داداش چطور تلفن بیسیم ضرر نداره ولی مودم ضرر داره؟
داداش چطور تلفن بیسیم ضرر نداره ولی مودم ضرر داره؟
صحبت شما در مورد ضرر امواج دور و برمون درسته ولی استدلال مناسبی برای اینکه باید بی خیال ضرر وایرلس شد نیست
کافییه یه تحقیق کوچیک راجع به مضرات وایرلس بکنی
یا علی
منظور اينكه شما هر روز ضرر زيادي از اين امواج نصيبتون ميشه. بي خيال ضرر مودم وايرلس بشيد.
آقایون مثل اینکه اشتباه شده من که نگفتم فقط وایرلس ایراد داره همه ی امواج برای سیستم اعصاب بدن مخصوصا مغز مشکل ایجاد میکنندداداش چطور تلفن بیسیم ضرر نداره ولی مودم ضرر داره؟
چرا؟
ساده ترین توضیح:مغز برای ارسال فرامین خودش به بدن از امواج مغناطیسی استفاده میکنی و تمامی امواجی که شما و دوستمون گفتید از دسته همین امواج هستند و با ایجاد میدان مغناطیسی باعث اختلال میشن حالا این امواج راجع به انسان بالغ ضرر کمتری دارند ولی در مورد بچه ها و مخصوصا در مورد خانمهای باردار باید اجتناب بشه
حالا این صحبتها دلیل این نیست که ما کلا از هرچی تکنولوژی وایرلس هست اجتناب کنیم
ولی بهتر تا حد مقدور از این ضررها در امان باشیم
تمام مواردی که گفتید درست ولی یه سری فرقهایی هستمنظور اينكه شما هر روز ضرر زيادي از اين امواج نصيبتون ميشه. بي خيال ضرر مودم وايرلس بشيد
مثلا تمام موارد بالا از یه منبعی با فاصله کما بیش زیاد از محل زندگی شما به شما میرسه تو سایت نارنجی یه مطلب هست(نقل قول ازلوس آلاموس:محل انجام پروژه منهتن برای ساخت نخستین بمب اتمی جهان)تاثیرات بسیار بدتر تو حوالی محل اصلی انتشار است
حالا اگه خواستی راجع به مثالی مثل تصاعع امواج در حوالی محل انتشار و برخورد با درجه های مختلف و... صحبت میکنیم
بازم میگم :شاید یه روزی خودم مجبور بشم از وایرلس استفاده کنم ولی تا حد توان سعی میکنم محیط خونمو برای خودم و خونوادم امن نگه دارم از هر جهت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)