تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: خرید یک سیستم پر قدرت گرافیکی تا سقف 1.500 !

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کودا نقش خیلی اساسی توی رندر های جی پی یویی خصوصا در رابطه با موتور رندر iRay داره...
    شما اگه توی وبسایت شخصی جف پیتون که یکی از معروف ترین سه بعدی کاران دنیاست و قبل از اینکه آی ری ریلیز بشه کلی کار برای نشون دادن قدرتش زده بود برین ، می بینین که روی مساله کودا خیلی تاکید کرده...

2. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دوستان ممنونم...

راستش یکی از برنامه هایی که برادرم باهاش کار میکنه نیاز شدیدی به CUDA داره ! حالا موندم چیکار کنم ! میترسم هر کدوم از اینها رو بگیرم ایراد بگیره... (خودش میگه هسته کودا برام خیلی مهمه)

راستی دو مدل مادربورد P8P67 Pro و P8P67 هست که توی مشخصاتی که من دیدم ظاهرا" فقط توی تعداد پورت و پورت esata با هم فرق دارن ! فرق دیگه ای بین این دو مدل هست ؟ ارزش داره که مدل Pro رو بگیرم ؟

موفق باشین...

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کودا نقش خیلی اساسی توی رندر های جی پی یویی خصوصا در رابطه با موتور رندر iRay داره...
    شما اگه توی وبسایت شخصی جف پیتون که یکی از معروف ترین سه بعدی کاران دنیاست و قبل از اینکه آی ری ریلیز بشه کلی کار برای نشون دادن قدرتش زده بود برین ، می بینین که روی مساله کودا خیلی تاکید کرده...
    بله من هم نگفتم بی تاثیره. مسلما تاثیر گزاره.ولی وقتی بودجه برای کارتهای مخصوص است نباید برای کارت کیم هزینه کرد.
    این مساله زمانی است که میخوایم یک سیستم 3d همراه با گیم جمع کنیم که میریم سراغ کارتهای nvidia یعنی یک تیر با دو نشون البته amd هم کارهایی در این زمینه کرده که ضعیفتر از nvidia است.
    ولی ایشون کاربرد گیم ندارن و اصلا صلاح نیست سری gtx بگیرن.
    از دوستان ممنونم...

راستش یکی از برنامه هایی که برادرم باهاش کار میکنه نیاز شدیدی به CUDA داره ! حالا موندم چیکار کنم ! میترسم هر کدوم از اینها رو بگیرم ایراد بگیره... (خودش میگه هسته کودا برام خیلی مهمه)

راستی دو مدل مادربورد P8P67 Pro و P8P67 هست که توی مشخصاتی که من دیدم ظاهرا" فقط توی تعداد پورت و پورت esata با هم فرق دارن ! فرق دیگه ای بین این دو مدل هست ؟ ارزش داره که مدل Pro رو بگیرم ؟

موفق باشین...
    فرق اصلیشون مولتی gpu است که اصلا برای شما مورد استفاده قرار نمیگیره و هزینه اضافی ایت.

5. این کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

فرمایش جناب پاسارگارد متین
    ولی شما اگه کودا تو به کارت میاد باید 570 بگیری تو رندر هم خوب جواب می ده ولی اگه موتور رندر های انیمیشن کار می کنی (مثل iray یخورده هم maxwell ) کوادرو بهتر جواب میده سرعتش خیلی بالاست ولی تو گیم اصلا خوب نیست
    فرق مادربرد pro با معمولی هم تو پورت esata و قابلیت sli (دوتا کارت گرافیک ) هست همین

7. این کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •