تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: Dell XPS L502-A يا HP Pavilion DV6-6090 ؟؟؟‌ براي كارهاي گرافيكي

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

Y570 از برند لنوو به نظرم بهتر باشه مدل ssd دارش تو نرم افزار های گرافیکی سرعت بالایی داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه worya_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

بهترین انتخاب hp dv6 6090 .

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بين دو مدلي كه گفتيد اگه واسه كار گرافيكي ميخوايد مدل جي فورس بهتره
    درسته كه قدرتش چند درصدي از 6770 كمتره اما رمش 2 گيگ هست و واسه كار گرافيكي برتري كامل حساب ميشه
    اما خود دل رو من حسابي روش باز نميكنم
    من خودم باشم اچ پي رو ميگيرم خوب من كار گرافيك سنگيني هم نميخوام انجام بدم (به كار گرافيكيتون هم مربوط ميشه)

در آغاز فعالیت EDISOUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    نارمگ

13 سلام

من هم دقیقا بین این 2 مدل موندم کدومو انتخاب کنم اتفاقا یکی از دوستام HP 6080 رو گرفته و ازش راضی هم هست اما میگه قسمت سمت راست و پایین صفحه کلید داغ میکنه اما از الباقی چیزاش راضیه ....
    تنها فرق 6080 و 6090 هم تو هارد و بلوری هست
    در تمام تحقیقاتی که انجام دادم فقط به این نتیجه رسیدم که
    1) رم 6090 رو از 8 گیگ بیشتر نمیشه ارتقا داد این مساله در سایت HP هم نوشته شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در صورتی که رم XPS رو میشه تا 16 ارتفا داد
    2) سرعت پدازشگر کارت گرافیک 6090 خوب و از حافظه با سرعت DDR5 استفاده میکنه این درحالیه که سرعت XPS زیاد بالا نیست اما رم اون 2 گیگ و DDR3 هست
    خوب نمیدونم برای ترسیم بنر های بزرگ در کورل یا طراحی های بزرگ در فتوشاپ کدوم بهترن !!!
    یکی از دوستانم تو کار فروش این لپ تاپ هاست و اعتقاد خاصی به hp داره و میگه مرجوعی برای دل زیاده ...
    آیا این حرفا حقیقته ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نمیخوام گمرات کنم منم مثل تو سر این دو تا مونده بودم آخرشم هر دو رو خریدم یکی واسه خودم یکی واسه برادر زادم به شرطی که هر وقت خواستم اچ پی رو ازش قرض بگیرم . اگه جای با کلاسی بخوام برم hp رو میبرم ! اما از امکانات دل و قدرت و عملکرد اون نمیشه گذشت و از انتخابم راضیم . شاید یکم زمخت باشه ولی این مدل دل خرکاره به خدا .

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

تاپیک قدیمیه ها !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بابا چشمام دیگه داره از کاسه در میاد بس که این فروم ها رو خوندم. من بین Lenovo Y570،Dell XPS L502 و HP 6090 موندم. از نظر کانفیگ که تقریبا یکی هستن، فقط می خوام بدونم تو کیفیت مانیتور هاشون کودوم بهتره؟؟ و این که کودوم رو تو ایران با خیال راحت تر میشه خرید؟ چون نماینده رسمی واقعی که خداروشکر نداریم تو ایران.کودوم ازینا احتمال ریفر بودنش زیادتره؟؟ کودوم گارانتیش مطمئنتره؟؟؟ خلاصه اینکه یه بار برا همیشه یکی بیاد خیال مارو راحت کنه.
    اینم بگم که برای کارای سنگین سه بعدی(مایا) و افترافکت می خوام.در ضمن میخوام برای پرزنته کار هم به مشتری ازش استفاده کنم،برا همین یه کم هم خوشگل باشه بد نیست.
    از لحاظ گارانتی لنووو و دل که به ترتیب سازگار و زیگورات گارانتی میکنن معتبرند. از لحاظ گرافیکی تقریبا یکین حالا دل 2g هستش . به نظرم xps رو بگیری بهتره ولی این لنوو هم خیلی خوبه . من خودم L501 رو دارم . خیلی ازش راضیم . گرافیک - صدای فوق العاده - در کل عالی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

manam moondam

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •