تازه قابليت usb ان 8 هم هست
n8 هزار تا قابلیت هم داشته باشه وقتی سیستم عاملش سیمبین باشه حرفی برای گفتن نداره.به زودی بازی های ps روی اندروید 2.3 پورت میشن.نرم افزار هم بیشتر داره.اینتر فیس تاچ ویز هم خیلی سرتره.در کل
البته واسه کسایی که گوشی رو به خاطر دوربین میخرن ممکنه خوب باشه.(یکی از دوستان که خریده بود میگفت دوربین n95 قبلیش بهتر عکس میگرفته)به احتمال زیاد دست لرزه شدید داره
.واسه این افراد هم توصیه میشه برن xperia arc بگیرن و سمت سیمبین نرن.
من ان 8 داشتم الانم وایلفایر دارم در مورد سیستم عامل موافقم با شما اما در مورد سخت افزار ان 8 چیز دیگریه مخصوصا زمانی که دایویکس پخش میکنه
اون دوستتون رزولوشن گوشی ان8 رو مثل ان95 تنظیم نکرده بوده
شما هیچ گوشی مبتنی بر اندرویدی به جز Samsung I8520 Galaxy Beam پیدا نمیکنی که همه ی اون خواسته هایی که توی صفحه ی قبل گفتم رو با هم داشته باشه.
تازه این گوشیم در ایران موجود نیست.
تمام گوشی های اندروید یه کم و کسری دارند.
smartphone,16M colour,camera,camera flash,auto focus,Accelerometer,Video recorder,Secondary camera,GPS,WLAN Wi-Fi,GPRS,Bluetooth with A2DP,WAP,Java,Radio+RDS
Last edited by amaska; 25-04-2011 at 16:47.
همون که پروژکتور داره رو میگی؟
البته گلکسی اس هم داشتم عالی بود تنها ایرادش این بود که عکس اتچ میل رو بد جور باز میکرد
آره همون رو میگم.واقعا جالبه جز این مدل گوشی ، گوشی دیگری توی کل جهان نداریم که امکانات معمولی که ذکر کردم رو با هم داشته باشه.
من نمیدونم این طرفدارای آندروید چرا سکوت کردن وقتی گفتم این گوشی ها کم و کسر دارن.
اون امکانات رو که گفتی گلکسی اس همه رو داره
دوربین گالاکسی فلاش نداره.
دوربین بدون فلاش مثل ماشین بدون چراغ میمونه فقط میشه توی روز ازش استفاده کرد.
آره فلاش نداره ولی این رو مدنظر داشته باشید که آپدیت سیستم عامل برای گلکسی بیم نمیاد در حالی که اخیرا برای گلکسی اس ورژن 2.3 اومد
دوست عزیز من هم یه زمانی میخواستم N8 بخرم ولی پشیمون شدم ! به نظرم این همه پولت رو واسه این گوشی نده برو
Galaxy S بگیر که از هر نظر ( فقط به غیر از دوربین ) از N8 سر تره !
این هم تاپیکی هست که خودم درخواست مشاوره کردم :
اینجا رو بخونی کاملا متوجه میشی !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)