تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 39

نام تاپيک: مشکل در نشان ندادن رم 6gb

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

تو برنامه cpu-z هم 6 گيگ شناسائي نميشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چرا تو برنامه cpu-z 6 گیگ نشون میده ولی تو بایوس و ویندوز 4 گیگ.

داره خودمونی میشه SAM_NEVADA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست من ، اینکه تو هفته اول مشکلی با سیستم ندارید و بعد از چند روز این مسئله پیش میاد ، به خرابی یکی از قطعات برمیگرده. خب...رمها رو عوض کردین و مشکل موقتا حل شد ، ببینید یادتون میاد که رمی رو که الان مشکل داره و با اون ویندوز بالا نمیاد همون اول رو کدوم اسلات ذاشته بودین؟ (سخته ها!!!!) طبق گفته خودتون رم هارو به صورت پک تریپل خریداری کردید و بنابرین مشکلی بابت تایمینگ و فرکانس هماهنگ با هم ندارید.شاید یکی از اسلاتهای حافظه روی مادربرد خراب باشه و به رم صدمه میزنه یا با کار کردن و گرم شدن دستگاه بعد از مدتی دچار مشکل میشه و الی آخر....
    رمها رو تک تک روی اسلاتهای مختلف مادربرد یه مدتی تست کنید (مثلا 3 ساعت زیر بار بذارید سیستم رو با همون یک قطعه رم)تا اگر اسلاتی خراب بود ، متوجه بشید. البته میدونم سخت و وقتگیره این کار اما چاره ای نیست و به نظرم منطقی باشه که یکی از اسلاتهای رم دچار مشکله!

4. 2 کاربر از SAM_NEVADA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست من ، اینکه تو هفته اول مشکلی با سیستم ندارید و بعد از چند روز این مسئله پیش میاد ، به خرابی یکی از قطعات برمیگرده. خب...رمها رو عوض کردین و مشکل موقتا حل شد ، ببینید یادتون میاد که رمی رو که الان مشکل داره و با اون ویندوز بالا نمیاد همون اول رو کدوم اسلات ذاشته بودین؟ (سخته ها!!!!) طبق گفته خودتون رم هارو به صورت پک تریپل خریداری کردید و بنابرین مشکلی بابت تایمینگ و فرکانس هماهنگ با هم ندارید.شاید یکی از اسلاتهای حافظه روی مادربرد خراب باشه و به رم صدمه میزنه یا با کار کردن و گرم شدن دستگاه بعد از مدتی دچار مشکل میشه و الی آخر....
    رمها رو تک تک روی اسلاتهای مختلف مادربرد یه مدتی تست کنید (مثلا 3 ساعت زیر بار بذارید سیستم رو با همون یک قطعه رم)تا اگر اسلاتی خراب بود ، متوجه بشید. البته میدونم سخت و وقتگیره این کار اما چاره ای نیست و به نظرم منطقی باشه که یکی از اسلاتهای رم دچار مشکله!
    با سلام خدمت دوستان من بکب تاز رم های سالم رو روی تک تک اسلات ها گذاشتم و 3 ساعت تست استرس گرفتم ولی هیچ تغییری مشاهده نشد و رم ها هم همون 4 گیگ رو نشون میده. من دیگه نمیدونم چی کار کنم اخه مشکل از چی میتونه باشه؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

پس با این حساب اسلات حافظه هم درسته
    ممکنه دوبار پشت سرهم رم خراب گیرتون اومده برید عوضش کنید راه دیگه ای ندارید

داره خودمونی میشه E.I's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شمااین فایل pdf که میزارم دان کنید ببینید رم با باسهای مختلف درحالت Triple channel واسه مین شما نوشته شما ازاین مدل رمهای داخل این جدول بتونید تهیه کنید بهتره درضمن اسمی ازرم شما که گرفتین نوشته نشده یعنی شاید تو ویندوز ساپورت نکنه شما از تو ستاپ مین تو قسمت رم گزینه Extreme Memory Profile XMP انتخاب کنید باس رم سیستم خودتون دستی بدین مثلا اگر 1866 شما هم 1866 انتخاب کنید یا اگر1333 همون 1333 انتخاب کنیدبعدستاپ سیو کنید بیاین بیرون.

دانلودفایل PDF

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این سیستم با هر رمی باید کار کنه
    و اینکه رم از طرف ویندوز ساپورت نشه همچین حرفی اصلا درست نیست
    فقط ماکسیمم فرکانس رم باید توسط مین ساپورت بشه اونم در حالت اور
    Last edited by mehrdad mm; 20-05-2011 at 18:14.

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

اقای mehrdad mm من مادربورد asus p55 elx بستم واسه مشتریم وقعی که پاور را میزنی سیستم روشن میشود و 7 ثانیه طول میکشد تا تصویر بدهد.
    تمام قطعات را دانه به دانه تست کردم مشکل نداشت.وتسه اینکه عجله داشت بش دادم رفت.
    بایوس را اپدیت کردم فایده نداشت.
    p55 همشون اینجورین؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اقای mehrdad mm من مادربورد asus p55 elx بستم واسه مشتریم وقعی که پاور را میزنی سیستم روشن میشود و 7 ثانیه طول میکشد تا تصویر بدهد.
    تمام قطعات را دانه به دانه تست کردم مشکل نداشت.وتسه اینکه عجله داشت بش دادم رفت.
    p55 همشون اینجورین؟
    کل قطعات سیستم به علاوه ی مقدار پاور رو بنویسید

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

p55 همشون اینجورین؟
    سلام
    مشکل شاید از کمبود پاور بوده...... چون دیر تصویر دادن معمولا مال اینه که پاور داره زور میزنه تا سیستم بالا بیاد!
    Last edited by TREASURES; 21-05-2011 at 15:08.

12. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •