اصلا نمیشه روی هوا گفت فلان بازار ارزونتر میفروشهبازار ایران از رضا بهتره... هم تعداد مغازه ها بیشتره (و به دنبال آن تنوع) و هم قیمت ها بهتر.
اصلا نمیشه روی هوا گفت فلان بازار ارزونتر میفروشهبازار ایران از رضا بهتره... هم تعداد مغازه ها بیشتره (و به دنبال آن تنوع) و هم قیمت ها بهتر.
روی هوا نیست بنا بر تجربه میگم!اصلا نمیشه روی هوا گفت فلان بازار ارزونتر میفروشه![]()
تجربه و منطق حکم میکنه که از هر دو قیمت کنیم هر کدوم ارزونتر بود بخریمروی هوا نیست بنا بر تجربه میگم!
خوب مسلما همین طوره...تجربه و منطق حکم میکنه که از هر دو قیمت کنیم هر کدوم ارزونتر بود بخریم
ولی به طور کلی من بازار ایران رو ترجیح میدم! این حق رو دارم؟!
نه عزیز جان
حتی اگه تخفیف هم بدن چقدر می خوان تخفیف بدن ؟ مادبورد 120 تومنی رو که دیگه 98 حساب نمی کنن مگه اینکه روی قطعات دیگه تلافیش رو سرت در بیارن
یک مانیتور که نمی تون 200 قیمت بدن و برای تو 185 حساب کنن اون مانیتور چنا جا قیمت کردم حتی از همین نمایشگاه دائمی مادیران تو وسط پاساژ همین قیمت رو داد من آخرش 199 خریدم
ما هم والله زیاد بازار میریم خبر داریم چه خبره اگه جایی بهتر از رضا و ایران سراغ دارین آدرس بدین ما هم بریم ضمناً من همیشه برای یک قطعه حتی یک رم 25 تومنی هم از تمامی مغازه ها قیمت میگیرم تا کف قیمت خرید کنم
برای عرض پوزش مجدد
حق شما کاملا محفوظه ولی بازار ایران همشون یوزر بازار رضا هستندولی به طور کلی من بازار ایران رو ترجیح میدم! این حق رو دارم؟!
دوستان من يه سيستم ميخوام (فقط كيس ) بدون ديويدي روم و ديويدي رايتر و مودم adsl چون اينها رو دارم و براي كار گرافيكي مايا و تريديمكس ميخوام و قيمتش حدود 1300000 باشه و سيپيوش اينتل باشه متشكرم
Last edited by hot_boys2005; 23-04-2011 at 15:22.
شما یک تاپیک جدا بازکندوستان من يه سيستم ميخوام (فقط كيس ) بدون ديويدي روم و ديويدي رايتر و مودم adsl چون اينها رو دارم و براي كار گرافيكي مايا و تريديمكس ميخوام و قيمتش حدود 1300000 باشه و سيپيوش اينتل باشه متشكرم
ممنون
من هم این چند وقتی که به هردو بازار سر زدم ، به نظرم بازار ایران تنوع جنس بیشتری داره و قیمتهای پایینتری هم داره.بازار ایران از رضا بهتره... هم تعداد مغازه ها بیشتره (و به دنبال آن تنوع) و هم قیمت ها بهتر.
ولی باز همشون یوزر بازار رضا هستندمن هم این چند وقتی که به هردو بازار سر زدم ، به نظرم بازار ایران تنوع جنس بیشتری داره و قیمتهای پایینتری هم داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)