تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: کمک در ویروسی که ناد شناساییش نمیکند

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تقدیر از اطلاعاتتون
    به تدبیر دوستمون سیستم روی سیف مد بالا آمد و Anti-Malware نصب شد و من اسکن هم کردم
    با این Anti-Malware بیست و شش مورد شناسایی شد که ظاهرا بیشترش تروجان بوده . پس از ری موو کردن بوسیله ی خود Anti-Malware و راه اندازی مجدد سیستم ، ایراد ها برطرف نشده و با اسکن مجدد با Anti-Malware دیکه بدافزاری شناسایی نمیشه .

فکر کنم باید برم سراغ دیسک نجات
    ولی من که نمیتونم چیزی دانلود کنم
    این دیسک نجات را از بازار میشه تهیه کرد ؟
    حتما مشکل باهاش حل میشه ؟؟
    آخه من روی دسکتاپ و داکیومنت فایلهای مهمی دارم که الان نمیتونم ازشون کپی بگیرم.

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

تقدیر از اطلاعاتتون
    به تدبیر دوستمون سیستم روی سیف مد بالا آمد و Anti-Malware نصب شد و من اسکن هم کردم
    با این Anti-Malware بیست و شش مورد شناسایی شد که ظاهرا بیشترش تروجان بوده . پس از ری موو کردن بوسیله ی خود Anti-Malware و راه اندازی مجدد سیستم ، ایراد ها برطرف نشده و با اسکن مجدد با Anti-Malware دیکه بدافزاری شناسایی نمیشه .

فکر کنم باید برم سراغ دیسک نجات
    ولی من که نمیتونم چیزی دانلود کنم
    این دیسک نجات را از بازار میشه تهیه کرد ؟
    حتما مشکل باهاش حل میشه ؟؟
    آخه من روی دسکتاپ و داکیومنت فایلهای مهمی دارم که الان نمیتونم ازشون کپی بگیرم.
    دیسک نجات رو میتونی بری کافی نت و رایگان دانلود کنی راه دومشم اینه که توی یه درایو دیگه یه ویندوز نصب کنی از فایل های مهمت کپی بگیری توی فلش یا یه جای دیگه بعد هر دو ویندوز رو فرمت کنی و ویندوز جدیدی رو نصب کنی از سی دی لایو لینوکس هم میتونی استفاده کنی بعد از نصب ویندوز اینترنت سیکیوریتی قدرتمندی رو نصب و اپدیت کنی و یه فول اسکن انجام بدی بعد از پایان اسکن با خیال راحت برنامه های مورد نیازتو نصب کنی و لذت ببری
    Last edited by AlexanderMahone; 01-05-2011 at 01:28.

3. 3 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ramin4116's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Adobe Illustrator CS3

پيش فرض

سلام دوست من من به عنوانت جربه هایی که دارم 2 سال کارشناس کسپر و 1 سال کارشناس فنی اویرا بودم به چیز هایی که بهت میگم انجام بده نتیجه روبگو .

شما با هر برنامه های که اسکن کنید و ویروس رو در سیف مد پاک کنید ویروس های جدید از خودشون پشتیبان دارن وقتی از سیف مد بیرون میای خودشون رو درست (Repair) می کنند .

1. شما Run رو اجرا کنید البته اگه می تونید بعد این دستور msconfig رو دررونش تایپ کنید وقتی باز شد سربرگ Start Up رو انتخاب کنید اگر توجه کنید در زیر اون لیست نرم افزار های اجرا شونده در هنگام بالا امدن ویندوز رو به شما نشون میده اون چک باکسی که تیک خورده نشان دهنده اجرا در هنگام بالا امدن ویندوز رو بهتون می گه وقتی بردارید اون تیک رو دیگه اجرا نمی شه البته اگه ویروسه زیاد زرنگ نباشه بعد دستگاه رو ریستارت کنید با دو برنامه زیر اسکن کنید به ترتیبی که نوشتم البته باید هر دو برنامه به روز باشند در حالت معمولی ویندوز هم این کار رو کنید

1. کسپرسکی اینترنت سیکورتی Kaspersky Internet Security
    2. تروجان ریمور Trojan Remover

کار هایی رو که گفتمانجامدهید جواب می گیرید یه سری اثر ها می مونه که اونم حل میکنیم

5. 3 کاربر از ramin4116 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mj.nosratzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بهتره از آنتی ویروس اصل استفاده کنی و از دیسک نجات هم استفاده کن اگر جواب نداد سیستم عامل رو تعویض کن و قبل از هرچیز با انتی ویروس چکش کن یه راه دیگه هم اینه که هارد کامپیوتر رو به یه سیستم دیگه که سالمه وصلش کنی تا اون عملپاکسازی رو انجام بده

7. این کاربر از mj.nosratzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما توسط یه rescue disk ویروس رو نابود کنید !!

9. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •