تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: CPU AMD Phenom با مادربورد خوب!

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون. بین این دو تا که معرفی کردید موندم.
    AsRock فقط یک پورت USB3 داره ( طبق مشخصاتش ) ولی تو عکسش ظاهرا دو تا داره! ، اسلات برای رم و PCI بیشتری نسبت به ایسوز داره.
    در عوض ایسوز پورت PCI کمتری داره ولی رم گرافیکیش Maximum shared memory of 1GB ولی اون یکی 512 هست.تو مشخصاتشم زده 2 تا USB3

بقیه مشخصاتشم که دیگه زیاد سر در نمیارم! فقط ظاهرا باید رو این سیستمها فقط وین 64 بیتی نصب کرد؟ چون گفته 32بیتی بیشتر از 3 گیگ رم رو نمیشناسه

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

بقیه مشخصاتشم که دیگه زیاد سر در نمیارم! فقط ظاهرا باید رو این سیستمها فقط وین 64 بیتی نصب کرد؟ چون گفته 32بیتی بیشتر از 3 گیگ رم رو نمیشناسه
    البته با یک پچ ویندوز 32 بیتی هم میتونه 4 گیگ رم رو شناسایی کنه

5. این کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ببخشید از کجا بفهمیم مین بورد ساتا 3 رو هم ساپورت میکنه؟ SATA 6Gb/s یعنی ساتا 3 ؟
    تو سرعت خیلی تاثیر داره؟ و دیگه اینکه هاردهای ساتا 3 قیمتشون بالاست؟

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بخشید از کجا بفهمیم مین بورد ساتا 3 رو هم ساپورت میکنه؟ SATA 6Gb/s یعنی ساتا 3 ؟
    بله.
    تو سرعت خیلی تاثیر داره؟ و دیگه اینکه هاردهای ساتا 3 قیمتشون بالاست؟
    تفاوت سرعته زیادی ندارند.البته هاردهای sata3 هنوز هم نمیتونن از 6gb استفاده کنن. و sata2 هم نتونسته از 3gb به طور کامل استفاده کنه و همیشه بینه 1تا 1.5 است.

8. این کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

موقعیت شما بسیار شبیه منه. با این تفاوت که من حدود یک ماهه که تو اینترنت دارم میچرخم و اطلاعاتم رو تکمیل میکنم و مقایسه و بیچمارک و الی آخر!!!
    شدیدا بهت توصیه میکنم به جای X4 965 یه دونه X6 1055T بخری.حدود 20تومن گرون‌تره ولی به شدت به صرفه تره.
    خدا خیرت بده! تو 955 هم بگیری به صرفه‌تر از 965ئه!!! ارزون‌تر هم هست! کافیه یه سری به بنچ‌مارک‌ها بزنی. متوجه منظورم میشی رفیق؟ ببین بحث ضریب کارایی/قیمته. تو این سه مدل 1055 بهترینه. و با وجود قیمت بالاترش رتبه ی بالاتری توی بنچمارکها داره.

پس شک نکن. اینو هم مد نظر داشته باش که این پولی که برای یه ‌سی‌پی‌یوی گرون‌تر و بهتر داری هزینه میکتی کاملا عاقلانه‌ست

---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------

ببین گیگا رو به نظر من بیخیال شو. منم اول خواستم گیگا بگیرم. انصافا خوبه. اما مثلا مارک ایسوس همون مادر بردی رو که گیگا ساخته، تقریبا با همون کیفیت، حتی به نظر بعضی‌ها بهتر از گیگا، و با امکانات کامل‌تر ارائه میده.

گیگابایت USB3 قیمتی حدود 165 داره. چیپ 880G روش نصب شده که گرافیک آنبرد هم داره. ولی ایراد مهمش اینه که SATA3 نداره که به نظر من مهمه. اونم واسه این قیمت

M4A88TD-M/USB3 ایسوس یه مادر برد فوق العاده ست که انتخابه منه. هم مارکش معتبره و تجربه ی خوبی توی مادربرد داره هم از نظر امکانات بی‌نظیره. ساتا3 هم پشتیبانی میکنه. حدود 1000تا پورت USB هم داره!!!! ;-)
    آها یادم رفت. قیمتش حدود 140 . چیپسش هم همونطور که از اسمش پیداست 880G هست. یعنی همون چیپی که روی گیگا هست. طبیعتا گرافیکشون هم یکیه.
    من تو این مدت خیلی اذیت شدم چون خیلی حساسیت به خرج دادم. بودجه م محدود بود خواستم تمام تلاشم رو بکنم بهترین نتیجه رو با پولم بگیرم. این پست مفصل رو به خاطر احترام به بچه های با معرفت این فروم نوشتم که واقعا کمک زیادی بهم کردن.

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------

چیپ این مادربرد قدیمیه. این کار رو نکن دوست من!
    آقا من میخوام همین مادربورد رو با همین cpu بگیرم و سیستم خودمو عوض کنم .دو تا سوال داشتم:
    1- من cpu فعلی ام e8400 هست.در مقایسه با این cpu شش هسته ای کدوم قویترند؟
    2- من یه کارت گرافیک 4870 دارم.با این گرافیک آن بورد کراس فایر میشه؟ چقدر قویتر میشه؟
    ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

از تو دیگه بعیده داداش! خب اون یکی دو هسته ایه. این شش هسته ای. این تست رو ببین خودت مقایسه و قضاوت کن. خیلی مخلصیم.

جواب سوال دومت رو نمیدونم.

---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •