تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: سرماخوردم چیکار کنم الان...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من هم اینو تجویز میکنم:

استفاده از قرص مکیدنی ضد التهاب گلو با اسم "دینه"

استفاده از شربت آویشن (تجاری-دارویی)

مصرف قرص زینک سولفات به شرطی که 24 ساعت بیشتر از شروع علائم نگذشته باشه (Zinc کوفاکتور آنزیم گرانزیم هستش و کمک شایانی به حذف ویروس توسط لنفوسیت های T-کشنده بدنتون میکنه). تحقیقات ایمونولوژی نشون داده مصرف بموقع زینک دوره بیماری رو به یک سوم تقلیل میده.

مصرف قرص کلداستاپ (و نه آنتی هستامین) درصورت آبرزش بینی و تب.

مصرف سوپ شلغم، آبمیوه طبیعی. مصرف پیاز خام همراه با غذا (معجزه میکنه)

عریق بدن باعث افزایش سرعت دفع ویروس از بدن میشه، پس خوب گرم نگه دارید خودتون رو.

2. این کاربر از Samad_GH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خیلی جالبه، فرومی که پر از بچه های جوون و نوجونه که مثلا قشر تحصیل کرده ی جامعه اند و همه هم ماشالله دارند خود درمانی و تجویز خودسرانه دارو انجام میدن.اون وقت چه توقعی از بقیه است؟
    سلام

راستیتش همین دوروز قبل داشتم با رففقا صفا میکردم که به خونه برگشتنی متوجه شدم که گلوم یه سوزش خاصی داره
    بعد شب دیگه شروع کرد به درد و اذیت
    دیروزم کلی مکافات کشیدم
    امروز گلودرد ندارم اما بینی از کار افتاده
    آبریزش هر دو دقیقه یکبار
    کمی سردرد و یکم خستگی و بیحالی
    خواب هم که ندارم یعنی اصلا نمیتونم بخوابم
    البته همیشه وقتی اینطوری میشم با مصرف دم کرده ی پونه حالم خوب میشه ولی اینبار باید یه خورده زودتر خوب بشم
    چیکار کنم حالا؟
    ممنون
    عزیزم شما برو دکتر همینایی رو که به ما گفتی رو به دکتر بگو.
    آدم یه بار از این ور بام می افته و یه بار هم از اون ور. حالا حکایت ماهاست که میگیم مصرف قرص رو کنار گذاشتیم، چیزی که باید کنار بذاریم مصرف خودسرانه ی داروئه، نه اینکه دکتر نریم چون قرص میده و اگه داد نخوریم چون مواد شیمیایی برای بدن ضرر داره.
    به عنوان مثال آیا شما میدونستید که هر قرصی که دکتر مینویسه باید بهتون بگه و اگه نگه باید بپرسید که این قرص رو تا کی بخورم؟ تا وقتی علائم بیماری وجود داره یا تا وقتی که قرص و شربت تموم شه ؟ چون یه سری از قرص ها هستند که به دیواره ی سلول بیماری زا حمله میکنند و تا میخوان در مرحله ی بعدی اون رو بکشند بیمار از مصرف دست میکشه چون احساس میکنه حالش بهتر شده و اون سلول نیز دوباره دیواره تشکیل میده اما اینبار مقاوم به دارو، اینه که مریضی در بدن بیمار میمونه. من حتی یه بار نیمی از مسکنی که دکتر برام نوشته بود رو نخوردم ، چون خب مسکن برای درده و من درد نداشتم اما دکتر گفت اینکارت درست نیست و وقتی من میگم تا اخر مصرف کن باید اینکارو بکنی چون اثرات دیگه ای هم داره که تو ازش بی خبری.

4. 2 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مرسی از دوستان
    من الان دو روزه که خوب شدم
    خدارو شکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خیلی جالبه، فرومی که پر از بچه های جوون و نوجونه که مثلا قشر تحصیل کرده ی جامعه اند و همه هم ماشالله دارند خود درمانی و تجویز خودسرانه دارو انجام میدن.اون وقت چه توقعی از بقیه است؟

عزیزم شما برو دکتر همینایی رو که به ما گفتی رو به دکتر بگو.
    آدم یه بار از این ور بام می افته و یه بار هم از اون ور. حالا حکایت ماهاست که میگیم مصرف قرص رو کنار گذاشتیم، چیزی که باید کنار بذاریم مصرف خودسرانه ی داروئه، نه اینکه دکتر نریم چون قرص میده و اگه داد نخوریم چون مواد شیمیایی برای بدن ضرر داره.
    به عنوان مثال آیا شما میدونستید که هر قرصی که دکتر مینویسه باید بهتون بگه و اگه نگه باید بپرسید که این قرص رو تا کی بخورم؟ تا وقتی علائم بیماری وجود داره یا تا وقتی که قرص و شربت تموم شه ؟ چون یه سری از قرص ها هستند که به دیواره ی سلول بیماری زا حمله میکنند و تا میخوان در مرحله ی بعدی اون رو بکشند بیمار از مصرف دست میکشه چون احساس میکنه حالش بهتر شده و اون سلول نیز دوباره دیواره تشکیل میده اما اینبار مقاوم به دارو، اینه که مریضی در بدن بیمار میمونه. من حتی یه بار نیمی از مسکنی که دکتر برام نوشته بود رو نخوردم ، چون خب مسکن برای درده و من درد نداشتم اما دکتر گفت اینکارت درست نیست و وقتی من میگم تا اخر مصرف کن باید اینکارو بکنی چون اثرات دیگه ای هم داره که تو ازش بی خبری.
    دوست عزیز 1 نگاه به اسم تالار بنداز، بد نیست. "پرسش و پاسخ پزشکی"
    به گفته شما جواب هرکی سوال پرسید میشه 1 جمله: آقا پاشو برو دکتر (فراموش نکن تو ایران اولین علت مقاومت دارویی تجویز نادرست بعضی پزشکای محترمه و نه مصرف خودسرانه دارو)

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوست عزیز 1 نگاه به اسم تالار بنداز، بد نیست. "پرسش و پاسخ پزشکی"
    به گفته شما جواب هرکی سوال پرسید میشه 1 جمله: آقا پاشو برو دکتر (فراموش نکن تو ایران اولین علت مقاومت دارویی تجویز نادرست بعضی پزشکای محترمه و نه مصرف خودسرانه دارو)
    پرسش و پاسخ پزشکی فرق میکنه با تجویز از راه دور، پرسش و پاسخ پزشکی یعنی بپرسی علائم ایدز چیه؟ یا مثلا کولنسکوپی که دکتر برام نوشته چجو ری انجام میشه؟ یا برای فلان مشکل به چه دکتری مراجعه کنم؟
    و اینکه بعضی پزشکها تجویز اشتباه می کنند پاسخش تویه این تاپیکه؟ دکتر بلد نیست پس نسخه ام رو از اینترنت بگیرم؟
    یا اینکه دکترت رو عوض کنی؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •