دوست عزيز اگه واقعا عجله اي نداري صبر كن و به جاي مادربورد با چيست P67 مادربورد با چيپست Z68 بگير تا h67 و p67 را با هم و يكجا داشته باشيد. خداييش از دست دادن quick synck در چيپست h67 چيز كمي نيست...
ناگفته نماند كه قيمت هم ميره بالا.
دوست عزيز اگه واقعا عجله اي نداري صبر كن و به جاي مادربورد با چيست P67 مادربورد با چيپست Z68 بگير تا h67 و p67 را با هم و يكجا داشته باشيد. خداييش از دست دادن quick synck در چيپست h67 چيز كمي نيست...
ناگفته نماند كه قيمت هم ميره بالا.
بعید میدونم این چیپ زودتر از 6ماه آینده وارد ایران بشه.
عجله نکنی تا اواسط خرداد قراره وارد بشهبعید میدونم این چیپ زودتر از 6ماه آینده وارد ایران بشه.
اصلا هم این طور نیست چون قرار بوده در اردیبهشت ماه بیاد و تا الان هم دیر کرده نهایتا فکر میکنم تا تابستان بیاد.
این قرار ها رو کی تعیین میکنه؟
4 ماهه مادربرد های b3 همه جای دنیا دارن فروخته میشن اما تو ایران فقط 2 برند اسوس و گیگا اونم فقط چند تا مدل b3 تو بازار موجوده.
اون وقت شما حرف از چیپ z68 میزنید؟ خوشبینانه ترین حالت آخر تابستونه!
خیلی ممنون دوستان ولی فکر کنم وقتی این مادربورد وارد ایران شه قیمتش با بودجه ای که من دارم نخونه.در ضمن تصمیم گرفتم از خیر اورکلاک بگذرم چون وقتیcpu عوض کنم مجبور میشم مادربوردمم عوض کنم و بعد بهتره یه رم بهتر بگیرم که خرجش زیاد میشه
سلام
می دونم شما قراره اینتل بخرید ولی پردازنده های سری بولدوزر AMD قرار 20 جون ( {اصلاح شد}یعنی 30 خرداد) عرضه بشن طبق لینک زیر:
اما با عرضه ی پردازنده های AMD ، بازار پردازنده های اینتل هم دستخوش تغییر میشه و مطمئنا روی قیمت انها می تونه تاثیر گذار باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این رو برای این گفتم که تا 1 ماه آینده بازار می تونه تغییراتی داشته باشه
ویرایش:
مدت زمانی هم که طول می کشه بعد از عرضه جهانی وارد ایران بشه حدود 1 تا 1.5 ماه هست
Last edited by nikaan; 19-05-2011 at 23:12.
او تا بولدوز بیاد ایران...........
به نظرم من مادربرد رو p8p67 معمولی بردار یا اگه می خوای sli کنی p8p67 pro بردار
cpu رو هم 2500k نترس قیمت زیاد نمیره بالا رم خودت هم خوبه ولی اگه از برند هایی که دوستمون معرفی کرد براداری خوب میشه مادبرد h67 پورت ساتا3 دوتا داره علاوه بر اون فرکاس رم رو تا1333 بیشتر نمیشناسه
توصیه من اینه که این مشخصات رو برداری
پاورت رو هم 650 بردار تا کم نیاره
Last edited by 1navid; 20-05-2011 at 11:55.
سلام من به مین و بولدوزر کاری ندارم! فقط ممکنه پاورت توی اورکلاک تحت فشار قرار بگیره.
خیلی ممنون دوستان همون طور که تو پست قبل گفتم از خیر اورکلاک گذشتم چون با توجه به کارایی که دارم core i5 معمولی کارمو را میندازه.(تازه سقف بودجم 1200 )الان فقط یه تغییرکوچیک تو گرافیکم دادم چون بیشتر بچه های فرم hotoverclock میگفتن که تو سری 460 این مدلasus از evga بهترهو در ضمن یه پرینتر بهتر برداشتم که با توجه به بودجم مجبور میشم بعدن بخرمش.
CPU: Intel Core i5 2500=250M.B: Asus P8H67-M pro =180VGA: Asus ENGTX460 DirectCU TOP 1024MB= 280RAM: Kingmax 4G (2*2G) DDR3 1333=52Hard: segate barracuda 1tb 77200:12=65Power: Green GP530A-EU=65Case: Green Magnum2=44Monitor: LG W2253TQ=190Canon PIXMA MG5150=130Mouse & key board wireless Philips =45Speaker: creative a100=20Sum=1300
Last edited by aref_m; 21-05-2011 at 10:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)