تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: درخواست نرم افزار يا راهي براي وصل شدن با 2 خط ADSL از يك سيستم!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با يه router که تکنولوژی load balancing رو پشتيبانی کنه ميشه
    2 تا مودم ميخوای يه router
    بهترين راه استفاده از دو مودم و يه windows مجازی تو windwos خودت هست
    رو یه خط تلفن میشه یا باید دو تا داشته باشم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

رو یه خط تلفن میشه یا باید دو تا داشته باشم؟
    دوست عزیز وقتی خط شما روی مثلا 128 بسته شده ، شما که نمی تونی مثلا با 256 دانلود داشته باشی

فکر می کنم احتمالا منظور دوستمون اینه که دو خط رو با دو مودم جداگانه وصل کنی و با روتر با هم سرعتها ترکیب بشن
    یعنی روتر وظیفه ترکیب سرعت رو داره

3. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز وقتی خط شما روی مثلا 128 بسته شده ، شما که نمی تونی مثلا با 256 دانلود داشته باشی

فکر می کنم احتمالا منظور دوستمون اینه که دو خط رو با دو مودم جداگانه وصل کنی و با روتر با هم سرعتها ترکیب بشن
    یعنی روتر وظیفه ترکیب سرعت رو داره
    چطور نمی تونم دوست عزیز. من خودم 128 دارم و از یک 512 هم استفاده میکنم شبها. 128 رو مودم ست هست و من یه کانکشن 512 درست کردم که وقتی با اون وصل میشم دیگه فقط 512 وصل میشه و مال خودم یه حالتی مثل استند بای میشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چطور نمی تونم دوست عزیز. من خودم 128 دارم و از یک 512 هم استفاده میکنم شبها. 128 رو مودم ست هست و من یه کانکشن 512 درست کردم که وقتی با اون وصل میشم دیگه فقط 512 وصل میشه و مال خودم یه حالتی مثل استند بای میشه.
    واضح تر بفرمایید
    یعنی چی؟

منظورم اینه که خط شما از مرکز مخابراتی روی سرعت خاصی بسته شده و تغییر اون سرعت دست شما نیست

6. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

واضح تر بفرمایید
    یعنی چی؟

منظورم اینه که خط شما از مرکز مخابراتی روی سرعت خاصی بسته شده و تغییر اون سرعت دست شما نیست
    دوست عزیز اینو که هرکسی میدونه. من از تو ستاپ مودم اون رو با PPPOE طوری تنظیم کردم که به محض روشن شدن مودم به طور خودکار با یوزر پسم وصل بشه.(آموزشش رو یه بار گذاشتم تو فروم) و وقتی وارد کنترل پنل ای دی اس الم از سایت مخابرات میشم یوزر خودم رو میندازه که 128 هست. حالا تو همون وضعیت اگر یک کانکشن دستی ای دی اس ال بسازم و با 512 وصل بشم این بار تو کنترل پنل اون یوزر رو میاره و وفقط با اون به اینترنت وصله نه مال خودم. و اگر کانکشن دستی رو قطع کنم مال خودم دوباره وصله پس عملا امکان اتصال با دو یوزر و پس از یه خط وجود داره. فقط از یکیش میشه در یک زمان استفاده کرد. که میخوام بدونم با این روش روتر یا دو تا مودم میشه از هر دو همزمان استفاده کرد یا نه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز اینو که هرکسی میدونه. من از تو ستاپ مودم اون رو با PPPOE طوری تنظیم کردم که به محض روشن شدن مودم به طور خودکار با یوزر پسم وصل بشه.(آموزشش رو یه بار گذاشتم تو فروم) و وقتی وارد کنترل پنل ای دی اس الم از سایت مخابرات میشم یوزر خودم رو میندازه که 128 هست. حالا تو همون وضعیت اگر یک کانکشن دستی ای دی اس ال بسازم و با 512 وصل بشم این بار تو کنترل پنل اون یوزر رو میاره و وفقط با اون به اینترنت وصله نه مال خودم. و اگر کانکشن دستی رو قطع کنم مال خودم دوباره وصله پس عملا امکان اتصال با دو یوزر و پس از یه خط وجود داره. فقط از یکیش میشه در یک زمان استفاده کرد. که میخوام بدونم با این روش روتر یا دو تا مودم میشه از هر دو همزمان استفاده کرد یا نه.
    خب منم قبلا گفتم که شاید امکان وصل شدن با هر دو تا یوزر و پسورد باشه ولی بطور همزمان خیر
    خب مگه وقتی اون 512 رو وصل می کنی ، توی تظیمات مودم هم سرعت 512 میشه؟

9. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خب منم قبلا گفتم که شاید امکان وصل شدن با هر دو تا یوزر و پسورد باشه ولی بطور همزمان خیر
    خب مگه وقتی اون 512 رو وصل می کنی ، توی تظیمات مودم هم سرعت 512 میشه؟
    نه دوست عزیز فقط سرعت 512 کیلوبیت بر ثانیه میشه دیگه. آخه سایت مخابرات ما با هر یوزری وصل شی تو کنترل پنلش خودکار یوزرت رو وارد میکنه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مودم شما چیه ؟ قاعدتا نباید این طور باشه که وقتی مودم در حالت pppoe کانکته شما بتونید با کانکشن داخل ویندوز کانکت بشید. down stream شما تا جایی که خط شما میکشیده باز گذاشته شده برای همین اگر با 512 کانکت میشید می تونید سرعت بالاتر داشته باشید ولی اینکه بتونید به این روش از هر دو کانکشن استفاده کنید غیر ممکنه .امکان استفاده کردن 2 مودم بر روی یک خط هم وجود نداره.
    با این تعاریف که شما کردید روتر لود بالانسر دار هم به کارتون نمی یاد.
    در مورد ابهام اولی هم یک نکته هست که یکسری از مودم های قدیمی بودند که کانکشن ویندوز رو به حالت pppoe ارجحیت میدادن برای هم بعضی ها بودند که از صبا نت استفاده می کردند مودمشون روی pppoe بود ولی وقت کانکشن شبانه رو اجرا می کردند کانکشن مودم dc میشد که فکر کنم مودم شما هم از این دست مودم ها هست.

12. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

8 یعنی چی؟

مودم شما چیه ؟ قاعدتا نباید این طور باشه که وقتی مودم در حالت pppoe کانکته شما بتونید با کانکشن داخل ویندوز کانکت بشید. down stream شما تا جایی که خط شما میکشیده باز گذاشته شده برای همین اگر با 512 کانکت میشید می تونید سرعت بالاتر داشته باشید ولی اینکه بتونید به این روش از هر دو کانکشن استفاده کنید غیر ممکنه .امکان استفاده کردن 2 مودم بر روی یک خط هم وجود نداره.
    با این تعاریف که شما کردید روتر لود بالانسر دار هم به کارتون نمی یاد.
    در مورد ابهام اولی هم یک نکته هست که یکسری از مودم های قدیمی بودند که کانکشن ویندوز رو به حالت pppoe ارجحیت میدادن برای هم بعضی ها بودند که از صبا نت استفاده می کردند مودمشون روی pppoe بود ولی وقت کانکشن شبانه رو اجرا می کردند کانکشن مودم dc میشد که فکر کنم مودم شما هم از این دست مودم ها هست.
    مودمم TP-Link TD8811 هست. ازاون سیاه ها. دقیقا نفهمیدم منظورتون رو. داون استریم یعنی چی؟خوی هرکسی که یه خط ای دی اس ال داشته باشه رو شماره تلفنش ست نمیکنن که فقط با مثلا128 وصل شه. الان من اگر یوزر پس 1مگ هم داشته باشم هیچ فرقی نمیکنه و راحت وصل میشم و فکر نمیکنم مشکلز از مودم باشه مخابرات هم که محاله اشتباه کرده باشه. احتمالا برای همه همینجوری هست دیگه!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مودمم TP-Link TD8811 هست. ازاون سیاه ها. دقیقا نفهمیدم منظورتون رو. داون استریم یعنی چی؟خوی هرکسی که یه خط ای دی اس ال داشته باشه رو شماره تلفنش ست نمیکنن که فقط با مثلا128 وصل شه. الان من اگر یوزر پس 1مگ هم داشته باشم هیچ فرقی نمیکنه و راحت وصل میشم و فکر نمیکنم مشکلز از مودم باشه مخابرات هم که محاله اشتباه کرده باشه. احتمالا برای همه همینجوری هست دیگه!
    downstream در همون صفحه اول تنظیمات مودم شما نوشته شده و حداکثر مقدار دریافت شما هست
    بدون اینکه به اینترنت وصل باشید ، به صفحه 192.168.1.1 برید و ببینید مقدارش چند گذاشته شده
    البته بعضی شرکت ها داون استریم رو مقداری خاصی قرار می دن و بعد سرعت رو محدود می کنن

ولی بازم ربطی به وصل شدن با دو یوزر و پسورد بصورت همزمان نداره و اون کار با وجود یک خط و یک مودم غیرممکنه

15. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •