وایرلس و شبکه نداره
50 هم اینچ داره
وایرلس و شبکه نداره
50 هم اینچ داره
رزولیشن واقعی اش چند مگا پیکسل است؟
اجازه دهید اینگونه من شرح دهم:
من ابتدا یک فیلم 720p یعنی HD رو از هاردم باز کردم، حالت تصویر رو هم در اندازه اصلی گذاشته بودم، تصویر نصفه وسط تلویزیون رو گرفته بود اما وقتی که فیلم Full HD 1080p رو باز کردم کل صفحه تلویزیون گرفته شد. لذا نتیجه میشه گرفت که Full HD 1920x1080 می باشد.
کنتراست واقعی این سیستم شما چه مقداره و یه سوال دیگه مشخصات این مدل رو تو چه سایتی میشه بازدید کرد؟
یادم رفت بپرسم ساخت و تولید چه سالی هست یعنی جزو مدل های 2011 یا نه؟
Last edited by compi; 25-05-2011 at 13:14.
1:3.000.000 نوشته، حالا واقعی شو نمی دونم چطوری میشه اندازه گرفت!!؟ جالبه قبلا هم نوشتم در سایت خاصی نتونستم این مدل رو پیدا کنم جز اینکه در یک سایتی و البته در همین p30world به آدرسدر مورد این نوشته استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ساخت Feb 2011 می باشد
Last edited by aminkh17; 25-05-2011 at 14:19.
آره یک صیفیر اضافه شده![]()
آقا دست شما درد نکنه ما رو حرف شما رفتیم خریدیم 950 تومن فوق العاده است.
به نظر من تو این رنج قیمت یکی از بهترین گزینه هاست. فقط کاشکی الکی 200 تومن پول 3D نمیدادم یه مدل پایین تر میگرفتم.
فرمت mkv 720P رو هم بسیار روون از روی فلش اجرا میکنه.
دیدن فیلمهای اکشن هم باهاش لذت بخشه و تماشای طولانی مدت تلوزیون هم اصلا خسته کننده برای چشم نیست در کل از خریدم راضی هستم.
به نظر من در حال حاضر بهترین مدل ها اینا هستن:
البته اینچ ها پایینترشون هم هستن که دیگه ارزش نداشت بذارم!
خواهش می کنم، امیدوارم لذتش را ببرید، یک مدل پایین ترش رو من ندیدم، نمی تونم بگم که آیا همه قابلیتها منهای 3بعدی رو داره یا نه؟
لذت کار با همچنین چیزی اینه که فیلمهای 1080p رو بگیری و نگاه کنی (حالا بماند موضوعات سه بعدی)
هنوز عینک 3بعدی نخریدم که امتحانش کنم ولی در ویترین نمایشگاه مغازه که امتحان می کردم اولا مثل سونی سردرد و بلور زیاد نداشت دوما مثل مدلهای قدیمی سرتو که خم می کنی تیره نمی شود تصویرش،
عینکشم میگن 75تومن است البته یکی از دوستان گفته 45 می تونه برام پیدا کنه، امیدوارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)