خیلی جالبه، فرومی که پر از بچه های جوون و نوجونه که مثلا قشر تحصیل کرده ی جامعه اند و همه هم ماشالله دارند خود درمانی و تجویز خودسرانه دارو انجام میدن.
.gif)
اون وقت چه توقعی از بقیه است؟
عزیزم شما برو دکتر همینایی رو که به ما گفتی رو به دکتر بگو.
آدم یه بار از این ور بام می افته و یه بار هم از اون ور. حالا حکایت ماهاست که میگیم مصرف قرص رو کنار گذاشتیم، چیزی که باید کنار بذاریم مصرف خودسرانه ی داروئه، نه اینکه دکتر نریم چون قرص میده و اگه داد نخوریم چون مواد شیمیایی برای بدن ضرر داره.
به عنوان مثال آیا شما میدونستید که هر قرصی که دکتر مینویسه باید بهتون بگه و اگه نگه باید بپرسید که این قرص رو تا کی بخورم؟ تا وقتی علائم بیماری وجود داره یا تا وقتی که قرص و شربت تموم شه ؟ چون یه سری از قرص ها هستند که به دیواره ی سلول بیماری زا حمله میکنند و تا میخوان در مرحله ی بعدی اون رو بکشند بیمار از مصرف دست میکشه چون احساس میکنه حالش بهتر شده و اون سلول نیز دوباره دیواره تشکیل میده اما اینبار مقاوم به دارو، اینه که مریضی در بدن بیمار میمونه. من حتی یه بار نیمی از مسکنی که دکتر برام نوشته بود رو نخوردم ، چون خب مسکن برای درده و من درد نداشتم اما دکتر گفت اینکارت درست نیست و وقتی من میگم تا اخر مصرف کن باید اینکارو بکنی چون اثرات دیگه ای هم داره که تو ازش بی خبری.