با عرض معذرت دقيقا باهاتون مخالفم اگه قرار باشه رم توي بازيها تاثيري داشته باشه سرعت باس اون هست و دگر هيچ...
اگه هنوز هم پاي حرفت هستي دليل بيار با مدرك
با عرض معذرت دقيقا باهاتون مخالفم اگه قرار باشه رم توي بازيها تاثيري داشته باشه سرعت باس اون هست و دگر هيچ...
اگه هنوز هم پاي حرفت هستي دليل بيار با مدرك
Last edited by seyediali3; 14-05-2011 at 16:39.
شدیدا مخالفم چطور چنین چیزی می شه الان بازی های بیشترین ظرفیت رمی رو که می خوان 4 گیگه
قضیه رم اگر از سیستم عاملی استفاه کنید که همه آنرا شناسایی کند(مثل سون x64 ) ، مصداق آن مثل است که : مگه زیادش چه عیبی داره ، پس چه بهتر : )رم کامپیوتر من 4 است و چون یکم پول اومده دستم می خوام یه 4 گیگ دیگه بندازم روش ... آیا این کار خوبه؟ اصلا نرم افزارا می تونن ازش استفاده کنن یا کل رمی که استفاده میشه همون 3.25 است؟
اما موضوعی که هست من با تمام فشاری که به سیستم وارد میکنم (و برنامه های رم گیر مثل رندر خیلی استفاده میکنم) هرگز بالای 3.7 از رمم اشغال نشده ، حتی زمانی که چندین برنامه بازه.
اگر میخواهید برای سیستمتون هزینه کنید، اول بررسی کنید جای بهتری برای ارتقا دارید یا نه ، واقعن با یک هارد SSD سرعت سیستم زیر و رو میشه و خودم خیلی خوب جواب گرفتم.
دو عدد دو گیگ با مارک و مدل یکسان و باس مشابهبعد اینکه رم من دوتا 2 گیگه. بازم دوتا 2 گیگ بخرم یا یه دونه 4؟ مارکاشون یکی باشه یا متفاوت (رم من patriot است)؟
ضمنن استاندارد اینه که شما به سایت مادر بردت مراجعه کنی و در زیر عنوان مدلت گزینه مموری ساپورت رو پیدا کنید که معمولن یک فایل PDF قابل دانلوده
در اون بطور کامل یا ذکر مدل/مارک/باس نام دقیق رم های ساپورت شده توسط مین برد شما که تست شدند و بهترین عملکرد رو دارند ذکر شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)