تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: ضرر نداشتن انتن های وایرلس

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    بنده 512 دارم که 8GB هست.
    چندین بار پیگیری کردم اما گفتند که کار خاصی نمیتونند بکنند .(در ایران مدونید که کسی زیاد اهمیت نمیده و همین که میبینن یک سرعتی نزدیک اون سرعت قرارداد میگیرید براشون کافیه)
    در ضمن از روزی که من این مشکل رو پیدا کردم وقتی یک ایپی رو که قدیم پینگ میکردم و همه چیز عادی بود , TTL من روی 53 بود اما الان که میبینم روی 52 اومده .
    این TTL چیه در واقع و کارش چیه ؟
    این رسانه پینگش چطوره ؟ من برام نوسان سرعت انچنان اهمین نداره در صورتی که روی پینگ تاثیر نداشته باشه و پینگ رو هم نوسانی نکنه البته !! اطلاع دارید ؟

مرسی
    بله متاسفانه شرکت های اینترنتی به همین منوال کار میکنند اما فکر نمیکردم فراتر هم اینجوری باشه
    من خودم رو پهنای باند خیلی حساس ام به همین دلیل اصلا وایرلس گرفتم! چون تو وایرلس هیچ بهانه ایی نیست شرکت مربوطه دیتا رو از مخابرات میخره و به شما لینک میکنه این وسط هیچ واسطه ایی نیست اگر درست شما رو لینک کرده باشه! من تو تاپیک های دیگر هم خدمت دوستان گفتم سرویس من تقریبا دیدیکت هست یعنی 512 خالص سرعت ام نه کم میشه نه زیاد. سرعت ام رو مدام با dumetter میسنجم و رو سرعت خیلی حساس ام
    در مورد تی تی ال , تی تی ال مخفف Time To Live هست توضیح این مورد خیلی تخصصی هست و طولانی اگر بخواهید براتون به شرح توضیح میدم اما به صورت کوتاه بخوام این فرایند رو توضیح بدم ببینید فرایند پینک گیری به این صورت هست که شما یک بسته(بسته های زیاد) رو به سمت میزبان میفرستید برای جواب گیری ان Pong ان معیین میکند که چه قدر از این بسته شما از این بستر رد شده! یعنی یک عمل Ping Pong گیری. مقدار TTL قسمتی از دستور هایی هست که برای مسیریابی در این بین از ان استفاده میشود این مقدرا یک بایت میباشد و از عدد 255 شروع میشود به طوری که وقتی بسته ارسال شد در شبکه پس از عبور از مسیر و رسیدن به اولین روتر یک واحد از این مقدار کم میشد و بسته را برای روتر بعدی ارسال میکند. در صورتی که اگر روتر پس از کم کردن یک واحد از ttl بسته منجر به صفر شوند یعنی یک خطا از طرف روتر صورت گرفته و دوباره به سمت فرستند پونگ میشود حال مهم نیست برای کاربر اینترنت شما که ttl از 53 به 52 بیاد مانگین پکت رفته و بازگشته در همان رنج هست. تی تی ال در بهترین حالت در پینک عادی یعنی 4 پکیت دیتا میشه 63( 255 تقسیم بر 4) که این عدد از 60 تا 63 در حالت شبکه اتفاق میوفته در حالت اینترنت هم خوب قطعا کمتر هست
    خوب خواه یا ناخواه پینگ با پهنای باند ارتباط داره مخصوصا در ایران! ممکنه کسی در خارج کشور با سرعتی غیر متعارفی مثل 256kbps پینگی به مراتب بهتر از کسی که در ایران یک مگ داره داشته باشه چون اونجا زیر ساخت فرق میکنه اما در ایران به این شکل هست که اول از همه بر میگیرده به دی ان اس و دوم پهنای باند که باید هر دوش خوب باشه تا پینگ پایین داشته باشید.
    در مورد خاص کم کردن پینگ برای گیمر ها در ایران یادمه یک سایتی اکانت کم کننده پینگ میفروخت که فکر کنم با وصل شدن به یک سرور مثلا در اروپا یا امریکا که از همه پینگ اش به ایران نزدیک تر شما رو از نظر پینک گیری به سرور های بازی بهبود میده. حال از دید من شما چند روزی صبر کنید ان شاا مشکل اتون حل میشه نشد به فکر تعویض ای اس پی باشید
    Last edited by sinaxex; 05-05-2011 at 01:50.

2. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

بله متاسفانه شرکت های اینترنتی به همین منوال کار میکنند اما فکر نمیکردم فراتر هم اینجوری باشه
    من خودم رو پهنای باند خیلی حساس ام به همین دلیل اصلا وایرلس گرفتم! چون تو وایرلس هیچ بهانه ایی نیست شرکت مربوطه دیتا رو از مخابرات میخره و به شما لینک میکنه این وسط هیچ واسطه ایی نیست اگر درست شما رو لینک کرده باشه! من تو تاپیک های دیگر هم خدمت دوستان گفتم سرویس من تقریبا دیدیکت هست یعنی 512 خالص سرعت ام نه کم میشه نه زیاد. سرعت ام رو مدام با dumetter میسنجم و رو سرعت خیلی حساس ام
    در مورد تی تی ال , تی تی ال مخفف Time To Live هست توضیح این مورد خیلی تخصصی هست و طولانی اگر بخواهید براتون به شرح توضیح میدم اما به صورت کوتاه بخوام این فرایند رو توضیح بدم ببینید فرایند پینک گیری به این صورت هست که شما یک بسته(بسته های زیاد) رو به سمت میزبان میفرستید برای جواب گیری ان Pong ان معیین میکند که چه قدر از این بسته شما از این بستر رد شده! یعنی یک عمل Ping Pong گیری. مقدار TTL قسمتی از دستور هایی هست که برای مسیریابی در این بین از ان استفاده میشود این مقدرا یک بایت میباشد و از عدد 255 شروع میشود به طوری که وقتی بسته ارسال شد در شبکه پس از عبور از مسیر و رسیدن به اولین روتر یک واحد از این مقدار کم میشد و بسته را برای روتر بعدی ارسال میکند. در صورتی که اگر روتر پس از کم کردن یک واحد از ttl بسته منجر به صفر شوند یعنی یک خطا از طرف روتر صورت گرفته و دوباره به سمت فرستند پونگ میشود حال مهم نیست برای کاربر اینترنت شما که ttl از 53 به 52 بیاد مانگین پکت رفته و بازگشته در همان رنج هست. تی تی ال در بهترین حالت در پینک عادی یعنی 4 پکیت دیتا میشه 63( 255 تقسیم بر 4) که این عدد از 60 تا 63 در حالت شبکه اتفاق میوفته در حالت اینترنت هم خوب قطعا کمتر هست
    خوب خواه یا ناخواه پینگ با پهنای باند ارتباط داره مخصوصا در ایران! ممکنه کسی در خارج کشور با سرعتی غیر متعارفی مثل 256kbps پینگی به مراتب بهتر از کسی که در ایران یک مگ داره داشته باشه چون اونجا زیر ساخت فرق میکنه اما در ایران به این شکل هست که اول از همه بر میگیرده به دی ان اس و دوم پهنای باند که باید هر دوش خوب باشه تا پینگ پایین داشته باشید.
    در مورد خاص کم کردن پینگ برای گیمر ها در ایران یادمه یک سایتی اکانت کم کننده پینگ میفروخت که فکر کنم با وصل شدن به یک سرور مثلا در اروپا یا امریکا که از همه پینگ اش به ایران نزدیک تر شما رو از نظر پینک گیری به سرور های بازی بهبود میده. حال از دید من شما چند روزی صبر کنید ان شاا مشکل اتون حل میشه نشد به فکر تعویض ای اس پی باشید
    میشه اسم این سایت رو بگین .

میشه با امکانات شما اینترنت وایرلس رو به جایی که نمیشه دی ای ال خرید انتقال داد جناب

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

میشه اسم این سایت رو بگین .

میشه با امکانات شما اینترنت وایرلس رو به جایی که نمیشه دی ای ال خرید انتقال داد جناب
    سایت اش این هست : .game-ir.com/متوجه سوال دوم اتون هم نشدم دی ای ال ؟
    با این پاپ سایت تقریبا اکثرا نقاط تهران رو میشه لینک کرد چون از اینجا بالاتر تو تهران نیست و از نظر لینک کردن خوب راحت تر میشه
    Last edited by sinaxex; 05-05-2011 at 13:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

والا اون بازی که من بازی میکنم با این برنامه ها تغییری توش ایجاد نمیشه
    راستی کسیو الان میشناسید که از این رسانه اینترنت داره که اگر میشه بگید یک تست پینگ و پهنای باند بگیره ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

والا اون بازی که من بازی میکنم با این برنامه ها تغییری توش ایجاد نمیشه
    راستی کسیو الان میشناسید که از این رسانه اینترنت داره که اگر میشه بگید یک تست پینگ و پهنای باند بگیره ؟
    بله یکی رو مشناسم اما فعلا ازشون خبری نیست یکی از دوستان بنده هم در سایت موبایلستان به نام آقای امیر امیدوار از رسانه سرویس میگرفتند برید موبایلستان فکر کنم اونجا یوزر مدیر باشند اما خوب فعلا ازشون خبری نیست وگرنه براتون میپرسیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

در مورد رسانه که یکی از دوستام که سمت پاسداران میشینه همین یکی 2 هفته ناراضی بود میگفت جدیدا اذیت میکنه از لحاظی قطعی و اینا ولی فکر کنم سرویسی که سمت غرب میدن بهتره به خصوص شهرک

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در مورد ضرر داشتن یا نداشتن, اینطور که من شنیدم هنوز هیچی اثبات نشده.

اما از شواهد معلومه که بی تاثیر نیست. چون موج الکترومغناطیس و در درازمدت عوارض و بیماریهای زیادی به همراه میاره (برای ساکنین اطراف چون اون اطراف امواج قوی هست و قدرت نفوذ زیادی داره)

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

در مورد رسانه که یکی از دوستام که سمت پاسداران میشینه همین یکی 2 هفته ناراضی بود میگفت جدیدا اذیت میکنه از لحاظی قطعی و اینا ولی فکر کنم سرویسی که سمت غرب میدن بهتره به خصوص شهرک

در سمت پاسداران شرکت های بهتری هست برای خدمات وایرلس مثل داتک که رو برج سفید انتن داره چند تایی نمیدونم چرا دوست اتون اونجا از رسانه گرفته!
    در مورد ضرر داشتن یا نداشتن, اینطور که من شنیدم هنوز هیچی اثبات نشده.

اما از شواهد معلومه که بی تاثیر نیست. چون موج الکترومغناطیس و در درازمدت عوارض و بیماریهای زیادی به همراه میاره (برای ساکنین اطراف چون اون اطراف امواج قوی هست و قدرت نفوذ زیادی داره)
    شواهد رو کاری نداریم چیزی که اصل این هست که چیزی که فایده اش از ضرر اش خیلی خیلی بیشتر هست عقل میگه به صلاحه باشه . اگر بنا باشه بگیم امواج الکترومغناطیس ضرر داره(که داره اما در شرایط خاص) نباید اصلا در کلان شهر ها زندگی کرد در همین منزل خودمون با تلفن بی سیم اکسس پوینت و.. که همگی رو همین فرکانس 2.4 تا 5.8 انتشار امواج دارند و در محیط بیرون که صد برابر! اما من چند وقت پیش یک مطلب از fda دیده بودم برای تجهیزات وایرلس اگر دوستان اون رو پیدا کنند خیلی خوب میشه من لنگ اون مطلب هستم تاییده fda برای تجهیزات وایرلسی.

10. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •