کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون. بین این دو تا که معرفی کردید موندم.
AsRock فقط یک پورت USB3 داره ( طبق مشخصاتش ) ولی تو عکسش ظاهرا دو تا داره! ، اسلات برای رم و PCI بیشتری نسبت به ایسوز داره.
در عوض ایسوز پورت PCI کمتری داره ولی رم گرافیکیش Maximum shared memory of 1GB ولی اون یکی 512 هست.تو مشخصاتشم زده 2 تا USB3
بقیه مشخصاتشم که دیگه زیاد سر در نمیارم!فقط ظاهرا باید رو این سیستمها فقط وین 64 بیتی نصب کرد؟ چون گفته 32بیتی بیشتر از 3 گیگ رم رو نمیشناسه
البته با یک پچ ویندوز 32 بیتی هم میتونه 4 گیگ رم رو شناسایی کنهبقیه مشخصاتشم که دیگه زیاد سر در نمیارم! فقط ظاهرا باید رو این سیستمها فقط وین 64 بیتی نصب کرد؟ چون گفته 32بیتی بیشتر از 3 گیگ رم رو نمیشناسه
ببخشید از کجا بفهمیم مین بورد ساتا 3 رو هم ساپورت میکنه؟ SATA 6Gb/s یعنی ساتا 3 ؟
تو سرعت خیلی تاثیر داره؟ و دیگه اینکه هاردهای ساتا 3 قیمتشون بالاست؟
بله.بخشید از کجا بفهمیم مین بورد ساتا 3 رو هم ساپورت میکنه؟ SATA 6Gb/s یعنی ساتا 3 ؟
تفاوت سرعته زیادی ندارند.البته هاردهای sata3 هنوز هم نمیتونن از 6gb استفاده کنن. و sata2 هم نتونسته از 3gb به طور کامل استفاده کنه و همیشه بینه 1تا 1.5 است.تو سرعت خیلی تاثیر داره؟ و دیگه اینکه هاردهای ساتا 3 قیمتشون بالاست؟
آقا من میخوام همین مادربورد رو با همین cpu بگیرم و سیستم خودمو عوض کنم .دو تا سوال داشتم:
1- من cpu فعلی ام e8400 هست.در مقایسه با این cpu شش هسته ای کدوم قویترند؟
2- من یه کارت گرافیک 4870 دارم.با این گرافیک آن بورد کراس فایر میشه؟ چقدر قویتر میشه؟
ممنونم
از تو دیگه بعیده داداش! خب اون یکی دو هسته ایه. این شش هسته ای. این تست رو ببین خودت مقایسه و قضاوت کن. خیلی مخلصیم.
جواب سوال دومت رو نمیدونم.
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)