آفرین
خوبه که داری این روندو پیش میری
توی ساخت این مراحل آزمایشی یه عالمه چیز یاد میگیری
من خودم نور های گرمو بیشتر میپسندم
و دلم میخواد صحنه گرم باشه
یه سری آبجکت های box هم بهش اضافه کنی خوبه
ادامه بده![]()
آفرین
خوبه که داری این روندو پیش میری
توی ساخت این مراحل آزمایشی یه عالمه چیز یاد میگیری
من خودم نور های گرمو بیشتر میپسندم
و دلم میخواد صحنه گرم باشه
یه سری آبجکت های box هم بهش اضافه کنی خوبه
ادامه بده![]()
فک کنم فهمیدم چرا میگید تاریکه ... البته قبول دارم تاریکه ولی نه تا اون حد که چیزی دیده نشه.
Brightness مانیتور من رو 100 و کنتراستش رو 30 عه ... فکر کنم واسه همینه که من روشن تر میبینم.![]()
اتفاقا به نظر من همین اندازه نور براش کافیه , چون جو اتاق جوریه که نور زیاد خرابش میکنه.
خون هم که بقیه گفتن چه وضعی داره!![]()
شیدر سقف فکر کنم Normal / Specular Map هست ... تبدیلش کن به Normal / Parallax Map بعدش تعداد تکرار نرمال رو 0.7 ببر بالا یه عمق خیلی قشنگی به سقفت میده
یه سری شیدر جدید هم برو از سایت یونیتی دانلود کن خیلی به دردت میخوره . یه ادیتور شیدر سازی هم براش دانلود کن
خونش گفتم صافه منظورم این نبود که باید کج باشه منظورم این بود که فکر کن یه آدامس قرمز گنده انداختی زمین از روش با آسفالت کن رد شدی یه دست شده.باید یکن کشیده شده باشه روی زمین تا مثل خون واقعی به نظر بیاد.
راستی اون چند تا دونه چیزی هم که گفته بودم رو اضافه کن و با در نظر گرفتن چیزایی که بچه ها گفتن کار رو ارتقا بده بعد عکس بیار بذار ببینیم چه کار میکنیا.
آخه قراره روی اون خون جنازه باشه ... خب اینجوری کل خون معلوم نیست و الان خون یه جوریه که یه جنازه بیاد روش انگار از اون جنازه عه خون اومده![]()
حتما این کارو میکنم.![]()
فني اگه برسي كنيم نرمال مپ هات ايراد دارن (هم از لحاظ mipmap هم از لحاظ brigth . كاملا خيس نشون داده ميشه درو ديوارت )
به این تاپیکم خواستید سر بزنید، البته کارای مربوط به انجین نیست و مربوط به مدل سازیه پروژمه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)