تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: دارندگان کارت گرافیک AMD\ATI بشتابید...

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم 2 تا عکس از Crysis Warhead که با لپ تاپ در رزولیشن 768×1366 گرفتم.عکسها بدون هیچ تغییر کیفیت در فرمت JPEG با نرم افزار فرپس گرفته شده:مشخصات لپ تاپ هم تو امضام هست.
    [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم 2 تا عکس دیگه از همون Crysis Warhead که با PC گرفتم در رزولیشن 1080×1920 .عکسها بدون هیچ تغییر کیفیت در فرمت JPEG با نرم افزار فرپس گرفته شده:مشخصات PC هم تو امضام هست.

لازم به ذکر است به دلیل حجم با و محدودیت در آپلود و سنگینی صفحه کلیه عکسها تغییر حجم داده شده است.عکسهای لپتاپ هرکدام از 2.5 مگ به 500 کیلو و عکسهای PC از 6 مگ به 900 کیلو.
    حال با توجه به اینکه کارت گرافیک لپ تاپم AMD و کارت گرافیک PC که داره Nvidia است.دوستان خودشون در باره کیفیت رنگ و دیگر تفاوتها قضاوت کنند.
    Last edited by Vaioman; 16-05-2011 at 09:40.

2. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

viaomon جان بابت عکس ممنون با چند فریم اینو بازی کردی تو لپ تاب تنظیمات بازی تو چه سطحی بود؟

4. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

viaomon جان بابت عکس ممنون با چند فریم اینو بازی کردی تو لپ تاب تنظیمات بازی تو چه سطحی بود؟
    خواهش میکنم.
    من این عکس رو با اخرین تنظیمات(Enthusiast) و AA=8x گرفتم البته با این تنظیمات نمیشه بازی کرد چون فریم میاد رو 14.
    من با تنظیمات
    TEXTURE=Enthusiast
    OBJECTS=Enthusiast
    SHADOWE=Enthusiast
    PHYSICS=Enthusiast
    SHADERS=GAMER
    VOLUMETRIC EFFECTS=GAMER
    GAME EFFECT=GAMER
    POSTPROCESSING=GAMER
    PARTICLES=GAMER
    WATER=GAMER
    SOUND=GAMER
    MOTION BLUR=OFF
    و AA=4x در رزولیشن 768×1366 بازی میکنم و حدود 22 فریم هم میگیرم(موقع انفجارها میاد رو 17) که ای بد نیست از نظر من قابل قبوله و میشه بازی کرد.البته این بازی رو من معمولآ با PC انجام میدم.یه جورایی واسه لپ تاپم قویه.اما PC ای که دارم قورتش میده.

6. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

میبینم همه مشغول عکس انداختند و فقط منم که عکس ننداختم
    چند نکته را لازم دیدم گوشزد کنم
    نکته اول=از بازی تا اونجا که میشود عکس نندازین=چون متعیر ها زیاد میشود و کلا اگر کارتی کیفیتی برتر از کارت گرافیک دیگری داشته باشد از صفحه دسکتاب (که بهترین حالت است)و حتی فونت هم میشود فهمید
    نکته دوم=فقط مشخصات گرافیک +صفحه نماشی که از آن عکس میندازین مهم است
    نکته سوم=البته با وجود صفحه نمایش های متفاوت عملا 2 متغیر وجود دارد که اگر میشود صفحه نمایشها یکسان باشد
    در آخر همه را به دیدن سریال چهار چرخ دعوت میکنم..........

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منبع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

9. 2 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پست شماره 11 ویرایش شد و با Nvidia هم عکس اضافه گردید.حال دوستان میتونند با توجه به کیفیت عکسها درباره این 2 کمپانی قضاوت کنند.البته این نوع مقایسه از نظر من اشتباه است.اما ایجاد کننده این تاپیک بر این موضوع اصرار دارند!!!!!!

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

vaioman عزیز کارت خیلی عالی بود.

با دقت زیاد میشه فهمید که ATI کمی رنگ ها رو گرم تر پردازش کرده + روشنایی تصویر بیشتره.

ولی یک بازی دلیل بر بهتر بودن ATI به Nvidia نیست و همچنین هنوز تعداد رنگ بیشتر ثابت نشده

12. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با دقت زیاد میشه فهمید که ATI کمی رنگ ها رو گرم تر پردازش کرده + روشنایی تصویر بیشتره.

ولی یک بازی دلیل بر بهتر بودن ATI به Nvidia نیست و همچنین هنوز تعداد رنگ بیشتر ثابت نشده
    خواهش میکنم.دلیل گرمی و روشنی رنگ بخاطر Vivid بودن تصویر لپ تاپ است و تو حالت اورجینال این مسئله وجود نداره.البته عکسها رو بزرک کنید و مقایسه کنید چون اختلاف رزولیشن دارند.من با مقایسه از نزدیک در حالن اورجینال و اتصال هر دو کارت به صفحه نمایش سوم تفاوتی ندیدم.البته کارت PC من خیلی از لپ تاپ قویتره و به دلیل پردازش زیادتر جزئیات در نگاه اول Nvidia خیلی بهتر میاد اما در مورد تعداد رنگ بیشتر و کیفیت رنگ بیشتر AMD که این دوستمون اصرار دارند:به نظر من اشتباه است و هیچ اختلافی این بین نیست. (نظر شخصی:شاید تا حدودی بشه گفت که Nvidia بهتر هم هست البته خیلی محسوس نیست.)
    Last edited by Vaioman; 16-05-2011 at 10:22.

14. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

دقت زیاد!:18
    خیلی ببخشید ولی اگر با مانیتور CRT مقایسه میکردید اونوقت اگر یک عمله را که هیچی ندونه! را هم می آوردید متوجه این اختلاف کیفیت رنگ وجشتناک میشد
    در ضمن شفافیت=کیفیت بالاتر رنگ و اگه شما با مانیتور CRT +VGa =امتجان میکردین به حرف من میرسیدید
    در ضمن پیدا کردن مدرکی که ثابت کند ati=30bit.....nvidia=24bit مثل آب خوردن راخته و من میخواستم خودتون تست کنید تا واقعا به کیفیت رنگ ایمان بیآورید ولی دیدم همه بدون دلیل به من پریدند و....کلا حقیقت اینی هست که من میگم و اینکه اگر nvidia کیفیت رنگ را بالاتر ببره و در حد ati انجام بده اونوقت سرعتش تو بازیها کم میشه و من حالا جالاها امیدی به با کیفیت شدن رنگ کارتهای nvidia ندارم
    و من هم نگفتم قضیه کیفیت بالاتر برای همه مهمه و حتی گفتم که برای خیل عطیمی که گرافیک را برای بازی میخواهند فرقی نداره ولی برای اشخاص حساس به کیفیت که برای مانیتور 8 بیت کیفیت رنگ 22 اینچ تو ایران 1 میلیون پول میدهند گفتم که یک وقت پولشون را دور نریزند
    در نهایت از اینکه با صداقت حرف زدین خوشحال و متعجب شدم

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقت زیاد!:18
    خیلی ببخشید ولی اگر با مانیتور CRT مقایسه میکردید اونوقت اگر یک عمله را که هیچی ندونه! را هم می آوردید متوجه این اختلاف کیفیت رنگ وجشتناک میشد
    در ضمن شفافیت=کیفیت بالاتر رنگ و اگه شما با مانیتور CRT +VGa =امتجان میکردین به حرف من میرسیدید
    در ضمن پیدا کردن مدرکی که ثابت کند ati=30bit.....nvidia=24bit مثل آب خوردن راخته و من میخواستم خودتون تست کنید تا واقعا به کیفیت رنگ ایمان بیآورید ولی دیدم همه بدون دلیل به من پریدند و....کلا حقیقت اینی هست که من میگم و اینکه اگر nvidia کیفیت رنگ را بالاتر ببره و در حد ati انجام بده اونوقت سرعتش تو بازیها کم میشه و من حالا جالاها امیدی به با کیفیت شدن رنگ کارتهای nvidia ندارم
    و من هم نگفتم قضیه کیفیت بالاتر برای همه مهمه و حتی گفتم که برای خیل عطیمی که گرافیک را برای بازی میخواهند فرقی نداره ولی برای اشخاص حساس به کیفیت که برای مانیتور 8 بیت کیفیت رنگ 22 اینچ تو ایران 1 میلیون پول میدهند گفتم که یک وقت پولشون را دور نریزند
    در نهایت از اینکه با صداقت حرف زدین خوشحال و متعجب شدم
    دوست عزیز باز هم که داری حرفهای بی سروته خودت رو میزنی.شما از عکسهایی که من گذاشتم چه جوری متوجه این نتیجه عظیم شدی.عکسها اختلاف رزولیشن دارند.عکسها رو بزرگ کن و بعد مقایسه کن.من که الان اورجینال عکسها جلومه همچین چیزی که شما میگی نمیبینم حالا شما چطور میبینی خدا میدونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •