تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: کدوم بخرم Sony HX1 یا IXUS 1000 یا SX230 ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

هر دوي اينا تقريبا بالاي 450 هستن كه با رم و چيزاي ديگه ميشه نزديكاي 500 كه با اين قيمت ميتونيد سوني hx9 بگيريد كه واقعا فوق العادس البته hx7 هم هست كه با قيمت 430 تومن ميتونه انتخاب خيلي خوبي باشه.

ممنونم از راهنمایی شما
    من هم تو همینش موندم که اینا قیمتشون تقریبا یکی هست ولی امکاناتی که سونی میده کجا و امکاناتی که کنون میده کجا
    این تفاوت امکانات رو میشه به چه حسابی گزاشت
    حرفه ای بودن کنون و کیفیت بهتر
    و یا رقابت و پیشرفت سونی
    از بعضب از دوستان شنیدم که کیفیت عکس سونی به کنون نمیرسه و جزعیات کمتری نشون میده میگفت مثلا وقتی یه عکس پورتره با کنون میگیری موها توی عکس قابل تشخیص و تفکیک از هم هست ولی تو سونی مجموعه موها یه حالت تاری داره
    با وجود تمام اینا CANON SX230 یا Sony Cybershot DSC-HX9V
    تو سایت dpreview اول کنون بود بعد سونی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه مقدار من نسبت به سونی بدبین شدم به خاطر این بود که یه W370گرفتم ولی راضی نبودم ازش سرعتش خیلی پایین بود و اسلا سوژه متحرک نمیشد باهاش گرفت و عکس تار میشد
    دلم نمیخواد دوباره این کلاه سرم بره
    Last edited by ShetabIT; 05-06-2011 at 00:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ممنونم از راهنمایی شما
    من هم تو همینش موندم که اینا قیمتشون تقریبا یکی هست ولی امکاناتی که سونی میده کجا و امکاناتی که کنون میده کجا
    این تفاوت امکانات رو میشه به چه حسابی گزاشت
    حرفه ای بودن کنون و کیفیت بهتر
    و یا رقابت و پیشرفت سونی
    از بعضب از دوستان شنیدم که کیفیت عکس سونی به کنون نمیرسه و جزعیات کمتری نشون میده میگفت مثلا وقتی یه عکس پورتره با کنون میگیری موها توی عکس قابل تشخیص و تفکیک از هم هست ولی تو سونی مجموعه موها یه حالت تاری داره
    با وجود تمام اینا CANON SX230 یا Sony Cybershot DSC-HX9V
    تو سایت dpreview اول کنون بود بعد سونی
    کد:

یه مقدار من نسبت به سونی بدبین شدم به خاطر این بود که یه W370گرفتم ولی راضی نبودم ازش سرعتش خیلی پایین بود و اسلا سوژه متحرک نمیشد باهاش گرفت و عکس تار میشد
    دلم نمیخواد دوباره این کلاه سرم بره
    ببينيد درسته كه برند كنون با سابقه ي بسيار خوب و بيش لز 70 ساله تو كار دوربينه ولي كلا مقايسه ي برندها از نظر بنده اشتباهه و بايد مقايسه مدل به مدل باشه چون مثلا برند نيكون رو شما در نظر بگيرين تو حرفه اي ها عالي عمل كرده ولي تو رده compact خيلي خوب نبوده و سوني تقريبا برعكس اين .
    و اينم بگم كه سري w سوني كيفيت عكساش ضعيفه البته بطور كلي عرض ميكنم ولي خوب شما ميبينيد كه بهترين دوربين فشرده 2010 مال سونيه (hx5).از بين اون دو مدل هركدومو بگيريد حتما راضيتون ميكنه ولي نظر بنده بيشتر رو hx9 هست چون عكساش sharp تر از اون مدل كنونه و نويزشم كمتره و كلا يه نمونه حالت رنگ روغن به عكساش ميده كه واقعا عالي بنظر ميرسه .

3. این کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببينيد درسته كه برند كنون با سابقه ي بسيار خوب و بيش لز 70 ساله تو كار دوربينه ولي كلا مقايسه ي برندها از نظر بنده اشتباهه و بايد مقايسه مدل به مدل باشه چون مثلا برند نيكون رو شما در نظر بگيرين تو حرفه اي ها عالي عمل كرده ولي تو رده compact خيلي خوب نبوده و سوني تقريبا برعكس اين .
    و اينم بگم كه سري w سوني كيفيت عكساش ضعيفه البته بطور كلي عرض ميكنم ولي خوب شما ميبينيد كه بهترين دوربين فشرده 2010 مال سونيه (hx5).از بين اون دو مدل هركدومو بگيريد حتما راضيتون ميكنه ولي نظر بنده بيشتر رو hx9 هست چون عكساش sharp تر از اون مدل كنونه و نويزشم كمتره و كلا يه نمونه حالت رنگ روغن به عكساش ميده كه واقعا عالي بنظر ميرسه .
    با تشکر فراوان از راهنمایی شما
    شما قیمت HX9 رو دارید و توی ایران موجود هست؟
    از کجا میشه تهیه کرد
    Last edited by ShetabIT; 06-06-2011 at 02:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برترین دوربین های کمپکت سوپر زوم در 2 سال اخیر :
    hx9 در رده 2 قرار داره که واقعا بی انصافیه آخه اون پاناسونیک هیچ برتری نسبت به hx9 نداره :
    کد:

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

برترین دوربین های کمپکت سوپر زوم در 2 سال اخیر :
    hx9 در رده 2 قرار داره که واقعا بی انصافیه آخه اون پاناسونیک هیچ برتری نسبت به hx9 نداره :
    کد:
    البته اگر یه سری به این سایت بزنید و یا سایتهای معتبرتری نسبت به اون سایتی که شما معرفی کردید
    متوجه میشید SX230 رتبه 1 و بعد S9100 نیکون و سونی HX9 و آخر همه پاناسونیک قرار گرفته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه majidgooly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    گوهردشت كرج

پيش فرض

سلام دوستان قصد خرید دوربین خوبی با قیمت تا حدود400-500 دارم . دوربین فعلیم A3100 کنون و بسیار راضی ام و دوربین قبلیم هم A590 بود. بین این سه مدل گیر افتادم لطفا راهنماییم کنید کدوم کیفیت عکس و فیلمش بهتره. مدل های پاناسونیک و فوجی با زوم بالای همین قیمت ها هم دارید نجاتم بدید

ممنومم
    اس ايكس 230 خوبه. ولي من به همه پيشنهاد ايكسوز 300 ميدم. اينجوري در هزينه خودت هم صرفه جويي مي كني و دوربين خوبي هم داري

داره خودمونی میشه majidgooly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    گوهردشت كرج

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی شما
    اولا من یه دوربین کامپکت واسه مصرف خونگی میخوام
    دوما مثل اینکه این مدل تولیدش متوقف شده و تقریبا قدیمیه

من بین CANON SX230 و CANON IXUS 310 شک دارم
    خب اگه فقط بين اين دو شك داري پيشنهاد مي كنم اس ايكس 230 بگيري . هر دوشون دوربينهاي خوبي هستند ولي بنظر من sx230 يه نموره بهتره چون زوم اپتيكالش 14 برابره ولي براي ايكسوز 310، تنها 4.4 برابره و gprs داره ولي ايكسوز نداره. از لحاظ فرم فلش داخلي هم من بيشتر از sx230 خوشم مياد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

البته اگر یه سری به این سایت بزنید و یا سایتهای معتبرتری نسبت به اون سایتی که شما معرفی کردید
    متوجه میشید SX230 رتبه 1 و بعد S9100 نیکون و سونی HX9 و آخر همه پاناسونیک قرار گرفته

سایت snapsort.com همچین غیر معتبرم نیست .بهترین سایت مقایسه دوربین هاست.اینو میشه از رده بندی دوربین هاش تو کلاس های مختلف فهمید.

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

من حدود 2 هفته هست sx230 خریدم.از همه لحاظ عالی بوده مخصوصا تنظیمات دستی که داره...فقط یه خورده تو دست گرفتن و عکس گرفتن طولانی مدتش راحت نیست...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من با 9100 نیکون خیلی حال میکنم . واقعا عالیه . از همه لحاظ . نسبت به hx1 بهتره . کلا با سری کامپکت سونی حال نکردم . در جواب اون دوستمون که در رابطه با امکانات سونی نسبت به کانن گفتن : ببینید امکانات شرطه ولی نه به اندازه ی کیفیت . بعضی شرکتای سازنده مث کاسیو چون نمیتونن به پای کیفیت کانن یا نیکون برسن امکانات خیلی زیادی میزارن که تو هیچ کدوم از مدلای کانن یا نیکون نمیبینید . به مشتری یه nikon s8100 دادم و گفت که اینو نمیخوام و الا و بلا سونی میخوام . منم پس گرفتم و مدل hx7 سونی رو بهش دادم . اونو ه پس اورد و همون نیکون رو برد . من به شخصه کامپکتای نیکون رو بیشتر می پسندم . من هم نماینده آفومار و هم نیکونگرش هستم ولی نیکون یه چیز دیگس. البته کانن یه مارک شناخته شده هست ولی بیشتر مدلای نیکون رو می پسندم . مثلا p500 خیلی سر تر از sx30 هست ولی متاسفانه تو ایران فقط مارک رو میشناسن . البته همه مارکای خوب رو هم نه .

12. این کاربر از farhad moradi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •