تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: حداکثر دمای E7300 ????

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

در مورد دور فن !! همون شاتی که تو پست اول هست توش مشخصه !! اما نه . تغییری نکرده همش بین 2600 تا 2800 میچرخه !! علت دمای بالا اینه که ! اگه تو جریان باشید تو یه تاپیکی که قبلا زده بودم بیان کرده بودم !! سی پی یوم 2.3 سال داشت رو 6 ایکس کار میکرد یعنی با قدرت هسته ی 1500 و این حدودا !! برا همین دما برام مناسب بود !! اما بعد از خرید کارت گرافیک نسبتا قوی تر !! متوجه شدم که این فریم ریتی که تو بازی ها میگیرم با بنچمارک هالیی که از این کارت دیده بودم مطابقت نداره و رفتم سراغ تحقیق رو سی پی یو که بعد از شات گذاشتن از cpu-z و بحث هایی متوجه شدیم که به دلیل اینکه مادربوردم مزخرفه و باگ داره فقط رو 6 x سی پی یو تا الان داشت کار میکرد و بنده جدیدا میخوام برم تو بازی میزارم رو استانداردش 10 ایکس و تو بازی ها توپ میشه !! در عوض دما اینجوری میشه !!کیسم کاملا خنکه !! یه فن 12 جلو نصب کردم . یکی پشت !! و هارد هارو هم پایین ترین قسمت کیس نصب کردم تا فن جلویی هواش برسه کاملا به سی پی یو !! اما بازم دما دما از 60 بالاتر میره
    .
    در مورد بودجه . هرچی همون حداکثر 15 الی 20 تومن نمیخوام بیشتر خرج کنم
    .
    دوستان بنظرتون یه خمیر تکی بخوام بخرم فروشگاه اینترنتی میفرسته ؟! همین لیون خمیر مورد نظرو داره
    اگرتوتهران هستین که خودتون میتونید برین تهیه کنید یا با پیک میفرستن بابت اینکه ببینید دارن آیدی های یاهو مسنجرشون ازساعت 10 به بعد روشنه شما میتونید یا تماس بگیرین یا ازطریق مسنجر ازطریق قسمت فروش سخت افزارسئوال کنید.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اگرتوتهران هستین که خودتون میتونید برین تهیه کنید یا با پیک میفرستن بابت اینکه ببینید دارن آیدی های یاهو مسنجرشون ازساعت 10 به بعد روشنه شما میتونید یا تماس بگیرین یا ازطریق مسنجر ازطریق قسمت فروش سخت افزارسئوال کنید.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان متوجه شدم که 2 تا از اون شاخک هایی که زیر کولر هستن شکسته هستن (به علت فشار هایی که قبلا بهش اورده بودم)واسه همین یه طرف این کولر استوک سی پی یو کاملآ نمیره تو مادر بورد و در نتیجه یکم یه طرفش با سی پی یو فاصله میگره ‍!!
    .
    از طرف دیگه تو چند تا فروم دیدم که گفته شده تا دمای 74 مشکلی نیست برای این سی پی یو !! بعضی جاها هم گفته شده زیر 60 باشه خوبه !! بنظرتون خیلی خطرناکه با وضعیتی که دارم ؟! مثلا تو یه بازی مثه AC.B که تقریبا زیاد از سی پی یو استفاده میشه بعد از 2 ساعت بازی کردن میشه 66 !!
    .
    بنظرتون با همین شرایط ادامه بدم . مشکل برا سی پی یو پیش میاد ... یا اینکه یه کولر بوفالو و خمیر خوب سریع تر تهیه کنم !!! میخواستم واسم تا چند ماه دیگه که مادربورد میخواستم عوض کنم یهو کولر سی پی یو رو هم عوض کنم که این دما فکرمو مشغول کرده
    Last edited by SA.JJ.AD; 13-05-2011 at 02:35.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •