اومده10- همچین گوشی ای اصلا تا حالا اومده بیرون؟ اگه اومده بیرون لطفا دوستان من رو راهنمایی کنن
ولی نوکیا فعلا تو آفسایده و از تکنولوژی ها عقبه
اگه بند 7 رو حذف کنید
و یه ذره هم صبر کنید میتونید سامسونگ گالاکسی اس 2 بگیرید که سرور همه گوشی هاست
اومده10- همچین گوشی ای اصلا تا حالا اومده بیرون؟ اگه اومده بیرون لطفا دوستان من رو راهنمایی کنن
ولی نوکیا فعلا تو آفسایده و از تکنولوژی ها عقبه
اگه بند 7 رو حذف کنید
و یه ذره هم صبر کنید میتونید سامسونگ گالاکسی اس 2 بگیرید که سرور همه گوشی هاست
داداش چقدرصبرکنه تاgs2بشه500
نا زمانی که موهاش همرنگ دندوناش شه(از خراب بودن دندون فاکتور گرفتم)
ولی من فکر نکنم انقدر نوکیا عقب باشه به نظر من که تو قسمت مدیریت نوکیا از بقیه گوشی ها سرتر باشه
من یه گوشی ای رو میخوام که دوربین خوبی داشته باشه و هر برنامه ای نصب بشه (منظورم برنامه های غیر بازی) و صدای با کیفیت خوبی داشته باشه تا 500 تومن هم جا داره فکر نکنم همچین انتظار زیادی از یه گوشی باشه
دوستای عزیز چه گوشی ای رو پیشنهاد میکنن من که موندم چه گوشی ای رو بگیرم
بله درسته ، نوکیا در قسمت مدیریت در جهت اتلاف انرژی و خلاقیت از بقیه سرتره
اگه گیر نوکیا هستی و دوربین خیلی برات مهمه:
N8
اگه قدرت دوربین رو میتونی کمتر در نظر بگیری زیاد هزینه نکن اینا هم هست :
Nokia C7
Nokia C6-01
اگه رو برندهای دیگه توجه داشته باشی به نظر من : Samsung S8530 Wave II قیمتشم شده حدود 350 تومن که عالیه برنامه های جاوا رو خوب ساپورت میکنه و برنامه های خودشو .... برنامه های سمبین ( مثل n8 ) روش نصب نمیشه و ایضا اندروید و ...( خیلی ساده گفتم ...)
اگه برنامه خوری گوشی برات مهمه حتی از دوربین گوشی بهتره اینو بدونی ما چند سیستم عامل برای گوشی داریم که هر کدوم برنامه های خاص خودشو داره مثل : سمبین ( تقریبا نوکیا )/ آندروید ( گوگل ) / IOS ( اپل ) / بادا ( سامسونگ ) / مائمو ( نوکیا ) /میگو ( اینتل ) / وین فون ( مایکروسافت ) و..... شما در مورد اینا مطالعه کن اگه برات مهمه .
.
.
.
فرض کردم در مورد سیستم عامل ها مطالعه کردی... خب :
اگه اهمیت دوربین گوشی رو بیاری پائین و بدونی با 150 تا 160 تومن یه دوربین دیجیتال بگیری بهتره !!! و ارزش برنامه خوری بر مبنای یه پلاتفرم ارزشمند رو مدنظر قرار دادی باید بگم به دنیای اندروید خوش اومدی ، گزینه های شما تا 500 تومن به ترتیب اولویت :
1- SAMSUNG Galaxy S
2- HTC Desire
3- Sonyericsson Xperia X10
Last edited by Mig33; 08-05-2011 at 10:25.
دقیقا" با این دوستمون موافقم
ولی در کل اگه دوربین هم برات مهمه پیشنهاد من n900
من یکی ازدوستام n8 داره یکیشونم n900 با این که n900 دوربینش5مگه ,ولی از n8 که 12 سرتره(کلا" الکی روش زدن 12)
تازه در پوش انز هم داره
اقا نوکیا رو ولش خیلی پرته! مطمئن باش همه این حرف رو میزنن یه چیزی میدونن...
نظر منم روی گلکسی اس هست !
خيلي ممنون از اينكه انقدر دقيق و واضح توضيح دادين
من زياد به دوربين اهميت نميدم ولي اونجوري هم نيست كه برام اصلا مهم نباشه كيفيت عكاسي و فيلمبرداري با دوربين هر چي باشه ميخوام 500 تومن پول بريزم پاي گوشي و دلم ميخواد حالا كه انقدر پول ميدم باسه يه گوشي حداقل يه دوربين خوب هم همراهش باشه دوربين رو به اين خاطر بيان كردم
ولي چيزايي كه براي من خيلي مهمه يكي مديريت گوشي و برنامه ها و فايلها هست و اون يكي هم اينكه برنامه هاي مختلف تو گوشي نصب بشن اين دو تا چيز براي من خيلي مهمه حتي از دوربين و صدا
البته خوش دست بودن گوشي هم خيلي برام مهمه
من در مورد گوشي هايي كه بالا مثال زدي تحقيق كردم ولي هر كدوم از اين سه تا گوشي يه عيب كوچيك داشت و اون اينه كه يكيش راديو نداره يكيش خروجي تلويزيون نداره و حافظه داخلي نداره و چند تا عيب كوچيك داره
من به خاطر مديريت بيشتر دوست دارم گوشي نوكيا داشته باشم تا HTC يا sony
از گوشي هاي اچ تي سي هم خوشم مياد ولي به همين دلايل بالا سمتشون نميرم
از لحاظ برنامه خوري دوست دارم يه گوشي اي داشته باشم كه هر برنامه اي كه مخصوص اون سيستم عامل هستش رو روش نصب بشه قبلا N81 داشتم ولي به خاطر اينكه فقط برنامه هاي با پسوند JAR رو نصب ميكرد فروختمش در حالي كه برنامه هاي زياد ديگه اي بودن كه مخصوص نوكيا بودن ولي تو اين گوشي نصب نميشدن
به همين خاطر ميخوام گوشي اي داشته باشم كه اين مشكل رو نداشته باشه
من زياد اهل عوض كردن گوشي نيستم و هر يكي دو سال يه بار يه گوشي ميگيرم ولي دوست دارم اون گوشي اي كه ميگيرم تمام نيازهاي منو برآورده كنه
حالا با اين توضيحات من شما كدوم گوشي رو به من پيشنهاد ميكنين
==========================
يه چيز ديگه
تو اين لينكمشخصات گوشي HTC Desire رو نوشته و جلوي قسمت حافظه داخلي خالي هستش آيا منظورش اينه كه حافظه داخلي ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Golestan64; 08-05-2011 at 17:50.
ان8،گلکسی،x10...
هر کدوم رو بیشتر دوست داری بخر...
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
اصلآ یه تبلت بخر!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)