تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: isp برای بازی های انلاین

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تصمیم گیری برام سخت شد توی نت کلی دنبال مطلب در مورد این دوتا شرکت گشتم هم نقد منفی بود هم مثبت کاملا گیج شدم.

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من خودم یک سال صبا بودم ، پینگ و پشتیبانی افتضاحه ، الان سه ماهه از شاتل گرفتم کیفیتش واقعآ خوبه پینگ هم همیشه رو 300 ثابته گاهی میره رو 500
    سلام یه لطف میکنید با ping 4.2.2.4 تست کنید و بهم بگید پینگتون چنده لطفا چند بار تست کنید ببینید متغیر هست من داتک هستم الان پینگم 700 بود ولی دیروز با همین شیوه که گفتم 230 بود!

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه از مخابرات 256 بگیری خوبه . ولی 128 اصلا نگیر .چون مخابرات اکثر جاها سرعت اپلود رو یک سوم میبنده. چون 128 میشه 32 کیلوبایت یعنی حدود 2 کیلیوبایت . که سرعت اپلود بازی انلاین باید 4 کیلوبایت باشه که اگه 256 بگیری حله میشه حدود 5-6 کلوبایت.
    بازی cod4 -cs.1.6-fifa11.و... رو تست شده رو متونی بازی کنی.منظورم از (تست شده) اینکه پسر عموم از مخابرات سرویس 128 داره وسرعت اپلودش 64 کیلوبایته . وتونست این بازیارو انلاین انجام بده به راحتی. (بعضی مرکز 32 و بعضی 64 اپلود رو میبندن)

4. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من تا اونجایی که فهمیدم تا الان پینگ د ربازی آنلاین به فاصله سرور بازی تا isp ما مربوط میشه..

من تو بازی mw2 سرور تهرانش پینگم 80 ولی سرور اروپا پنگم 350 ..isp هم پارس آنلاینه...

هر بازی اگر سرورش تو خود شهرتون یا ایران باشه پینگمون پایینتره تا فاصلش دور باشه پینگمون میره بالا..

به نظرم پینگ به نسبت مسافت سرور به isp گفته میشه..

ما تو بازی crysis 2 beta که یکی از بچه ها سرور زده بود تو تهران هم بود لوکیشنش پینگ من 50 بود چون من تهرانم

ولی سرورش جمع شده و الان تو سرور خارجی بازی می کنیم پنگ من 320 شده تو سرورهای نزدیک 220 کشورهای

نزدیک ایران 220 تو اروپا 320 و تو آمریکا حتی 600 و 1000

این تجربه من بود شایدم اشتباهه

داره خودمونی میشه ali_l67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام یه لطف میکنید با ping 4.2.2.4 تست کنید و بهم بگید پینگتون چنده لطفا چند بار تست کنید ببینید متغیر هست من داتک هستم الان پینگم 700 بود ولی دیروز با همین شیوه که گفتم 230 بود!
    240 ثابت هست
    پینگ YAHOO.COM هم 350 ثابت

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •