ببخشيد كه سوالم مبتدي هست منظور از خروجي صداي ديجيتال چيست و مثلا چي بهش وصل ميشه و چه فرقي مي كنه؟
مادربوردم مدل b3 باشه يعني چي ؟من منظورتون رو نگرفتم
ببخشيد كه سوالم مبتدي هست منظور از خروجي صداي ديجيتال چيست و مثلا چي بهش وصل ميشه و چه فرقي مي كنه؟
مادربوردم مدل b3 باشه يعني چي ؟من منظورتون رو نگرفتم
مادبرد های اولیه Sandy Bridge مشکل ساتا داشتن که برد های اصلاح شده با پسوند B3 عرضه میشوند...مادربوردم مدل b3 باشه يعني چي ؟من منظورتون رو نگرفتم
خروجی صدای دیجیتال یه پورت که جایگزین پورت 8 سیم شده و کیفیت بالای هم داره اگه اسپیکر شما این پورت رو داشته باشه شما می تونی فقط با وصل کردن یه سیم (مثل hdmi ) کیفیت صدای 7.1 رو بگیری
چون در شهرستانم و اين سي پيو گريم نمياد مي خوام از سايت هاي فروش قطعات بخرم فقط مي خواستم بدونم اين سايت هاي زير معتبر مي باشند يا خير؟
قيمت 410 lion** كامپيوتر
قيمت 422 2600 bazar.pacyrus.com
قيمت 420 rayansaba.com 2600K
احتمالا سايت دومي 2600k بوده ولي اشتباها نوشته 2600
كدوم معتبرتر هستند و آيا شخصا شخصي ديده ايد كه از سايت خريد كند و مشكلي نداشته باشد.
Last edited by Aloneboy; 16-05-2011 at 11:53.
دوست عزیز
رایان صبا از همه جا گرونتر می فروشه
من پیشنهاد میکنم یه سر به این سایت بزن /www.digionline.ir/
. .
Last edited by pasargadd; 16-05-2011 at 17:59.
دوستان عزیز معرفی سایتهای فروش رو لطفآ با پیغام خصوصی انجام بدید.خدای نکرده بعضی ها خیالات(تبلیغات و ...) به سرشون نزنه.![]()
سلام دوستان
من مادربورد b3 داره گیرم نمیاد یه سوال دارم مشکل این مادربورد ها چی بوده؟مگه با اپدیت کردن بایوس مشکل حل نمیشه؟
الان که رفتم تو فروم یه چرخی زدم در مورد سندی بریج به ادرس زیر رفتم و مقاله رو خوندم و یه سوالاتی برام پیش اومد ؟
اونجا نوشته ساتا 2 مشکل داره در صورتی که مادربورد من که تو مشخصاتش نگاه کردم ساتا 2 نداشت ساتا 3 و 6 داره و چجوری هست که میگن اصلاح شده؟ پس من نمی تونم هارد ساتا 2 بهش وصل کنم! ؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من 2 تا هارد ساتا 2 دیگه هم دارم که می خوام با اون هارد جدید 1 ترابایتی ساتا3 به مادربورد وصل کنم آیا می تونم و مادربوردم من ساپورت می کنه و اینکه باید حتما دنبال b3 بگردم؟
Last edited by Aloneboy; 17-05-2011 at 23:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)