اینجا واست آپلودش کردم ...خوب فقط جای اون خط تیره بنویس وطن دانلود (هرجور اینو بنویسم تیره میشه (به دلایلی جای دیگه نمیتونم آپ کنم)
![]()
اینجا واست آپلودش کردم ...خوب فقط جای اون خط تیره بنویس وطن دانلود (هرجور اینو بنویسم تیره میشه (به دلایلی جای دیگه نمیتونم آپ کنم)
![]()
اگه با engine 3d game stadio کا منی خیلی بهتره . در عرض 3 روز میشه یه بازی خوب ازش ساخت. من خودم میخام یه بازی به سبک fps بسازم که قابلیت انلاین داشته باشه. الان با ورژن a6 کا میکنم. 120 تا مدل از وب سایت خود موتور دانلود کردم.
سلام ... از قرار معلوم شما توی بازی سازی تازه کار هستی . پیشنهاد میکنم بدون داشتن اطلاعات کافی یه انجین رو انتخاب نکنید
3D Game Studio A6 اصلا برای ساخت هیچ گونه بازی مناسب نیست و محدودیت های زیادش نمیزاره شما یه بازی درست و حسابی باهاش درست کنی و خیلی وقته برای ساخت بازی جواب نمیده
برای ساخت یه بازی خوب شما چیزی بیشتر از سه روز وقت و مدل آماده احتیاج دارید
بابات اسپم ببخشيد ...
تازه كار كه هيچي ، معلومه كلا با موتور كار نكرده كه همچين نظري ميده يه سري به دو موتور قدرتمند UDK و Unity بزن تا تفاوت ها رو بفهمي ...اگه با engine 3d game stadio کا منی خیلی بهتره . در عرض 3 روز میشه یه بازی خوب ازش ساخت. من خودم میخام یه بازی به سبک fps بسازم که قابلیت انلاین داشته باشه. الان با ورژن a6 کا میکنم. 120 تا مدل از وب سایت خود موتور دانلود کردم.
بچه ها کل کل رو بی خیال بشید برسید به موضوع تاپیک
شات ها رو بالاخره تونستیم ببینیم.از anti-military هم ممنون که دوباره آپلود کردن.اما من ------------- رو اضافه کردم و دیدم، بعدش پست anti-military رو دیدم!
خوب اول اینکه همه رو با BSP ساختی؟اگه جواب مثبت هست، دلیلش چی بوده؟
دوم اینکه اینی که شما گذاشتی رفته تو مایه های پلان!!یکمی از نزدیم تر هم شات میگرفتی ببینیم چه خبره!مخصوصا اون گوشه سمت راست بالای عکس که ظاهرا پله هستش
سوم اینکه اگه قراره تو تاپیک مسابقه شرکتش بدی، بگو دیگه چیا میخواد اضافه بشه؟اینجا مثلا چه طور فضایی هستش و از این جور چیزا!
ممنون بابت نظرتون ولی گیم استادیو در سطح udk نیست بعدشم من خودم با udk یکمکی آشنام و بعضی چیزا رو بلد نیستم برای همین دارم رو یه پروژه کار میکنم.اگه با engine 3d game stadio کا منی خیلی بهتره . در عرض 3 روز میشه یه بازی خوب ازش ساخت. من خودم میخام یه بازی به سبک fps بسازم که قابلیت انلاین داشته باشه. الان با ورژن a6 کا میکنم. 120 تا مدل از وب سایت خود موتور دانلود کردم
بله تمامش با bsp ساخته شده(یه جور میگم تمامش انگار چقدره)خوب گفتم که میخوام تسلطم رو رو انجین زیاد کنم برای همین دارم تا میتونم از امکانات انجین استفاده میکنم.خوب اول اینکه همه رو با BSP ساختی؟اگه جواب مثبت هست، دلیلش چی بوده؟
الان یه چندتا شات میزارم که از نزدیکه ببینین.دوم اینکه اینی که شما گذاشتی رفته تو مایه های پلان!!یکمی از نزدیم تر هم شات میگرفتی ببینیم چه خبره!مخصوصا اون گوشه سمت راست بالای عکس که ظاهرا پله هستش
یه بازی شوتر اول شخص تو مایه های جان سخت (حدود 6 سال پیش ساخته شده بود)سوم اینکه اگه قراره تو تاپیک مسابقه شرکتش بدی، بگو دیگه چیا میخواد اضافه بشه؟اینجا مثلا چه طور فضایی هستش و از این جور چیزا!
روند پیشرفت کارمه تا حالا به ترتیب ببینین . از شات 6 به بعد براش سقف زدم.روند کارم کنده برای دانشگاه. اینترنت به درد بخورم ندارم الان تو دانشگاه دارم آپ میکنم.
شاتای جدید:
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
یکم تعداد و حجم عکسا زیاده دیگه شرمنده فکر کردم همینجا بزارم ببینین بهتره تا لینک بزارم
با اجازه NINJA0098 عزیز
برای ساخت فضای کلی بازی و چارچوب کلی لول باید از BSP استفاده کرد ... دلیلش هم طولانی بود که محمد یه بار توضیح داده بود یه سرچ توی تاپیک بزنی پستش رو میبینی![]()
خوب برادر من در مورد محیطش صحبت نکردی که !
بگو کجاست؟مثلا میتونه یه زندان باشه یا مرکز فرماندهی بیگانگان فضایی که برای تسخیر زمین اومدن!
شات هات رو هم دیدم.خوبه!
اگه واقعا میخوای از امکانات خود انجین استفاده کنی و با BSP تا جایی که میشه مانور بدی، هنوز خیلی چیزا مونده که میتونی با BSP ها بسازی!
در مورد تکسچر هم که حرف نمیزنم، چون فکر کنم هنوز شروع به کار نکردی تو اون زمینه!
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
به نظر من هم زیادی از BSP ها استفاده کرده!
من هم به همین خاطر پرسیده بودم که همه رو BSP ها ساخته.
گفت که میخواد تمرین کنه و از توانایی های انجین استفاده کنه!
یه وقت مدل هارو با BSP نسازیا !! بعدا برای Collision و اینجور چیزا برات دردسر میشه ... اگه یه مدل در حد بشکه هست ایرادی نداره ولی نیای یه دفعه کاراکتر درست کنی !!!یا اسلحه و چراغ و اینجور چیزا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)