امروز کل شهر رو گشتگ گیگا از 110 تومن پایین تر پیدا نکردم چندا بود مثل combo ولی باب دل ادم نیست
منتظر راهنمایی بیشترتون هستم
امروز کل شهر رو گشتگ گیگا از 110 تومن پایین تر پیدا نکردم چندا بود مثل combo ولی باب دل ادم نیست
منتظر راهنمایی بیشترتون هستم
جانم!مدلهای ASUS جزع با کیفیت ترین مدلهای جهان است
درسته که گیگابایت هم بدک نیست ولی این دلیل نمیشه یکی از بهترین مادربورد سازان دنیا را زیر سوال ببرید
حالا شما اگه میتوانید آمار و ارقامی از مدلهای مرجوعی بگزارید تا من هم آگاه بشم
![]()
Last edited by millad1388; 11-05-2011 at 07:29.
دوست عزیز واسه خودت علامت سوال درست نکن طبق آماری که در بازار کامپیوتر تهران که تا دلت بخواد آشنا دارم این نظرو دادم چز با کیفیت ترین مدلهای جهان
حالا یک غلط املا داشتم
بگو منظورت دقیقا چه اشخاصی است؟چون تا اونجا که یادمه ایسوز به ای نسوز معروف بوده و هست و خواهد بود
البته شاید شما فروش و پخش گیگابایت را داشت باشید!چون M.B ASUSبه گفته همون اشخاص متخصص اگر بهتر نباشد بدتر هم نیست و لازم به ذکر نیست که پر فروش ترین هم است و از موقعی که ASUSبه دو برند تقسیم شده مارک ASUS کیفیت بالاتری هم کسب کرده که تجربه اون هم چندین برابر برند تقریبا تازه وارد GIGABYTE بیشتر است
Last edited by millad1388; 11-05-2011 at 07:42.
برند تقریبا تازه وارد GIGABYTE بیشتر است
درسته Asus برند با کیفیتی هست ولی Gigabyte تازه وارد نیست...
millad1388 جان GIGABYTE ماله بابام نیست که بخوام ازش طرفداری کنم GIGABYTE هم خودش مرجوعی داره شکی در این نیست من حرفم اینه که الان برندهای دیگه ای هم مثل MSI هستن که کیفیت مناسب به همراه قابلیت های متعدد و قیمت های مناسب دارن من محصولات ASUS رو خیلی قبول دارم هنوز یک CD-ROM 40X MAX ازش دارم که داره مثله ساعت کار میکنه ولی بعضی از قطعاتش رو همکارا خیلی ازش ناراضی هستن دلیل اینم فکر کنم که محصولات بی کیفیت این برندها وارد ایران میشن.
اقا دم همتون گرم مادربورد ddr3 زیر 100 تومن معرفی کنید از برندهای giga،asus,asrock,elite
سوکت 775
یه کمکی هم به ایجاد کننده تایپیک بکنید
اقای پاسارگاد کجار رفتی ی ی جواب این پست مارو بده لطفاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سپاس فراوان
دوستان به نظرتون الان با بودجه زیر 100تومن بهتره مادربرد ddr3 بگیریم یا ddr2 ?! منظورم اینه نکنه ddr2 تو سایر فاکتورها بهتر باشه؟!
پوزش.
giga ep43tusb3=120
giga ep41tud3l=100
asus p541c=105
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
اصلا فکرddr2 نباشین که دیگه داره نسل ddr2 از بین میره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)