ممنون اما بازم همون ارور رو میده
احتمالاً اگر با فرمت و ریست کردن درست نشه دیگه مربوط میشه به فریم ور. فعلاً ریست هم نمیتونم بکنم چون 5 گیگ اطلاعات روش دارم که جا ندارم منتقلشون کنم :(
راستی با هارد ریست محتویات مموری کارت از دست نمیره؟
ممنون اما بازم همون ارور رو میده
احتمالاً اگر با فرمت و ریست کردن درست نشه دیگه مربوط میشه به فریم ور. فعلاً ریست هم نمیتونم بکنم چون 5 گیگ اطلاعات روش دارم که جا ندارم منتقلشون کنم :(
راستی با هارد ریست محتویات مموری کارت از دست نمیره؟
نه فقط Phone مموری پاک میشه + نرم افزار هایی که رو مموری کارد نصب هستند ناقص میشن و اجرا نمیشن !
حالا شما واسه اطمینان مموری کارد رو موقع هارد ریست یا مستر ریست در بیار :دي
بهترین کار به نظر من اینه که شما از اطلاعات مموریت جایی بکآپ بگیری بعد مموری رو فرمت کنی و بعد مستر ریست و دوباره بعدش اطلاعات رو بریزی تو مموری !
Last edited by *M!L4D*; 18-06-2011 at 18:14.
ریست هم جواب نداد :(
البته من دقیقاً فایل رو از این آدرس که در این تاپیک بود نگرفتم چون دانلود از رپیدشر مکافات داره! ولی نام فایل و rm و مدل گوشه همش همین بود
میگم نمیشه همون فایل فارسی فریم ور اورجینال 5800 رو قاطی فایلهای فریم ور فلش کنیم؟ به نظرتون جواب میده؟
من که فکر کنم با همون هارد ریست درست بشه، خودم دارم از این نرم افزار استفاده میکنم پس احتمالا از فریمور نیست
و البته نظر به این که چند نفر از این ناشرین گفته بودن ارور های مربوط به certification با هارد ریست رفع میشه پس انجامش ضرر نداره، هرچند که ریست با محتویات مموری کاری نداره ولی کپی رو جهت اطمینان داشته باشید
جدی؟چقدر بد، نبود فارسی ممکنه گهگداری اذیت کنه، حداقل واسه من که اینجوریه
اگه میتونستید همین لینکی رو که گذاشتم دانلود کنید بهتر میشد، فکر کنم بدون مشکل باشه
البته اینو هم اضافه کنم که گوشی من 5530 هست و امکان داره فریمور مربوط به 5800 مشکل دار باشه
اضافه کردن زبان فارسی طبق اون روش هم امکان نداره
خودم قبلا تست کردم، چواب نمیده
چون این فریمور ها رو بر اساس فریمور c6 میسازن فایل زبان فارسی فریمور 5800 روش جواب نمیده
و چون مخلوطی از فریمور s60v5 و ^3 هستش پس فایل زبان فارسی فریمور c6 هم روش جواب نمیده
تنها راهش همین کیبورد dayhand ئه
من کلاً گوشیم انگلیسی هست زیاد با فارسی کاری ندارم اما بعضی وقتا واقعاً لازم میشه
مثلاً چند وقت پیش میخواستم یه چیزی رو فارسی توی اینترنت سرچ کنم حسابی اعصاب خورد کن بود. چون این فارسی نویس های آنلاین هم برای مبایل ساخته نشدن و کار کردن باهاشون خیلی سخته
در هر حال اگر به نتیجه ای رسیدم همینجا میگم که بقیه هم استفاده کنن
دقیقا منظورم اینترنت بود، وگرنه واسه منو اینا همون اینگلیسی بهتره
در مورد زبان یکم شک دارم که میشه یا نه، چون بقیه زبان ها مثل اسپانیایی و روسی روی این فریمور ها جواب میده، فقط فارسیه که داره اذیت میکنه
راستش اون مطلبی رو که گفتم از زبان یکی از اعضای گروه pnht بود، همون گروهی که اولین فریمور پورت شده رو واسه 5800 و 5530 ارائه دادن
حالا نمیدونم یا حوصله نداشتن جواب بدن و خواستن یه جوری دست به سرم کنن یا واقعا زبان فارسی روش جواب نمیده
البته یادمه اولین بار که c6 اومده بود زبان فارسی رو ساپورت نمیکرد، حالا رو نمیدونم
سعی میکنم پی گیری کنم شاید یه راهی باشه
Last edited by jb.NY; 18-06-2011 at 20:36.
خدا رو شکر بالاخره مشکل کیبورد فارسیم حل شد
فایل زبان فارسی رو از پست زیر با NFE std به فایل PPM فرم ور اضافه کردم و کیبورد فارسی گوشی درست شد.
هنوز تست نکردم ببینم اسپیچ فارسی هم بهش اضافه شده یا نه ولی همین کیبورد که اضافه شد بیشتر مشکلاتش حلهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خب خدا رو شکر که مشکل شما هم داره حل میشه
اگه درست شد میتونید این پوسته رو هم امتحان کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
خسته نباشید.
x6 هم بزارید ممنون میشم .زبانشم فارسی نباشه طوری نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)