سلام ..
به جز مسخ، تعریف محاکمه کافکا رو زیاد شنیدم ... نشر نیلوفر ... ترجمه امیر جلال الدین اعلم ...
لینک های مرتبط:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ..
به جز مسخ، تعریف محاکمه کافکا رو زیاد شنیدم ... نشر نیلوفر ... ترجمه امیر جلال الدین اعلم ...
لینک های مرتبط:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه میخوایید با ملل مختلف آشنا بشید، کتاب مارک و پلوی منصور ضابطیان رو تهیه، اقدام و منهدم کنید. توی 1Pezeshk.com هم میتونید یه Review ازش پیدا کنید.
دومین پیشنهاد: نهج البلاغه و صحیفه سجادیه ست. اگر تا به حال موفق به خوندنش نشدید بدونید 57.5 الی 58.5 درصد از عمرتون رو هدر کردید. اگر کفر نباشه در حدواندازه های قرآن اند.
وقتتون پربار
سلام
من متاسفانه نمیتونم بیام تهران برای نمایشگاه اما کتابهایی که اگه می بودم می خریدم اینا بود:
انجیل سفید/ توبیاس وولف/ ترجمۀ امرایی/نشر ثالث
اگه با ریموند کارور آشنایی داشته باشید و از داستانهاش خوشتون بیاد مطمئنا از وولف هم خوشتون اومد.این دون نفر تو ادبیات آمریکا پایه گذار یه سبک جدید به نام رئالیسم کثیف هستند. اولین کتاب از وولفِ که ترجمه میشه اونم مترجم توانایی مثل اسدالله امرایی.
هیولای هاوکلاین/ریچارد براتیگان/نشر افراز/سارا خلیلی جهرمی
براتیگان رو که میشناسیم همه با در قند هندوانه
ايستادن زير دکل برق فشارقوی / داوود غفارزادگان/نشر چشمه
یکی از داستان نویسان توانای معاصر کشورمون که جدید ترین دستپختش این کتابه.
خب اینها کتابهایی هست که قراره تو نمایشگاه برای اولین بار به فروش برسه.
اما از کتابهایی که قبلا هم چاپ شده و اگه میدیدم میگرفتم اینا بودن:
کتاب بی نام اعترافات/ غفارزادگان
سانست پارک/پل استر
از دو که حرف میزنم از چه حرف میزنم؟/ موراکامی
نوت بوک/ یوسا
و..........
سلامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر اگه کافکا خوانی رو میخوای شروع کنی همون مسخ از همه بهتره چون با دنیاش آشنا میشی.
این محاکمه اصلا پیرنگ نداره داستانش.یعنی اصلا رابطه علت و معمول توش رعایت نشده و شاید همین خسته ککنده بشه برای خواننده. من از این کتاب 100 صفحه بیشتر نتونستم بخونم. با داستان کوتاهاش هم نتونستم کنار بیام.فقط همون مسخ رو خیلی دوست دارم.
Last edited by farryad; 30-04-2011 at 13:15.
سلام
من كارت پارسال رو دارم، قبول مي كنن شارژش كنن؟
يه سوال ديگه، بن فقط براي خريد كتب خارجيه؟ (پارسال كه اينطور نبود!!!)
امسال چقدر از ما پول ميگيرن؟ (پارسال كه 20 تومن مي داديم، 40 تومن تو كارت بود) امسال چطوره؟
چرا به شيوه پارسال عمل نكردن؟ (يكي نيست بگه به شما چه؟)
3پا3
Last edited by rameshk; 30-04-2011 at 14:16.
دوستان تاریخ دریافت بن کتاب فقط مخصوص کتب خارجی؟
زمان دریافت بن رو تا تاریخ دهم برا شهرستانی ها و تا یازدهم برای تهرانی ها زدن یعنی من که ساکن تهران نیستم و مهلتم تموم شده میتونم برم شعبه های بانک صادرات تهران بگیرم؟
سلام
فکر نکنم شارژ کنن مال پارسال رو .
دو نوع کارت هست، یکی کارت عرضه کتاب (مخصوص کتب خارجی فقط)، یکی هم کارت یارانه ای خرید کتاب(کتب داخلی فقط)..اولی 1000 تومن میدید، به اندازه 60 تومن میتونید از بخش خارجی خرید کنید(60 تومن تو کارت نیست، بن نیست!)، دومی بنه، 20 تومن میدید، 40 تومن بن خرید می گیرید.
بله، کارت عرضه کتاب فقط تاریخ داره،
تو تهران تا دهم یعنی امروز بود که تموم شد ... شهرستان ها هم تا یازدهم هست، شما که ساکن تهران نیستید فردا میتونید بگیرید از همونجا.به گزارش عصرايران به نقل از روابط عمومي بانك صادرات ايران توزيع كارت الكترونيكي خريد كتابهاي خارجي بيست و چهارمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران از دوم ارديبهشت ماه سالجاري در شعب منتخب اين بانك در سراسر كشور آغاز خواهد شد و تا دهم ارديبهشت ماه در تهران و تا يازدهم ارديبهشت در ساير استان ها ادامه خواهد داشت.
من تهرانم این بن کتابای داخلی رو فردا برم نمیدن؟؟؟
کارت عرضه ی کتاب(کتب خارجی) فقط مهلت داره تا دهم و یازدهم (تو تهران و شهرستان ها به ترتیب)، بن یارانه ای کتاب مهلت براش تعیین نکردن، فقط تو سامانه ثبت نام کنید، کد رهگیری بگیرید، با اصل و کپی کارت ملی و کارت دانشجوییتون+20000 تومن، مراجعه کنید به شعب منتخب.
کجا باید ثبتنام کرد تو سایت نمایشگاه که لینکی نیست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)