تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 47

نام تاپيک: ** بکاپ گیری از ویندوز7

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان فقط از فایلهای سیستمی بک اپ بگیرید نا اینکه کل سیستم و اول نرم افزارهاتونو نصب کنید کرک کنید،و سپس تست کنید ببیند مشکلی نداشت هباشند که بی خودی دیسک خام حروم نکنید
    در ضمن نرم افزارهای سنگین مثل فتوشاپ،کورل،اتوکد و 3dmax رو برای قشنگی و کامل بودن میخواین نصب کنید موردی نداره ولی بدونید که حجم بک اپ تون بالا میره و از اون طرف دیسک بیشتریباید رایت کنید و در اخرشم برای ریستور کردن باید چند ساعت منتظر بشید .بک اپ گرفتن رو همونوطوری که گفتم با خود ویندوز انجام بدین راحت ترید و سریعتر چونکه خود ویندوز فرمت خودشو میشناسه.
    خوددانید

از فایلهای سیستمی یعنی چه؟ با چه برنامه ای میگید؟
    اگه فقط از فایلهای سیستمی بکاپ بگیریم، نرم افزار های نصب شده و... رو هم ریستور میکنه؟ ویروسی بشه رفعش میکنه؟
    آقا در اصل یه برنامه با این روش میخوام:
    بیاد کل درایو ویندوزم(مثلا درایوc) رو یه جا کپی کنه(یعنی ازش ایمیج بگیره)، البته همراه با فشرده سازی و کاهش حجم(مثلا 40گیگ رو بعد از ایمیج گیری بکنه 20گیگ)، بعدش هر وقت خواستم درایو ویندوزم رو کامل فرمت کنم و از طریق بوت، اون ایمجه رو ریستور کنم.
    واقعا خیلی سادست!! فکر میکنم همچین برنامه ای وجود داشته باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بک آپ ویندوز 7 بهترین بک آپه

3. این کاربر از fayyaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه seyediali3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

سلام دوستانم!

فرض کنید با یه برنامه مثل Norton Ghost از ویندوز بکاپ گرفتیم، بعدش ویندوز پرید! حالا چطور بدون محیط ویندوز، اون بکاپ رو ریستور کنیم؟

** در ضمن اگه برنامه بکاپ گیری خوب و معتبری که حجم بکاپش هم کم و فشرده باشه(مثلا 60گیگ رو بکنه 15-20گیگ) و ریستورش هم مطمئن باشه میشناسید، معرفی کنید
    ممنون...
    دوست عزيز به نظر من اگه دنبال يه برنامه كم حجم و بي دردسر و سريع و قابل دسترس ميگردي همون ghost عالي براي ريستور هم بايد برنامه تحت dos اون را بگيري و با يك سي دي بوت ايبل اجراش كني. فشرده سازيش هم عالي و سريعه.

5. این کاربر از seyediali3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فرق چندانی نداره شما اگه اکرونیس هم نصب کنید بعد از نصب در 7 این نرم افزار جایگزین بک اپ و ریستور در کنترل پنل ویندوز 7 میشه و کاملا مدیریت رو بدست میگیره.
    ویندوز نمیتونه فایلی رو که خود اکرونیس بک اپ میگیره رو بشناسه و ریستورش کنه ولی در اکرونیس با یه کم دستکاری میشناسه.
    در ضمن اکرونیس قابلیت تبدیل فایل ایمیج گرفته شده ویندوز به فایل خودش رو هم داره وبه صورت برعکس.ولی ویندوز فقط مال خودشو می شناسه . تموم
    ویندوز فایل بک اپ گرفته شده رو میتونه مستقیما توی دیسک خام رایت کنه ولی اکرونیس فکر نکنم(مطمئن نیستم دوستان تصحیح کنند)
    در اخر هم من طبق تستهای که کردم ویندوز میزان فشرده گی بیشتری داره و برای من نهایتا در 2 دی وی دی رایت میکنه ولی اکرونیس در 3 دیسک تموم میکنه
    و منظور من از اینکه با خود ویندوز بگیرید این بود که دیگه یه نرم افزار اضافی نصب نکنید و بیخود ویندوز رو سنگین نکنید.همین

---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------

از فایلهای سیستمی یعنی چه؟ با چه برنامه ای میگید؟
    اگه فقط از فایلهای سیستمی بکاپ بگیریم، نرم افزار های نصب شده و... رو هم ریستور میکنه؟ ویروسی بشه رفعش میکنه؟
    آقا در اصل یه برنامه با این روش میخوام:
    بیاد کل درایو ویندوزم(مثلا درایوc) رو یه جا کپی کنه(یعنی ازش ایمیج بگیره)، البته همراه با فشرده سازی و کاهش حجم(مثلا 40گیگ رو بعد از ایمیج گیری بکنه 20گیگ)، بعدش هر وقت خواستم درایو ویندوزم رو کامل فرمت کنم و از طریق بوت، اون ایمجه رو ریستور کنم.
    واقعا خیلی سادست!! فکر میکنم همچین برنامه ای وجود داشته باشه؟
    در یک جمله میگم که با خود ویندوز خیلی راحت و بی دردسر این کارو راحت میتونید انجام بدین
    شما برای اینکه بیخود دیسک خام حروم نکنی اول فایلی رو که ایمیج میگیری یکبار در سستم خودت کامل ذخیرش کن ببین حجمش چجوریه بعدش روی دی وی دی تست کن
    برای ریستور کردن هم احتیاجی نیست شما فرمت کنید خود ویندوز در حال ریستور کردن فرمت میکنه و ویروسها رو هم از بین میبره و ویندوز سالمی که خودتون نصب کردید با تنظیمات و نرم افزارهای دلخواه رو تحویل تون میده
    موفق باشید
    ما در خدمتیم

7. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزيز به نظر من اگه دنبال يه برنامه كم حجم و بي دردسر و سريع و قابل دسترس ميگردي همون ghost عالي براي ريستور هم بايد برنامه تحت dos اون را بگيري و با يك سي دي بوت ايبل اجراش كني. فشرده سازيش هم عالي و سريعه.
    دوست عزیز متاسفانه این برنامه دیگه در ویندوز 7 اون نسخه ای که قبلا جواب میداد کار نمیکنه و الانم نسخه های جدیدش چنگی به دل نمی زنه و جایگزینش نرم افزارهای دو شرکت زیر هستند که اولی بهترین مورده فعلا!
    Acronis
    Paragon

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ممنون از همتون!
    خب لینک آخرین ورژن این اکرونیس رو یکی لطف کنه و بذاره!!
    من اینو گرفتم که واسه 6ماه پیشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خود سایشم هست اما تریاله، کرکش رو کسی داره که ج.اب هم بده؟
    فقط یه چیزی: با این برنامه بکاپ بگیرم، میتونم از بوت و بدون DVD(یعنی از بکاپ ذخیره شده رو هاردم) ریستور کنم یا نه؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام

من این لینکو پیدا کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فقط یه چیزی: با این برنامه بکاپ بگیرم، میتونم از بوت و بدون DVD(یعنی از بکاپ ذخیره شده رو هاردم) ریستور کنم یا نه؟!
    بله
    توی همون سایتی که لینک دادم بعد از شماره سریالی که داده لینکی با این عبارت داره "تصویری از محیط نرم افزار" اگه روش کلیک کنی آموزش کلی نرم افزار در سایت سافتپدیا باز میشه که از اسکرین شات شماره 9 تا 12 نحوه ایجاد دیسک بوت را گفته.
    Last edited by mafaman2003; 17-05-2011 at 16:55.

11. این کاربر از mafaman2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه msi674's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب هر دو روش که خوبه ولی به نظرم وقتی ویندوزت پرید دیگه بک اپ تحت ویندوز ارزشی نداره
    به نظرم بک اپ گرفتن تحت ویندوز بیشتر به درد درایوهای دیگه میخوره تا درایو ویندوز ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه seyediali3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

خوب هر دو روش که خوبه ولی به نظرم وقتی ویندوزت پرید دیگه بک اپ تحت ویندوز ارزشی نداره
    به نظرم بک اپ گرفتن تحت ویندوز بیشتر به درد درایوهای دیگه میخوره تا درایو ویندوز ....
    شرمنده داداش سوتي را دادي. تنها با داشتن دي وي دي ويندوز 7 و بوت كامپيوتر با آن و انتخاب گزينه Repair و بعد هم ديگر مراحل ميتونه برش گردوني.

اگه نباشه جاش خالی می مونه msi674's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه این طوری که من خوندم بدون cd نمیشه ها .تو فقط اگه از طریق ویندوز بک اپ گرفته باشی میتونی از هاردت استفاده کنی !! بازم تحقیق کن شاید من اشتباه میکنم

---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

من راجع به Acronis image حرف میزنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •