با این سیستم موافقم گرافیکش میتونست قویتر باشه
با این سیستم موافقم گرافیکش میتونست قویتر باشه
شما متاسفانه علاقه زیادی به این پاورها دارین و هیچ جور حاضر نیستین کوتاه بیاین.دلیلش هم نمیدونم.
پاورهای ممنوکس بارها امتحانشونو پس دادن و مشخص شده از کیفیته پایین برخوردار هستند.
حتی ناظرین انجمن هم به هیچ وجه این پاورو پیشنهاد نمیکنن.
در این فروم تنها کسی که این پاورهای بی کیفیتو پیشنهاد میده شما هستین ولی باید بدونین در قباله پیشنهادی که میدین مسئول هستین.
پست از ناظرین زیاده در این مورد حتی جناب امیر موسر هم یکبار به شما گفت تصمیم گرفته شده از این پاورها پیشنهاد داده نشه ولی شما باز هم روی حرفه خودتون هستین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انصافن من بیشتر گرین پیشنهاد دادم یا ممونکس (علامت سوال نمیگذارم چون جواب نمیخاهم)شما متاسفانه علاقه زیادی به این پاورها دارین و هیچ جور حاضر نیستین کوتاه بیاین.دلیلش هم نمیدونم.
همان جمله ی همیشگی برخاسته از یک نقل قول بدون ارایه سند و دلیل...پاورهای ممنوکس بارها امتحانشونو پس دادن و مشخص شده از کیفیته پایین برخوردار هستند.
شاید بقیه از آزار همین هجمه های غیر اخلاقی و غیر فنی فرار میکنند اما من عقیده ام را پنهان نخاهم کرد، حتی با همان تک مدل 540 که حرف و حدیث پشت آن بود کار کرده ام و مشکلی ندیده ام. وقت آن رسیده که به سیاه نمایی پایان دهیم.در این فروم تنها کسی که این پاورهای بی کیفیتو پیشنهاد میده شما هستی
متشکرم، من فکر میکردم باید با سرعت تمام پست بدهم و فقط برخی از اعضای فروم را راضی نگاه دارم!ولی باید بدونین در قباله پیشنهادی که میدین مسئول هستین
همانجا به آقای موسر عرض کردم که حاضرم با مسولین انفورماتیک گستر جهت مهیا سازی شرایط تست صحبت کنم اما جوابی نشنیدم.حتی جناب امیر موسر هم یکبار به شما گفت تصمیم گرفته شده از این پاورها پیشنهاد داده نشه ولی شما باز هم روی حرفه خودتون هستین.
پستی که از D3vil_hsa2w قرار دادید حکایت از تست یک نمونه ی خراب دارد زیاد روی آن حساب نکنید که به عنوان پست قبلیم میرسید.
کی یک همچین چیزی گفته که پاور ممنونکس کیفیت پاییینی داره دوباره شما شروع کردی چندتا پست براتون پیدا کنم که همین ناظرین محترم پاور ممنوکس پیشنهاد کردندشما متاسفانه علاقه زیادی به این پاورها دارین و هیچ جور حاضر نیستین کوتاه بیاین.دلیلش هم نمیدونم.
پاورهای ممنوکس بارها امتحانشونو پس دادن و مشخص شده از کیفیته پایین برخوردار هستند.
حتی ناظرین انجمن هم به هیچ وجه این پاورو پیشنهاد نمیکنن.
در این فروم تنها کسی که این پاورهای بی کیفیتو پیشنهاد میده شما هستین ولی باید بدونین در قباله پیشنهادی که میدین مسئول هستین.
پست از ناظرین زیاده در این مورد حتی جناب امیر موسر هم یکبار به شما گفت تصمیم گرفته شده از این پاورها پیشنهاد داده نشه ولی شما باز هم روی حرفه خودتون هستین.
گرین دیگه ارزش خرید نداره دلیلشم دوستمون گفتن که کاملا مورد تایییده بنده خودم 2 مدل 535 گرین گرفتم که بعد از گذشت 1 ماه صدای فنش شد بلدوزر بعدم مجبور شدم 2 روز از وقتم بزنم با کلی الافی و التماس گارانتی کننده قبول کنه
که بابا این فن مورد داره
شاید گرین قبلا ارزش خرید داشت ولی الان دیگه نه یک نگاهی به لیست قیمتاش بیندازید متوجه میشید
Last edited by sasan816; 05-05-2011 at 12:00.
پاور های ممونکس به چند دلیل پاور های خوبی هستن:
1. صدای فوق العاده پایین
2. دقت ولتاژ (مثلا 12v رو با اختلاف خیلی کمی در حد یک/دو در هزار تامین میکند)
3. توان کاملا واقعی و آمپراژ بالا ( در مدل 420 وات که بنده دارم برق 12v رو با قدرت 28 آمپر تامین میکند که برای کارت 5770 کافیست!)
4. دمای پایین ( هوای خروجی از فن پاور کاملا معمولی و خنکه)
5. گارانتی پاسخگو و قابل اطمینان ( انفورماتیک گستر)
من با این پاور مشکلی ندارم در حالی که کافیه به تعمیرکاران سخت افزار مراجعه کنید و پاور های خراب گرین رو که روی هم به تعداد بالا چیده شده رو ببینید!!
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
میشه بگین چند بارشو شما دیدین؟
بنده اطمینان دارم اصلا شما تا بحال با سیستمی که این پاور روش بوده کار نکردین وگرنه نظرتون این نبود
به نظر من هم گرین دیگه ارزش خرید نداره....
پاور قبلیم 535a بود که تو لود صدای هواپیما میاد (البته 2 سال مثل ساعت کار کرد ) ....
قیمت این سریهای جدید هم که واقعا بالاست .....
اما کیفیتش خوبه و نمیشه منکرش شد ولی p/p مناسبی نداره....
ممونکس هم یک برند جهانیه و شما اگه تو نت بگردی شاید برای پاورهای ممونکس یک ریویو پیدا کنی اما برای گرین نه ....!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب است، مقاله ای که آقا کورش از سایت overclockersclub.com قرار داده در مورد همان مدلی است که یکی از اعضای این فروم درباره اش صحبت کرده و در ذهن برخی به قانون تغییر ناپذیر عرصه ی سخت افزار تبدیل گردیده.
در نقد و بررسی سایت اورکلاکرز کلوب تمامی تست ها حتی در لود 99 درصدی (592 وات) با موفقیت پاس شده اند:
توصیه میکنم ادامه نتایج تست این منبع تغذیه 600 واتی خوش قیمت که حاکی از دمای بسیار پایین و نویز کم آن میباشد را مطالعه کرده و قضاوت نهایی را انجام دهید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mersoft; 05-05-2011 at 16:17.
بهتره بریم یک تایپیک باز کنیم اونجا برسی بیشتر انجام بدید کی زحمتش رو میکشه؟
من با شما هیچ بحثی ندارم چون متاسفانه شما ادبه کافی ندارین و به کسی احترام نمیزارین نمونش هم تو تاپیکها پره و همین باعث شد اخطار بگیرین.
در ضمن سعی کنین کمتر اسپم بدین بارها تذکر دادم بهتون.
اولا اون مطالبی که گفتین برای همه پاورها صدق میکنه که یکسری اطلاعات عمومی است که مطمئنن از سایتش یا جایی کپی پسیت کردین.
چند ماهه پیش متاسفانه تحت تاثیر افرادی مثل mersoft که این پاورهارو قبول داره قرار گرفتم و برای چند مشتری بستم که متاسفانه مشکل پیدا کرد و حتی بعد از مراجعه به گارنتی و تعویضش باز هم مشکل حل نشد که مجبور شدم پاورهای نو گرین از جیب خودم خریدم چو سیستم گارانتیه من بود.
گرین کیفیه بالایی داره و 100% از ممونکس بالاتره و دلیلش هم برای جهانی نشدن زیاده که مهمترینش تحریمات است.
در هر صورت تا زمانی که این پاورها توسط افرادی از جمله ارمان جان و دیگر دوستان تست نشه به هیچ وجه توصیه نمیکنم.
جالبه افرادی که اینجا پست دادن همون هایی هستند که قبلا باهاشون بحث کردم.
من در این فروم تا به حال به هیچکس بی احترامی نکردم و نخواهم کرد.ولی در مقابل بی احترامی هایی که به من میشه ساکت نمیشینم.
بله من خودم تعمیر کارم پاور هایی که به دستم میرسه بیشتر مدل های پورشه و ممونکس و الگانس هست
تو برد ممونکس در مدار تغذیه به جای 3تا فت در مدار در بعضی مدل ها به جای 3تا فت یک فت برای ولتاژ 300 ولت و دوتا ترانزیستور یا دوتا فت و یک ترانزیستور استفاده شده و این زیاد جالب نیست و چون فت گرون هست فکر کنم اینطوریه
کلا برند جالبی نینست و باید از برندهای معتبرتر مثل گرین و acbell و کولر مستر و ترمال تیک استفاده کنید
کلا پاور که ارزون باشه برمیگرده به قطعاتی که داخلش استفاده شده هرچه قطعات با کیفیت پایین تر توش استفاده بشه
قیمتشم طبعا میاد پایینتر و این کاملا منطقیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)