تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 55

نام تاپيک: پروژه تمرینی

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خوب فقط جای اون خط تیره بنویس وطن دانلود (هرجور اینو بنویسم تیره میشه (به دلایلی جای دیگه نمیتونم آپ کنم)
    اینجا واست آپلودش کردم ...

2. 3 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه با engine 3d game stadio کا منی خیلی بهتره . در عرض 3 روز میشه یه بازی خوب ازش ساخت. من خودم میخام یه بازی به سبک fps بسازم که قابلیت انلاین داشته باشه. الان با ورژن a6 کا میکنم. 120 تا مدل از وب سایت خود موتور دانلود کردم.

4. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

اگه با engine 3d game stadio کا منی خیلی بهتره . در عرض 3 روز میشه یه بازی خوب ازش ساخت. من خودم میخام یه بازی به سبک fps بسازم که قابلیت انلاین داشته باشه. الان با ورژن a6 کا میکنم. 120 تا مدل از وب سایت خود موتور دانلود کردم.
    سلام ... از قرار معلوم شما توی بازی سازی تازه کار هستی . پیشنهاد میکنم بدون داشتن اطلاعات کافی یه انجین رو انتخاب نکنید
    3D Game Studio A6 اصلا برای ساخت هیچ گونه بازی مناسب نیست و محدودیت های زیادش نمیزاره شما یه بازی درست و حسابی باهاش درست کنی و خیلی وقته برای ساخت بازی جواب نمیده
    برای ساخت یه بازی خوب شما چیزی بیشتر از سه روز وقت و مدل آماده احتیاج دارید

6. 3 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بابات اسپم ببخشيد ...
    تازه كار كه هيچي ، معلومه كلا با موتور كار نكرده كه همچين نظري ميده يه سري به دو موتور قدرتمند UDK و Unity بزن تا تفاوت ها رو بفهمي ...

8. 2 کاربر از RatAtouille بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها کل کل رو بی خیال بشید برسید به موضوع تاپیک

شات ها رو بالاخره تونستیم ببینیم.از anti-military هم ممنون که دوباره آپلود کردن.اما من ------------- رو اضافه کردم و دیدم، بعدش پست anti-military رو دیدم!

خوب اول اینکه همه رو با BSP ساختی؟اگه جواب مثبت هست، دلیلش چی بوده؟
    دوم اینکه اینی که شما گذاشتی رفته تو مایه های پلان!!یکمی از نزدیم تر هم شات میگرفتی ببینیم چه خبره!مخصوصا اون گوشه سمت راست بالای عکس که ظاهرا پله هستش
    سوم اینکه اگه قراره تو تاپیک مسابقه شرکتش بدی، بگو دیگه چیا میخواد اضافه بشه؟اینجا مثلا چه طور فضایی هستش و از این جور چیزا!

10. 2 کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

اگه با engine 3d game stadio کا منی خیلی بهتره . در عرض 3 روز میشه یه بازی خوب ازش ساخت. من خودم میخام یه بازی به سبک fps بسازم که قابلیت انلاین داشته باشه. الان با ورژن a6 کا میکنم. 120 تا مدل از وب سایت خود موتور دانلود کردم
    ممنون بابت نظرتون ولی گیم استادیو در سطح udk نیست بعدشم من خودم با udk یکمکی آشنام و بعضی چیزا رو بلد نیستم برای همین دارم رو یه پروژه کار میکنم.
    بله تمامش با bsp ساخته شده(یه جور میگم تمامش انگار چقدره)خوب گفتم که میخوام تسلطم رو رو انجین زیاد کنم برای همین دارم تا میتونم از امکانات انجین استفاده میکنم.
    دوم اینکه اینی که شما گذاشتی رفته تو مایه های پلان!!یکمی از نزدیم تر هم شات میگرفتی ببینیم چه خبره!مخصوصا اون گوشه سمت راست بالای عکس که ظاهرا پله هستش
    الان یه چندتا شات میزارم که از نزدیکه ببینین.
    سوم اینکه اگه قراره تو تاپیک مسابقه شرکتش بدی، بگو دیگه چیا میخواد اضافه بشه؟اینجا مثلا چه طور فضایی هستش و از این جور چیزا!
    یه بازی شوتر اول شخص تو مایه های جان سخت (حدود 6 سال پیش ساخته شده بود)

12. این کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

روند پیشرفت کارمه تا حالا به ترتیب ببینین . از شات 6 به بعد براش سقف زدم.روند کارم کنده برای دانشگاه. اینترنت به درد بخورم ندارم الان تو دانشگاه دارم آپ میکنم.

شاتای جدید:

---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------

یکم تعداد و حجم عکسا زیاده دیگه شرمنده فکر کردم همینجا بزارم ببینین بهتره تا لینک بزارم

14. این کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

با اجازه NINJA0098 عزیز
    برای ساخت فضای کلی بازی و چارچوب کلی لول باید از BSP استفاده کرد ... دلیلش هم طولانی بود که محمد یه بار توضیح داده بود یه سرچ توی تاپیک بزنی پستش رو میبینی

16. 3 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه بازی شوتر اول شخص تو مایه های جان سخت (حدود 6 سال پیش ساخته شده بود)
    خوب برادر من در مورد محیطش صحبت نکردی که !
    بگو کجاست؟مثلا میتونه یه زندان باشه یا مرکز فرماندهی بیگانگان فضایی که برای تسخیر زمین اومدن!

روند پیشرفت کارمه تا حالا به ترتیب ببینین . از شات 6 به بعد براش سقف زدم.روند کارم کنده برای دانشگاه. اینترنت به درد بخورم ندارم الان تو دانشگاه دارم آپ میکنم.

شاتای جدید:

Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------

یکم تعداد و حجم عکسا زیاده دیگه شرمنده فکر کردم همینجا بزارم ببینین بهتره تا لینک بزارم
    شات هات رو هم دیدم.خوبه!
    اگه واقعا میخوای از امکانات خود انجین استفاده کنی و با BSP تا جایی که میشه مانور بدی، هنوز خیلی چیزا مونده که میتونی با BSP ها بسازی!

در مورد تکسچر هم که حرف نمیزنم، چون فکر کنم هنوز شروع به کار نکردی تو اون زمینه!

---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------

با اجازه NINJA0098 عزیز
    برای ساخت فضای کلی بازی و چارچوب کلی لول باید از BSP استفاده کرد ... دلیلش هم طولانی بود که محمد یه بار توضیح داده بود یه سرچ توی تاپیک بزنی پستش رو میبینی
    به نظر من هم زیادی از BSP ها استفاده کرده!
    من هم به همین خاطر پرسیده بودم که همه رو BSP ها ساخته.
    گفت که میخواد تمرین کنه و از توانایی های انجین استفاده کنه!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

یه وقت مدل هارو با BSP نسازیا !! بعدا برای Collision و اینجور چیزا برات دردسر میشه ... اگه یه مدل در حد بشکه هست ایرادی نداره ولی نیای یه دفعه کاراکتر درست کنی !!! یا اسلحه و چراغ و اینجور چیزا

19. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •