چرا همش میخواید با کنایه جواب بدید؟شما دقت کنید بیشتر نمودارها Lower is Better
عزیز در اکثر جاها 635 خیلی از 7500 بهتر عمل کرده... دلیلش هم رو که میدونید داشتن +2 هسته... اون موقع میگید 7500 بهتره؟!!
چرا همش میخواید با کنایه جواب بدید؟شما دقت کنید بیشتر نمودارها Lower is Better
عزیز در اکثر جاها 635 خیلی از 7500 بهتر عمل کرده... دلیلش هم رو که میدونید داشتن +2 هسته... اون موقع میگید 7500 بهتره؟!!
وای وای اصلا دقت نکردم معزت میخام رنگاشون رو اشتباه دیدمچرا همش میخواید با کنایه جواب بدید؟
سلام خدمت اساتید
من امروز یه سیستم گرفتم با این مشخصات
CPU : Intel E7500 = 126
M.B : Gigabyte EP43T-UD3L = 106
VGA : 5670 Sapphire = 119
RAM :kingston 2GB 1333 = 52
H.D.D : Hitachi 1TB = 67
Power: LED 700 TSCO = 42
جمعا : 510 تومان شد .
لطفا نظرتونو بگید و اگه در مورد مانیتور پیشنهادی دارید بفرمائید . بودجم واسه مانیتور حدود 300 تومانه Full HD میخوام.
لطفا تاپیک جدا بزنین.
شما سیستم را خریدید اگه منظور مشاوره است که دیگه فایدهای نداره! تنها مورد پیشنهادی افزودن رم (حداقل ۲ گیگ دیگه) به سیستمه. در کل سیستم خوبی به نظر میاید. هرچند چیپ ep45 میگرفتید بهتر بود. کلاً گرافیک ای.تی.آی با اینتل زیاد سازگار و مچ نیست چونکه خودم تجربه کردم!
برای خرید نمایشگر، در نشانی زیر توضیحات مفیدیه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تجربه ی شخصی شما دلیل قانع کننده ای نمیشه اگر لینک معتبر در این زمینه دارید قرار بدیدای.تی.آی با اینتل زیاد سازگار و مچ نیست چونکه خودم تجربه کردم!
همچین حرفی درست نیست من خودم ati و اینتل دارم و هیچ مشکلی نیست
گرافیک اصلا به پلتفرم مین مربوط نیست
سلام.
در پاسخ نظر دوستان چند سطر نوشتم و یک نمونه آزمایش، ولی به نظرم بحث بیفایده آمد و بهتر دیدم حرفم را پس بگیرم... واسه دلخوری هم نیست. با عرض معذرت، کلاً دوستان نظرهای این جانب را نادیده بگیرند.
نظر کلی و شخصی: در اصل اینجاها برای ارائه تجارب و مطالب جدیده وگرنه در وبگاههایی مثل سی.نت، بررسیها زیاده.
تقریباً اینجا هیشکی همدیگرو نمیشناسه دلیلی نداره بخوام معلوماتم را اثبات کنم چرا که الان از ۱۰-۱۲ سال کامپیوترکاری و تدریس بگم کیه که باور کنه؟! اعتماد و اعتبار که جای خود دراه! و کل کل هم بیخودیه... هر کی نظرشو میده... صداقت را هم از روی پستهای متعدد شخص شاید بشه تشخیص داد...
با تشکر.
نه دوست عزیز صحبتهای جناب عالی کاملا متین ولی شما دلیلتون بفرمایید روی چه حسابی اینتل با ATI مچ نمیشود شما بفرمایید
حداقل بنده سرو پا گوشم
اینم فقط به خاطر احترام دوستان:
یک نمونه آزمایش و تجربه خودم:
۱- مادربرد ئی.پی۴۱ با جی.فورس ۹۵۰۰ رم ۴ گیگ تک کانال
۲- مادربرد ئی.پی.۴۳ با ای.تی.آی ۵۶۷۰ رم ۴ گیگ دو کانال
در هردو سیستم اینتل ئی ۶۵۰۰ دوئال کور
سیستم شماره ۱ در بسیاری از موارد بهتر عمل کرده از جمله بازیها، با وجودی که سیستم شماره ۲ از دید نام قطعات، کاملاً برتره بویژه با ۵۶۷۰ که بسیار پرقدرتتر از ۹۵۰۰ هست! از ارائه جزئیات هم معذورم چرا که الان امکانش را ندارم و حوصله تهیه گزارشم همچنین. به نظرم سازگاری جی.فورس با اینتل بهتره بر عکس ای.تی.آی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)