ببین نافِ بندر جون !!
هرکسی بدنش یک Body Time داره ، یعنی اینکه کارهارو دقیقا بر طبق ساعتی که باید انجام بشه ، انجام میده
مثلا توی دبیرستان ما ، انواع و اقسام بچه زرنگ داریم !
یکی همیشه وقتی 1 میاد خونه ، تا 3 میخوابه ، بعد 3 تا 9 میشینه میخونه ! معدلش هم +19.5 ئه !
یکی دیگه هم هست 1 که میرسه خونه ، تا 11 شب خواب تشریف داره ! از 11 میشینه میخونه تا 7 صبح بعد میاد مدرسه ! این هم +19.5 ئه !
همه جور آدم پیدا میشه ... اون اولیه یه بار خواست شب درس بخونه ، هیچی نفهمید ، دومیه هم خواست یه بار روز درس بخونه ، نتونست ! چون نمیتونن به همین راحتی Body Time ـشون رو عوض کنن !
شما هم هرکار که راحت تری انجام بده ، مهم اینه که تک تک ثانیه های مطالعت جز مطالعه ی مفید باشه
بهترین روش برای بیداری همینه ! یه ساعت با صدای زنگ بسیار بالا میزاری گوشه ی اطاقت که دور ترین نقطه از تختت باشه ! بعد وقتی سر صبح زنگ میزنه و هنوز منگ توی تخت افتادی اول کلی به خودت فحش میدی که احمق مگه مریزی ساعت رو اونجا میزاری اما بعد وقتی به هوش میای تازه میگی که چه کار خوبی کردم ساعت رو دمه دستم نزاشتم !
اتفاقا اگه میخوای درس بخونی باید چرت های 10-15 دقیقه ای بزنی !
این چرت ها ذهنت رو قوی تر میکنه ، مثلا ژاپنی ها همیشه چرت های 20 دقیقه ای میزنن
یعنی حتی وسط کنفرانس سازمان ملل هم میبینی که 2-3 تا ژاپنی دارن اونجا چرت میزنن !
چرت زدن توی فرهنگ اونا ، وسط هر کنفرانس و همایش مهمی کاملا عادی هست ! خودشون میگن که این چرت ها باعث میشه ذهن قوی تر بشه ...
من خودمم تست کردم و نتیجه داد !
مثلا 2 ساعت ریاضی میخونم ، یه چرت 20 دقیقه ای میزدم ، بعدش احساس میکردم کل خستگیم رفع شده !
بعد دوباره مینشستم میخوندم ...
خلاصه ، در تنظیم Body Time ـت موفق باشی داداش !![]()