که توش N8 رکورد فروش میزنه !!!!!!! )
Last edited by Mig33; 13-05-2011 at 09:17.
به خدا حرف اين دوستمون رو بايد طلا گرفت! يكي از آشنايان من رفته بود desire hdخريده بود(جديدا) و با مخلفات و نرم افزار و... بهش 700 انداخته بودن. گارانتي ياس هم نبود!
خلاصه ازش پرسيدم براي چي اين گوشيو خريدي؟ گفت: زيبايي برام مهمه، يه دوربين با كيفيت و اينكه يه تماسي بگيري، اس ام اسي بدي...!
خوب! شما ملاحضه بفرماييد! اين طرف حتي نمي دونست رو گوشي اندرويد نصب و فكر مي كرد سيمبين 3 روشه. حالا همچين كسي حقش نيست همچين بلايي سرش بياد؟؟
كسي كه داره ميره چيزي بخره بايد همه چيزشو از بر باشه، در اين صورت فروشنده به خودش اجازه نميده همچين پيشنهاد شرم آوريو به شما بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)