اتفاقا در حالت تکی فقط و فقط Nvidia پیشنهاد میشه.Nvidia به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه هرچی دوست داری بگیر.
AMD در Single Card کلا افتضاح عمل کرده... یک 6950 استثنا هست.
اتفاقا در حالت تکی فقط و فقط Nvidia پیشنهاد میشه.Nvidia به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه هرچی دوست داری بگیر.
6990 یا دو تا 6950 آنلاک شده( و اگه محدودیت بودجه ندارین دو تا 6970) برای هر رزولیشنی مناسبه...
nvidia هم پیشنهاد نمیشه، چون 590 مشکل ذوب شدن و ... رو داره ، sli 580 هم چیز خوبی از آب در نمیاد، به خاطر مصرف زیاد پاور
و گرمای زیاد ...
من خیلی وقته میگم که sli کراس رو بیخیال شین مگر دوتا460یادوتا560یادوتا6870یادو تا6970
به نظر من وبا تجربه من کارتهای رادئون واقعاًبهترعمل کردن مخصوصاًسری6800و6900 ولیnvidia مدل560هم الان داره یوزرهارو ازیت میکنه...
560رو الان باگارانتی تک دیتا400تومن دارن میفروشن.....
واسه چی بریم دنبال nvidia???????????
افتضاح شد اونم به دست فروشندگان سودجوی داخلاتفاقا در حالت تکی فقط و فقط Nvidia پیشنهاد میشه.
3- PhysX
4- ...
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
نخست این که تاپیک جدید بزنید.الان GTS 250 دارم حداکثر RES مانیتور هم 1600X900 هستش،به نظرتون اگه یه 5850 بگیرم خیلی تفاوت داره با یه 460؟سوای از هزینه حساب کنید.
دوم این که بقیه مشخصات سیستمتون و کاربردتون رو هم بگید.
موفق باشید.
حرف آخر:
Nvidia نگیر.
من که پشیمون شدم حالا نگی نگفتی.
تایید میشه... چون خودمم سابقه ی استفاده از این کارتها رو دارم...
حرف آخر:
Nvidia نگیر.
من که پشیمون شدم حالا نگی نگفتی.در یک فروم تخصصی کامپیوتر و سخت افزار بدون دلیل و مدرک حرف الکی میزنید و تازه تشکر هم ازتون میشه... خیلی جالبه!تایید میشه... چون خودمم سابقه ی استفاده از این کارتها رو دارم...
در پست بالاییم یه سری دلیل گفتم جهت برتری Nvidia ... جوابی برای اون نداشتید یا نمیخواستید جواب بدید؟!!
حرف آخر:
Nvidia نگیر.
من که پشیمون شدم حالا نگی نگفتی.در یک فروم تخصصی کامپیوتر و سخت افزار بدون دلیل و مدرک حرف الکی میزنید و تازه تشکر هم ازتون میشه... خیلی جالبه!تایید میشه... چون خودمم سابقه ی استفاده از این کارتها رو دارم...
در پست بالاییم یه سری دلیل گفتم جهت برتری Nvidia ... جوابی برای اون نداشتید یا نمیخواستید جواب بدید؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)