بله متاسفانه شرکت های اینترنتی به همین منوال کار میکنند اما فکر نمیکردم فراتر هم اینجوری باشه
.gif)
من خودم رو پهنای باند خیلی حساس ام به همین دلیل اصلا وایرلس گرفتم! چون تو وایرلس هیچ بهانه ایی نیست شرکت مربوطه دیتا رو از مخابرات میخره و به شما لینک میکنه این وسط هیچ واسطه ایی نیست اگر درست شما رو لینک کرده باشه! من تو تاپیک های دیگر هم خدمت دوستان گفتم سرویس من تقریبا دیدیکت هست یعنی 512 خالص سرعت ام نه کم میشه نه زیاد. سرعت ام رو مدام با dumetter میسنجم و رو سرعت خیلی حساس ام
در مورد تی تی ال , تی تی ال مخفف Time To Live هست توضیح این مورد خیلی تخصصی هست و طولانی اگر بخواهید براتون به شرح توضیح میدم اما به صورت کوتاه بخوام این فرایند رو توضیح بدم ببینید فرایند پینک گیری به این صورت هست که شما یک بسته(بسته های زیاد) رو به سمت میزبان میفرستید برای جواب گیری ان Pong ان معیین میکند که چه قدر از این بسته شما از این بستر رد شده! یعنی یک عمل Ping Pong گیری. مقدار TTL قسمتی از دستور هایی هست که برای مسیریابی در این بین از ان استفاده میشود این مقدرا یک بایت میباشد و از عدد 255 شروع میشود به طوری که وقتی بسته ارسال شد در شبکه پس از عبور از مسیر و رسیدن به اولین روتر یک واحد از این مقدار کم میشد و بسته را برای روتر بعدی ارسال میکند. در صورتی که اگر روتر پس از کم کردن یک واحد از ttl بسته منجر به صفر شوند یعنی یک خطا از طرف روتر صورت گرفته و دوباره به سمت فرستند پونگ میشود حال مهم نیست برای کاربر اینترنت شما که ttl از 53 به 52 بیاد مانگین پکت رفته و بازگشته در همان رنج هست. تی تی ال در بهترین حالت در پینک عادی یعنی 4 پکیت دیتا میشه 63( 255 تقسیم بر 4) که این عدد از 60 تا 63 در حالت شبکه اتفاق میوفته در حالت اینترنت هم خوب قطعا کمتر هست
خوب خواه یا ناخواه پینگ با پهنای باند ارتباط داره مخصوصا در ایران! ممکنه کسی در خارج کشور با سرعتی غیر متعارفی مثل 256kbps پینگی به مراتب بهتر از کسی که در ایران یک مگ داره داشته باشه چون اونجا زیر ساخت فرق میکنه اما در ایران به این شکل هست که اول از همه بر میگیرده به دی ان اس و دوم پهنای باند که باید هر دوش خوب باشه تا پینگ پایین داشته باشید.
در مورد خاص کم کردن پینگ برای گیمر ها در ایران یادمه یک سایتی اکانت کم کننده پینگ میفروخت که فکر کنم با وصل شدن به یک سرور مثلا در اروپا یا امریکا که از همه پینگ اش به ایران نزدیک تر شما رو از نظر پینک گیری به سرور های بازی بهبود میده. حال از دید من شما چند روزی صبر کنید ان شاا مشکل اتون حل میشه نشد به فکر تعویض ای اس پی باشید