تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: تاخیر در روشن شدن کامپیوتر

آخر فروم باز water_lily_2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تاخير من حدود 4 ثانيه است. البته اين تاخير ربطي به پاور نداره. چون موقعي كه ريست هم مي كنم دوباره تاخير لود شدن ROM را دارم. احتمال زياد اين تاخير در مادربرد نهفته است. موقع روشن و ريست شدن بايد تمام قطعات بررسي گردد شايد هم يكي از قطعات سيستم وقفه بسيار آهسته اي دارد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortez maya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تاخير من حدود 4 ثانيه است. البته اين تاخير ربطي به پاور نداره. چون موقعي كه ريست هم مي كنم دوباره تاخير لود شدن ROM را دارم. احتمال زياد اين تاخير در مادربرد نهفته است. موقع روشن و ريست شدن بايد تمام قطعات بررسي گردد شايد هم يكي از قطعات سيستم وقفه بسيار آهسته اي دارد.
    منم دقیق حساب کردم چهار ثانیه شد. ولی موقع ریست کردن عادی ریست میشه و بالا میاد. من بایوسم چک کردم. ورژنی که داره برابر با آخرین ورژن ارائه شده توی سایت ECS هستش. شما تو حالت sleep امتحان کردین ؟ من وقتی سیستمو sleep می کنم و دکمه پاور رو می زنم بلافاصله و بدون تاخیر ویندوز بالا میاد.

داره خودمونی میشه soheilsystem72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوس عزیر این یک مزیت هستش که تو پاور گرین اعمال شده وقتی شما کلید پاور رو می زنید پاور یک سیگنال به برد شما میده که اگر ولتاژ پایین تر از حد مجاز باشه سیستم روشن نمیشه اس اون سیگنال هم Power-on هست
    در صورتی که در پاور های ارزون قیمت بلا فاصله با زدن کلید پاور کیس سیستم شروع به کار میکنه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •