برند evga خیلی بهتره از گانیوارده
570 Gtx
6970
در مورد Gainward من با کارتهای مدل پایینش خیلی سروکار داشتم(9500،9400،...)اما در مورد مدلهای بالاش خیر.برند خوبیه و من تو مدلهایی که گفتم ایرادی ندیدم و خیلی هم خوب بودند.به هر حال حتمآ با گارانتی اصلیش بخر.(فکر کنم که شاب باشه درست یادم نیست)
درسته evga مشهور تر هست نسبت به گینوارد.
ولی تفاوت قیمت کارت رفرنسش به نظرتون با یه کارت اور شده ی گینوارد مناسبه ؟ حدود 20 تون فرق دارن با هم
کولینگ این مدل گینوارد هم بهتر از evga هست.
از نظر قدت و fps تو بازی ها هم تفاوتی بین این دو برند هست ؟
کلآ Gainward برند ارزونیه،حالا چرا؟خدا میدونه.اما میشه بهش اعتماد کرد.
یه تفاوتی هم که دارن در مورد، برقرسانی و پینهاشون هست، مدل Gainward phantom یک سوکت 6 پین و یه 8 پین داره
ولی مدل evga دو تا سوکت 6 پین داره
در کل به نظر خودم گینوارد ارزش خرید بیشتری داره
منتظر نظر بقیه دوستان هستیم.
Last edited by morteza.m2n; 04-05-2011 at 14:33.
من قبل عید کارت 570 رو از برند Gainward خریدم . تا به الان که باهاش مشکلی نداشتم گارانتی اصلی هم شاب هست تو خود سایت Gainward زده . 6950 رو هم میشه در نظر گرفت این کارت انلاک میشه و ارزونتر هم هست
مدل رفرنس؟ چند خریدین ؟ در کل راضی هستین ازش؟
evga انتخاب بهتری هستش تو پارتنر های انویدیا هر چند که تو برد ریفرنس هیچ فرقی اساسی با هم نمی کنند و همه برند ها تقریبا مثل هم هستن
اما اگه قرار بشه برد رو با کولینگ غیر مرجع و اورکلاک شده انتخاب کنید قضیه فرق میکنه و باید ببینید عملکرد کدوم گولینگ بهتره و فریم بالاتری نسبت به مدل مرجه میده
مدل رفرنس هست .440 تومن شد . بله .البته الان فکر کنم 420 یا 415 تومنی باشه.
دوست گرامی شما همون مدل رفرنس رو بگیر و با یه اورکلاک خوب و کولینگ خوب برای کیس به راحتی میتونی به مدل اورشده توسط کارخانه برسی.برای مثال من با یه مقدار ولتاژ و اور و یه فن 4 هزار تومنی کارت خودم رو از مدل اور شده کارخانه (460ftw که حدود 100 هزار تومن گرونتر بود) هم قویتر کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)