اگرتوتهران هستین که خودتون میتونید برین تهیه کنید یا با پیک میفرستن بابت اینکه ببینید دارن آیدی های یاهو مسنجرشون ازساعت 10 به بعد روشنه شما میتونید یا تماس بگیرین یا ازطریق مسنجر ازطریق قسمت فروش سخت افزارسئوال کنید.
اگرتوتهران هستین که خودتون میتونید برین تهیه کنید یا با پیک میفرستن بابت اینکه ببینید دارن آیدی های یاهو مسنجرشون ازساعت 10 به بعد روشنه شما میتونید یا تماس بگیرین یا ازطریق مسنجر ازطریق قسمت فروش سخت افزارسئوال کنید.
دوستان متوجه شدم که 2 تا از اون شاخک هاییکه زیر کولر هستن شکسته هستن
(به علت فشار هایی که قبلا بهش اورده بودم)
واسه همین یه طرف این کولر استوک سی پی یو کاملآ نمیره تو مادر بورد و در نتیجه یکم یه طرفش با سی پی یو فاصله میگره !!
.
از طرف دیگه تو چند تا فروم دیدم که گفته شده تا دمای 74 مشکلی نیست برای این سی پی یو !! بعضی جاها هم گفته شده زیر 60 باشه خوبه !! بنظرتون خیلی خطرناکه با وضعیتی که دارم ؟! مثلا تو یه بازی مثه AC.B که تقریبا زیاد از سی پی یو استفاده میشه بعد از 2 ساعت بازی کردن میشه 66 !!
.
بنظرتون با همین شرایط ادامه بدم . مشکل برا سی پی یو پیش میاد ... یا اینکه یه کولر بوفالو و خمیر خوب سریع تر تهیه کنم !!!میخواستم واسم تا چند ماه دیگه که مادربورد میخواستم عوض کنم یهو کولر سی پی یو رو هم عوض کنم که این دما فکرمو مشغول کرده
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 13-05-2011 at 02:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)