تو برنامه cpu-z هم 6 گيگ شناسائي نميشه؟
چرا تو برنامه cpu-z 6 گیگ نشون میده ولی تو بایوس و ویندوز 4 گیگ.
دوست من ، اینکه تو هفته اول مشکلی با سیستم ندارید و بعد از چند روز این مسئله پیش میاد ، به خرابی یکی از قطعات برمیگرده. خب...رمها رو عوض کردین و مشکل موقتا حل شد ، ببینید یادتون میاد که رمی رو که الان مشکل داره و با اون ویندوز بالا نمیاد همون اول رو کدوم اسلات ذاشته بودین؟ (سخته ها!!!!) طبق گفته خودتون رم هارو به صورت پک تریپل خریداری کردید و بنابرین مشکلی بابت تایمینگ و فرکانس هماهنگ با هم ندارید.شاید یکی از اسلاتهای حافظه روی مادربرد خراب باشه و به رم صدمه میزنه یا با کار کردن و گرم شدن دستگاه بعد از مدتی دچار مشکل میشه و الی آخر....
رمها رو تک تک روی اسلاتهای مختلف مادربرد یه مدتی تست کنید (مثلا 3 ساعت زیر بار بذارید سیستم رو با همون یک قطعه رم)تا اگر اسلاتی خراب بود ، متوجه بشید. البته میدونم سخت و وقتگیره این کار اما چاره ای نیست و به نظرم منطقی باشه که یکی از اسلاتهای رم دچار مشکله!
با سلام خدمت دوستان من بکب تاز رم های سالم رو روی تک تک اسلات ها گذاشتم و 3 ساعت تست استرس گرفتم ولی هیچ تغییری مشاهده نشد و رم ها هم همون 4 گیگ رو نشون میده. من دیگه نمیدونم چی کار کنم اخه مشکل از چی میتونه باشه؟
پس با این حساب اسلات حافظه هم درسته
ممکنه دوبار پشت سرهم رم خراب گیرتون اومده برید عوضش کنید راه دیگه ای ندارید
شمااین فایل pdf که میزارم دان کنید ببینید رم با باسهای مختلف درحالت Triple channel واسه مین شما نوشته شما ازاین مدل رمهای داخل این جدول بتونید تهیه کنید بهتره درضمن اسمی ازرم شما که گرفتین نوشته نشده یعنی شاید تو ویندوز ساپورت نکنه شما از تو ستاپ مین تو قسمت رم گزینه Extreme Memory Profile XMP انتخاب کنید باس رم سیستم خودتون دستی بدین مثلا اگر 1866 شما هم 1866 انتخاب کنید یا اگر1333 همون 1333 انتخاب کنیدبعدستاپ سیو کنید بیاین بیرون.
دانلودفایل PDF
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سیستم با هر رمی باید کار کنه
و اینکه رم از طرف ویندوز ساپورت نشه همچین حرفی اصلا درست نیست
فقط ماکسیمم فرکانس رم باید توسط مین ساپورت بشه اونم در حالت اور
Last edited by mehrdad mm; 20-05-2011 at 18:14.
اقای mehrdad mm من مادربورد asus p55 elx بستم واسه مشتریم وقعی که پاور را میزنی سیستم روشن میشود و 7 ثانیه طول میکشد تا تصویر بدهد.
تمام قطعات را دانه به دانه تست کردم مشکل نداشت.وتسه اینکه عجله داشت بش دادم رفت.
بایوس را اپدیت کردم فایده نداشت.
p55 همشون اینجورین؟
کل قطعات سیستم به علاوه ی مقدار پاور رو بنویسید
سلام
مشکل شاید از کمبود پاور بوده...... چون دیر تصویر دادن معمولا مال اینه که پاور داره زور میزنه تا سیستم بالا بیاد!
Last edited by TREASURES; 21-05-2011 at 15:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)