عزیز دلیل و مدرک کجا بود؟ ایشون با این عرایض یک تاپیک رو هم به قفل شدن کشوندن...قا دلیل؟مدرک؟
من هم ATI دارم و هم Nvidia ،ولی چیزی که شما روش اصرار داری رو قبول ندارم. لطفآ اگه میتونی ثابت کن.
عزیز دلیل و مدرک کجا بود؟ ایشون با این عرایض یک تاپیک رو هم به قفل شدن کشوندن...قا دلیل؟مدرک؟
من هم ATI دارم و هم Nvidia ،ولی چیزی که شما روش اصرار داری رو قبول ندارم. لطفآ اگه میتونی ثابت کن.
دلیل را که گفتم
مدرک هم عکس هایی است که از دو کارت گرفته شده و خودم هم صحت اونها را تایید میکنم و حالا اگه شما تشخیص نمیدهیدو شاید کیفیت مانیتور شما در حدی نباشه که تشخیص نمیدهید که به نظر من باید تشخیص دهید!
کلا با 2 گرافیک را با هم مقایسه نکید نمیتونید این اختلاف عظیم را باور کنید
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
ختی من تاری و کیفیت رنگ پایین را توی اون عکسهای شما که با گرافیک nvidia گرفته اید تشخیص دادم
حالا چطور شما تشخیص ندادیننمیدونم
عکس ها خودش گویا بود ولی از قدیم گفتند
کسی که خواب هست را میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش را به خواب میزنه نه
اولآ من با 3 تا صفحه نمایش تست کردم.LG(full HD) Panasonic(Full HD) Samsung(HD)k .که فکر میکنم همشون هم خیلی عالی هستند.دومآ من که عرض کردم هر دو تا رو دارم و در شرایط یکسان هم بارها مقایسه کردم.اما اختلافی که شما میگی وجود خارجی ندارهدر ضمن حاضرم که به صورت حضوری به شما ثابت کنم که گفته شما صحت نداره.
![]()
اتفاقا من هم حاضرم به صورت حضوری این قضیه را به شما اثبات کنم و حتی حاضرم سر هر مقدار پول روی این قضیه شرط ببندم
حالا اول کی بیاد
البته نمیدونم روی tv چه تاثیری میگزارهچون خود tv هم رنگها رو تغییر میده یعنی خودش چیپ گرافیک داره
پس بهترین حالت با مانیتور هست![]()
Last edited by millad1388; 10-05-2011 at 12:17.
OK.شماره تماسم رو برات پیغام خصوصی میکنم.تماس بگیر تا هماهنگ کنیم.البته با حضور نفر سوم به عنوان شاهد.![]()
من یک مانیتور بیارم چطور؟قبوله یا نه؟
OK.منم 3 تا دارم میشه 4 تا.با هر 4 تا مقایسه میکنیم که دیگه جای بحث نباشه.![]()
من شخصآ از malos1 به خاطر مسایل بی ربط در تاپیکش معذرت میخوام.
در مورد سوال شما.کارت مورد نظر شما کارت خوبیه ولی شما با 320 تومن میتونی یه 560ti بگیری که همه جوره از 6870 سرتر و عالی تره.![]()
تششششششششششششششششکر
یادم رفت اصلا چی میخواسنم![]()
اگر فقط سرعت تو بازی مطرح باشد حق با شما است ولی فقط تو ایران!چون در خارج از ایران قیمت HD6950=GTX560
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)