تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: پرخاشگری و جنگ و دعوا

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

داری پول حقوق بازنشستگی بابا تو میخوری طلبکارم هستی!!!!!!!!
    عزیز من ندونسته حرف نزن.من خودم درآمد کافی واسه خودم دارم.
    منبع درآمد خانوادتون کیه؟
    دوستمون پرسیدن منبع درآمد خونوادتون کیه مم گفتم حقوق بابام/درضمن من خودمم تا اونجایی که توانم میرسه به خانوادم میرسم.
    اعتیاد یه بیماریه نه جرم....تنها راه در مانشم معجزه خداست....چون مثل سرطانه...فقط فرقش اینه که خانمان برانداز وسوز هم هست...
    اگه توئم شرایط منو داشتی اینجوری حرف نمیزدی.
    گفتی خدا !! پدر بنده عاشورا تاسوعا مشروب میخوره و میرقصه. پارسال شب قدر خونه ما عروسی بود بابام خورده بود داشت میرقصید.
    شماها چه میدونید درد چیه.خوش باشد.
    Last edited by *pthookduworld*; 02-05-2011 at 05:33.

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من اگه نمیدونستم نظرم رو نمی دادم...ولی حرف من تجربه 6 ساله ام هست با سر وکله زدن با یک معتاد گرامی....اونم به کراک

اعتیاد بیماری هست خانمان برانداز وخانمان سوز که فقط با معجزه الهی درمان می یابد.

امیدوارم به خود خدا متوسل بشی ....این بهترین کاره....

3. این کاربر از iMosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شما چرا دارید دست دست می کنید؟

زنگ بزنید خانه بهبودی ساعت 5 صبح 3 نفر رو میفرستند به زور پدرتون ا زخواب بلند میکنن با زور میبرند..

از مادرتون هم رضایت نامه میگیرند که با رضایت همسرش به زور بردنش.

برای هر ماه 200 هزار تومنت می گیرند و پدرتون رو نگه میدارند ...خیلی بهش سخت می گذره فقط اینو بدونید!!!!!!!

تو کمپ پدرش در میاد... غذای بد!! بهشون آب زیپو میدن! یعنی استخوان گاو ررو میجوشونند با نان ترید میدن...

غذاهاشون خیلی کمه و پدرتون لاغر میشه...

شما سعی کنید اونجا به پدرتون سر بزنید! من دارم میگم بعدا پدرتون برگرده ( امکان داره خونه رن رو سرش بزاره!!)

به پدرتون 3 روز یه بار سر بزنید اگر چیزی احتیاج داشت براش ببرید حتما هر دفعه میرید یه نوشابه انرژی زا براش ببرید!! و میوه!! و سیگار خوب!! حتما یادتون باشه!!

اونجا چون سخت میگذره اگ رسیگا رنباشه سکته م یکنند ا زاعصاب خوردی! اونجا روزی 5 نخ سیگار به هر نفر میدن سیگارای آشغال ایرانی

بسته ای 200 تومن شما خودتو برا یپدرت 1 بسته وینستون خوب ببرید...

خرودنی هایی که براش می برید موقع ملاقات حتما خودتون بهش بدید ندید به مدیر کمپ!! مدیر کمپ وقتی شما برید میره جلوی پدرت بهش میگه اینو پسرت آورده خود شمیخوره میگه ببین من میخورم به تو هم نمیدم!! که اینجوری سر خوری زیادی میگریه پدرت..

حواست 6 دانگ جمع باشه ! یه کمپ پیرمردی پیدا کن! با هوا خوری آزاد! به پدرت سر بزن اگ رگفت اینجا سخت م یگذره

همون روز بیارش بیرون ببرش جای دیکه...من دارم اخطار میدم ! من میدونم چی میشه بعدش اگ رپدرت تو کمپهای آشغال

با قاتلین و دزدها دم خور بشه...حواست باشه یه کمپ پیر مردی و آزاد ببرش..

یادتون باشه تو کمپ مدیر کمپ با زور با همه رفتار میکنه!! چند نفر غلچماق هیکلی براش کا رمیکنند و با معتادین هر جوری دوست داشته باشه رفتار میکنه!! اینو یادت نره

معتادینی که ار کمپ میادن بیرون وقت یجلوش اسم استامینیفون رو میاری فرار میکنند از ترس!!! اینقدر دیگه میترسند از مواد که

استامینیفون می شنوند انکا رجن دیدند بخاطر سختی که کشیدند تا ترک کردند ..

یعین پدرت از کمپ اومد بیرون خواست یبترسونیش یه استامینیفون کدئین ببر جلوش !! خودت بعدا میفهمی من چی میگم
    Last edited by Saeed System; 02-05-2011 at 09:33.

5. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا پدرتون رو کلینیک ها ی خوب نبرید برا ی ترک!!!!!!

یه معتاد بود برای ترک 3 دفعه بردیمش یه کلینیک خصوصی تو قلهک برای هر روز 1 ملیون تومن میگرفت و 3 روزه ترک میداد

اونجا بیهوش میکردنش و بعد سم زدایی میکردنش و اینقد رراحت و بی دردسر ترکش میدادن و اینقدر اونجا بهش خوش م یگذشت غذاهای سلطنتی میداند بهش نیم کیلو گوشت تو هر وعده و حتی پرستارهای خوشگل ...همش رو تخت خوا ببود و آهنگ گوش میداد

من یادمه طرف هر وقت اومدم بیرون فرداش رفت دوباره شیشه زد تا برگرده اونجا!!!!!

بهترین جا فقط کمپهای بهبودی با سخت گیری متوسط و با نظارت شما ! تاکید می کنم باید هر 2 روز یا 3 رو زیه بار به پدرتون سر بزنید!! ونزارید کم و کسری داشته باشه

7. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

زنگ بزنید خانه بهبودی ساعت 5 صبح 3 نفر رو میفرستند به زور پدرتون ا زخواب بلند میکنن با زور میبرند..
    اعتیاد هرگز با زور درمان نمیشه . اول باید خوده طرف بخواد . اونم اعتیاد به این همه مواد ....

9. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ماجرای پدر من فقط اعتیاد نیست اون یه روانی عوضیه. ذاتش خرابه.اگه فقط معتاد بود پاهاشم میبوسیدم ولی این بشر یه روده راست توشیکمش نیست.نه کمپ جواب میده نه هیچی. من با اعتیادش مشکلی ندارم با عوضی بازیاش و کتک زدناش مشکل دارم که اونم خودم یاد گرفتم چیکار کنم.
    دفعه قبل که واسش چاقو کشیدم از ترس نمیدونست چیکار کنه.آره راه حل همینه.هر بلایی سر من و مادرم و... آورده از این به بعد جبران میکنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اعتیاد هرگز با زور درمان نمیشه . اول باید خوده طرف بخواد . اونم اعتیاد به این همه مواد ....
    کسی که شیشه م یکشه ....جسارت نباشه حالا به پدر دوستمون ولی شعورش

رو ا زدست میده! دیگه قدرت تصمیم گیری نداره.

شخصی بود تویه بازار امیر حضور تهران 2 تا مغازه داشت چند ملیارد تومن قیمتش بود شیشه ای که شد

هر 2 مغازش رو از دست داد و زنش هم طلاق گرفت و برگشت خونه پدرش با چندین ملیون بدهکاری...

منظورم اینه که اگر جلوی فرد معتاد رو نگیری زنش بدبخت میشه بچش بدبخت میشه!

ما نباید وایسم کنار بگیم هر وقت خودش خواست بره ترک کنه...

ما باید کمکش کنیم چون اون شعور خودش رو از دست داده... خوب و بد رو تشخیص نمیده...

شیشه یک نوع محرک و روانگردانه ! شعور انسان رو ازش میگیره و انسان رو داخل توهم میبره.

کسایی بودن که بعد از شیشه کشیدن زن و بچشون رو کشتن! اگر ما باید این تهردید روبه رو باشیم آیا به نظر شما میتونیم وایسیم کنار بگیم :

خوب تا خودش نخواد نمیشه! خوب خودش که مغلومه نمیهاد آخرشم یه شب 1 گرم شیشه میکشه همه خانواده رو با چاقو میکشه چون تو توهمه..

12. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز water_lily_2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با اين وضعيتي كه شما تعريف كرديد مواظب باش غافلگيرت نكنه. به قول خودت روانيه. شايد تو خواب كارت را بسازه.

ولي فكر كنم بهترين راه اينكه كه جلوش بايستي و غرورش را از بين ببري. معمولا اين آدم ها غرور زياد دارند و مي خواهند حكومت كنند حتي با رفتار نادرست و با فحاشي و كتك كاري و مي خواهند حرف اشتباه خودشون را به خانواده اعمال كنند.
    در نتيجه با توجه به سن و سال شما و احتمالا قوي تر بودن شما نسبت به پدر جلوي اعمال بد او را بگيريد . اول هم از مادر و اعضاي خانواده دفاع كنيد. مثلا بگوييد اگر دست روي يكي از اينها بلند كني آدمت مي كنم شايد هم يكبار بايد درگير شوي و بزني تا متوجه قدرت شما نسبت به سال هاي پيشين بشود. چون هنوز فكر مي كند شما بچه هستي و كاري نمي تواني بكني ولي زياده روي نكن.
    اگر همين رفتار را ادامه دهي ديگر نسبت به خانواده جسارت نمي كنه البته شايد زمانبر باشه و اين قبيل افراد در كوچه و خيابان معمولا خيلي ترسو هستند و فقط براي خانواده شاخ و شونه مي كشند. پس در نتيجه از اين بعد خانواده را شما بايد در دست بگيريد و درست بر همه حكومت كنيد. البته احترام مادر و ديگران را در هر شرايط نگه داريد.

ان شاءالله موفق باشيد.
    اگر امري بود ما در خدمتيم.

14. این کاربر از water_lily_2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بهترین راه اینکه برا خودت درآمد مستقل داشته باشی. اون موقه هستش متونی جلو بابات قد علم کنی.
    شاید بگی این هدف خیلی سخته شاید چند سال طول بکشه، ولی متاسفانه ناهنجاری خانوادتون هم چیز کمی نیست و تنها راه حل اساسی هم اینه نه چیزه دیگه.
    اگه به راه دیگه فکر کنی باختی مگر اینکه باباتو بتونی آدم کنی که مطمئنا راه اولی خیلی راهتره!
    هر چی مریضی سختر ، درمانش هم سختر.

16. این کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شما اعتياد اون را مي خواهيد درست كنيد يا رواني بودن آنرا

18. این کاربر از grisly1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •