تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: مشاوره میخواستم.لطفا کمک...

آخر فروم باز R A H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

البته باید یک نکته هم مد نظر داشت:
    یک نفر گفت یک متخصص تو شهر ما هست خدا تومن در میاره
    بله همینطوره ولی دلیل نمیشه هرکس بره تو این کار همینطوری بشه. شاید تو رشته ی محترم ضایعات جمع کنی هم یک نفر خیلی دراومد داشت باشه ولی دلیل میشه همه همینطور باشن. شما باید یک دید کلی و میانگین داشته باشی
    ولی در کل پزشکی و دندون پزشکی دراومدشون خوبه ولی خوب به نظر من جالب نیستن. کثیفن (خون و مون و) به ریاضی که نمیرسن

یه سوال دیگه از دوستمون mhp2211:
    It درامد داره؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟کجاها میگرین چقدرو مثال ؟
    درباره ی بیکاری عمران هم بگی خوشحال میشم
    مثل اینکه دیر جواب می دم. ببخشید. من دیگه سراغ این تاپیک نیومدم.
    آره it درآمد داره. اینی که می گی گجا ها می گیرن ، بستگی به سواد و حرفه ایی بودنت داره. اگه کارت خوب باشه خوب خیلی از شرکت ها سازمان ها هستن که واست سر و دست می شکونن.
    درباره بیکاریه عمران هم من یکی نظری ندارم.!!!
    فقط گفتم اون دوستمون بهتره معماری و عمرانو بیخیال شه چون همین معماری من شنیدم ترمی 600 تا 700 فقط باس پول وسیله هاشو بدی.
    خیلی هم دنگ و فنگ دارن.

2. 3 کاربر از R A H A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مثل اینکه دیر جواب می دم. ببخشید. من دیگه سراغ این تاپیک نیومدم.
    آره it درآمد داره. اینی که می گی گجا ها می گیرن ، بستگی به سواد و حرفه ایی بودنت داره. اگه کارت خوب باشه خوب خیلی از شرکت ها سازمان ها هستن که واست سر و دست می شکونن.
    درباره بیکاریه عمران هم من یکی نظری ندارم.!!!
    فقط گفتم اون دوستمون بهتره معماری و عمرانو بیخیال شه چون همین معماری من شنیدم ترمی 600 تا 700 فقط باس پول وسیله هاشو بدی.
    خیلی هم دنگ و فنگ دارن.
    دنگ و فنگ داره (علاقه می خواد) ولی این قدر هم هزینه وسایل نمییشه فوقش بشه ترمی 50 تومان
    الان یه معمار واسه طراحی یه شیت معمولی تو شهرستان (2میلیون میگیره) تو تهران 5 میلیونه اگه کار ب÷یجه قیمت می ره بالا
    من رشته خودم رو بهتون معرفی کردم چون باهاش آشنایی داشتم می دونم اگه علاقه داشته باشی می تونی خوب دربیاری

4. این کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رشته های پردرآمد و بازار کار زیاد ( اونطور که بین مردم و رایجه) : مهندسی: برق مکانیک عمران پزشکی: پزشکی و دندون
    که در این بین به درآمد رسیدن پزشکی و دندون از مهندسی ها طولانی تره چون دوران تحصیلشون بیشتره

ولی مثلا همین طور که 1navid گفت یه معمار هم میتونه درآمد بالایی داشته باشه

در واقع هر رشته ای میتونه درآمد بالا داشته باشه مثلا اگه شما بری علوم پایه و فیزیک بخونی و دکترا بگیری شاید تو ایران به این موضوع بهای زیادی دادن نشه ولی با چند مقاله و تحقیق که در مجلات معتبر بین المللی چاپ بشه میتونی به استخدام دولت های خارج ( کشورهایی که واقعا برای علم ارزش قائلند) در بیای و اون موقع خدا می دونه چقدر درآمد داری

بنابراین به رشته ای برو که علاقشو داری و مطمئن باش در هر رشته ای میشه موفق شد و به درآمد بالا رسید منتها اگه میخوای زودتر به بازار کار جذب بشی بهتره که به رشته های منهدسی بری که بعد از گرفتن لیسانس علاوه براینکه می تونی برای فوق و بعدش دکترا ادامه تحصیل بدی همزمان میتونی تو شرکتی جایی کار هم بکنی

6. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دنگ و فنگ داره (علاقه می خواد) ولی این قدر هم هزینه وسایل نمییشه فوقش بشه ترمی 50 تومان
    الان یه معمار واسه طراحی یه شیت معمولی تو شهرستان (2میلیون میگیره) تو تهران 5 میلیونه اگه کار ب÷یجه قیمت می ره بالا
    من رشته خودم رو بهتون معرفی کردم چون باهاش آشنایی داشتم می دونم اگه علاقه داشته باشی می تونی خوب دربیاری

ترمی 50 تومن؟؟؟
    والا ما وقتی می خواستیم بریم انتخاب رشته کنیم ، رفتیم با چند نفر مشورت کردیم. یکی از اساتید که خودش معماری خونده بود اینو بهم گفت که وسایل هایی که واسه معماری لازمه قیمتاش بالاست و حدودای 600 هم ترمی باس خرجش کنی.
    هم این حرفو از یه استاد شنیدم هم این که یکی از دانشجوهای معماری اینو بهم گفت.
    چرا اینجوریه؟ آخرش واضح بگین معماری خرجش بالاس یا نه؟؟؟

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

رشته های پردرآمد و بازار کار زیاد ( اونطور که بین مردم و رایجه) : مهندسی: برق مکانیک عمران پزشکی: پزشکی و دندون
    که در این بین به درآمد رسیدن پزشکی و دندون از مهندسی ها طولانی تره چون دوران تحصیلشون بیشتره

در واقع هر رشته ای میتونه درآمد بالا داشته باشه مثلا اگه شما بری علوم پایه و فیزیک بخونی و دکترا بگیری شاید تو ایران به این موضوع بهای زیادی دادن نشه ولی با چند مقاله و تحقیق که در مجلات معتبر بین المللی چاپ بشه میتونی به استخدام دولت های خارج ( کشورهایی که واقعا برای علم ارزش قائلند) در بیای و اون موقع خدا می دونه چقدر درآمد داری

بنابراین به رشته ای برو که علاقشو داری و مطمئن باش در هر رشته ای میشه موفق شد و به درآمد بالا رسید منتها اگه میخوای زودتر به بازار کار جذب بشی بهتره که به رشته های منهدسی بری که بعد از گرفتن لیسانس علاوه براینکه می تونی برای فوق و بعدش دکترا ادامه تحصیل بدی همزمان میتونی تو شرکتی جایی کار هم بکنی
    آره درسته که دیر تر از پزشکی میشه به پول رسید.
    ولی من به یه چیزی که رسیدم اینه که خداییش درآمد بچه های پزشکی از ما بچه های مهندسی بیشتره.

8. این کاربر از R A H A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arashyty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پس مثل اینکه دنبال علاقم برم خیلی بهتره
    مرسی از راهنماییتون
    خیلی دندون پزشکی رو بیشتر دوست دارم
    بعدش هم پزشکی
    واقعا باورم نمیشه یه روزی بتونم یه ماشین باکلاس بگیرم! من مدل بالاترین ماشینی که توی عمرم سوار شدم سمند تاکسی بوده!!!
    تمام تلاشم برای رتبه ی یکه.....دقت کردید بیشتر رتبه های خوب بچه ی روستا بودن؟!
    اینجا میشه راحت حرفامو بزنم.
    خیلی ممنون از راهنماییاتون

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ترمی 50 تومن؟؟؟
    والا ما وقتی می خواستیم بریم انتخاب رشته کنیم ، رفتیم با چند نفر مشورت کردیم. یکی از اساتید که خودش معماری خونده بود اینو بهم گفت که وسایل هایی که واسه معماری لازمه قیمتاش بالاست و حدودای 600 هم ترمی باس خرجش کنی.
    هم این حرفو از یه استاد شنیدم هم این که یکی از دانشجوهای معماری اینو بهم گفت.
    چرا اینجوریه؟ آخرش واضح بگین معماری خرجش بالاس یا نه؟؟؟
    شایه است بابا ( ترمی 600 هزار تومان پول وسایل ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اگه تو ترمی سه تا ماکت توپ هم بسازی نصف این پول هم نمیشه

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

پس مثل اینکه دنبال علاقم برم خیلی بهتره
    مرسی از راهنماییتون
    خیلی دندون پزشکی رو بیشتر دوست دارم
    بعدش هم پزشکی
    واقعا باورم نمیشه یه روزی بتونم یه ماشین باکلاس بگیرم! من مدل بالاترین ماشینی که توی عمرم سوار شدم سمند تاکسی بوده!!!
    تمام تلاشم برای رتبه ی یکه.....دقت کردید بیشتر رتبه های خوب بچه ی روستا بودن؟!
    اینجا میشه راحت حرفامو بزنم.
    خیلی ممنون از راهنماییاتون
    ببین آقای arashyty همه چی که پوی نمیشه.
    نکن این کار رو با خودت. درسته که پول خیلی مهمه ولی از اون مهم تر هم وجود داره.
    امیدوارم به هر چیزی که بخوای برسی .
    ولی اینو در نظر داشته باش که اساسا همه ی اونایی که ماشینای آنچنانی سوار میشن و با گوشی های نمی دونم چه مدلی این طرف و اون طرف میرن آدمای خوشبختی نیستن.

الان تو این چن تا پستی که دادی خیلی از پول صحبت کردی.!!!

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------

شایه است بابا ( ترمی 600 هزار تومان پول وسایل ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اگه تو ترمی سه تا ماکت توپ هم بسازی نصف این پول هم نمیشه
    ممنون که توضیثح دادین.
    پس این همه هی میگفتن معماری اینه معماری اونه حقیقت نداشت.!
    بابا یه جوری برامون راجع به این رشته توضیح دادن که من تو 100 تا انتخاب رشته حتی یه دونه هم معماری نزدم.
    چه از لحاظ مالی چه از لحاظ سختی.!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeynal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    قــم

پيش فرض

ــــلام
    عرض شودحضورت که اگه میگی مخترع خوبی هستی، از من میشنوی نه دندون پزشکی بخون نه هیچی دیگه، بزن توی خط اختراع.
    هم پول توشه هم اسم و رسم و هم همه چی

برو قوی باش که در نظام طبیعت ضعیف پایمال است
    الانم قوی بودن یعنی پربودن جیب و حساب بانکی گلم

یاعلی

13. 2 کاربر از zeynal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ببین آقای arashyty همه چی که پول نمیشه.
    نکن این کار رو با خودت. درسته که پول خیلی مهمه ولی از اون مهم تر هم وجود داره.
    امیدوارم به هر چیزی که بخوای برسی .
    ولی اینو در نظر داشته باش که اساسا همه ی اونایی که ماشینای آنچنانی سوار میشن و با گوشی های نمی دونم چه مدلی این طرف و اون طرف میرن آدمای خوشبختی نیستن.

الان تو این چن تا پستی که دادی خیلی از پول صحبت کردی.!!!
    اسم اصلیم آرشه
    منم که گفتم به علاقم اهمیت میدم دیگه
    فکر میکنم وقتی همه چیز خوب پیش میره باید بری دنبال پول
    وقتی سلامتی.وقتی با همه رابطت خوبه کلا هیچ مشکلی نداری ولی پول نداری به چه درد میخوره
    واقعا ماشین احساس خوبی میده
    شما شاید وضعت خیلی بهتر باشه که اینو میگی.واقعا سخته زندگی توی این وضع
    هرروز تا مدرسه 14 کیلومتر پیاده میرم!(زمستون که دیگه هیچی!!)
    14 هم برگشت که داغون میشم!کس دیگه بود میرفت؟!
    از کوچیکی همینطوری بودم
    تورو خدا اینو نگید.مگه کسی که مثلا بنز سی 200 داره چه مشکلی میخواد داشته باشه که بدتر ازین باشه

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ــــلام
    عرض شودحضورت که اگه میگی مخترع خوبی هستی، از من میشنوی نه دندون پزشکی بخون نه هیچی دیگه، بزن توی خط اختراع.
    هم پول توشه هم اسم و رسم و هم همه چی

برو قوی باش که در نظام طبیعت ضعیف پایمال است
    الانم قوی بودن یعنی پربودن جیب و حساب بانکی گلم

یاعلی
    چه روحیتون خوبه (الکی نمیگما)
    شما که تا حدودی برخلاف اون دوستمون صحبت میکنید!
    من اختراعاتم خوبه ولی وسیله ندارم.میدونید من تا به حال 4 تا مالتیمتر 12 هزار تومنی سوزوندم که دیگه دلم نمیاد برم طرفش
    ندارم
    دیگه خجالت میکشم اینو بگم
    خدافظ

16. این کاربر از arashyty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •