من خودم سه ماهه این سیستم رو خریدم ولی الان یه خورده پشیمون شدمسلام دوست عزیز خوبی ؟
آقا یه سوال داشتم این دل رو که خریدید راضی هستید ؟ اگه لطف کنی از مشکلاتش که تا حالا داشتی بگی ممنون میشم.
کلا نظرت چیه ؟ خوب هزینه کردید یا نه ؟
درسته که رمش 6gb اما واسه کارای عادی 4Gb زیاده در مورد cpu شم همین
درسته که گرافیکش 2 اما ال سی دیش واقعا نمیتونه این گرافیک رو نشون بده مگه وصلش کنی به یه lcd full hd
اون موقع است که کیفیت تصویرش بیداد میکنه.
این مدل من به خاطر این خصوصیتاش گرفتم ولی امیدوارم شما این اشتباه رو نکنی(البته شاید شما کارای سنگینو محاسباتی بخوای باش انجام بدی که فکر کنم در اوت موردا مناسب باشه)
حالا از معایبش قیافش که واقعا کم میاره در مقابل لب تابای دیگه به راحتی کثیف میشه و اثر نگشت هم میمونه روش
دی وی دی رایترش که خیلی ضعیفه .
ولی با این همه از دو نکتش خوشم میاد صدای واقعا عالیش و usb.3 بودنش
در کل اگه سونی یا اپل میگرفتم خیلی بهتر بود

جواب بصورت نقل قول
من خودم یه سیستم خونگی full ddr2 دارم نزدیک 2 سال پیش گرفته بودم الان با این dell xps L502 مقایسش میکنم خیلی تفاوت میبینم توش ، مخصوصا تو بازی که منم خورشم خیلی مشخص میشه ، من از ریتینگی که گفتی یه عکس گرفتم و برات گذاشتم ، الان که اینارو مینویسم دارم با همین لبتاپ کار میکنم ، به طور کلی منم قبل از خرید همه این سوالاتی که شما و بچه های دیگه میپرسین و داشتم اما دیگه زدم به سیم آخر و گرفتمش ، در مورد این لبتاپ من نظر خودمو مینویسم شاید به دردت خورد ، در مورد ظاهرش باید بگم که من واقعا ازش خوشم میاد چون ظاهر سنگین و شیکی داره من قبل از خرید از هر کی شنیدم میگفت قشنگ نیست ! ، در مورد مانیتورش باید بگم که تصاور توش واقعا شفافه و آدم لذت میبره
، زاویه دید خیلی خوبی داره اما تو نور نمیتونی خوب مانیتورو ببینی ، در مورد صداش که دیگه مشخصه خیلی صدای خوب و بلندی داره ، در مورد کیبردش واقعا نرم و راحت کار میکنه بدش اینه که قسمت اعدداد ماشین حساب و نداره ، backlight کیبرد خیلی کیبرد و قشنگ میکنه و تو نور کم راحت میتونی کیبرد و ببینی ، در مورد blue-ray من هیچ disk blur ray توش نذاشتم پس نظری ندارم اما dvd و cd و چه موقع خوندن ازش چه write خیلی خوب کار میکنه و سرعتش خوبه ، لااقل از suzoki رو pc خودم بهتر کار میکنه
، قسمت سمت چپ لبتاپ بغل تاچ پد و قسمت پشت همین سمت لبتاپ گرم میشه و دماش نمیشه گفت زیاد نیست اما اونقدرم نیست که بگیم اذیت کنه و نشه باهاش کار کرد ، باتریش در حالت عادی حدودا 3 - 4 ساعت کار میکنه ، اما تو بازی شاید 1 و نیم ساعت بتونه بمونه ، پشت باتری یه جای سیم کارت داره که من حتی برنامش و هم نصب کردم اما متاسفانه نه ایرانسل و نه همراه اول و پشتیبانی نمیکنه و نمیشناسه ! دیگه همین
، سوالی بود در خدمتیم