عزیز جان نمی دون شما بنچ مارک های مقایسه سندی بریچ با amdx6 1100 رودیدید یا نه amd خیلی ضعیف تر از سندی بریچ به نظرم فقط به خاطر این زده که بازر از دستش نیافته همین اونقدر قدرت نداره
من گفتم تا 6 سال می تونید راحت بازی کنید نگفتم قدیمی نمیشه که
عزیز جان نمی دون شما بنچ مارک های مقایسه سندی بریچ با amdx6 1100 رودیدید یا نه amd خیلی ضعیف تر از سندی بریچ به نظرم فقط به خاطر این زده که بازر از دستش نیافته همین اونقدر قدرت نداره
البته اون مدل px هست که led با این مدل برابری می کنه منم نگفتم بده گفتم تو مقایسه با برند های دیگه ضعیف تره قیمت px23720 الان شده 400 قیمتش هم بالاست
درمورد کیس گرین آقا انصافا کیفیتش چطوره من خود واسه کیس جدید می خواستم بخرمش ولی وقتی از نزدیک دیدمش شوکه شدم مخصوا دکمه پاور و پورت usb3 رو بعد دوما این که امکان نصب کولر بدون باز کردن فن بغل رو نداره
مگه می شه دما cpu 18 باشه یعنی از دمای محیط پایین تره ؟؟؟؟
![]()
در حال حاضر بله اینتل بهتره برای بازی ولی اگه آینده نگر باشیمعزیز جان نمی دون شما بنچ مارک های مقایسه سندی بریچ با amdx6 1100 رودیدید یا نه amd خیلی ضعیف تر از سندی بریچ به نظرم فقط به خاطر این زده که بازر از دستش نیافته همین اونقدر قدرت نداره
اگر همین امسال یا سال بعد بازی هایی ساخته بشه که برای 6 هسته بهینه شده باشند در اون صورت اینتل با 4 هسته کاری از دستش
بر نمیاد
اشتباه هست که زمان حال رو رها کنیم و به امید آینده پردازنده 6 هسته بگیریم...در حال حاضر بله اینتل بهتره برای بازی ولی اگه آینده نگر باشیم
اگر همین امسال یا سال بعد بازی هایی ساخته بشه که برای 6 هسته بهینه شده باشند در اون صورت اینتل با 4 هسته کاری از دستش
بر نمیاد
چرا؟اشتباه هست که زمان حال رو رها کنیم و به امید آینده پردازنده 6 هسته بگیریم...
دلیل مدرک ؟
اینکه یک پردازنده ی 4 هسته ای بگیریم و برای حدودآ یک سال خوش باشیم کاملا غیر منطقی و بسیار اشتباه
دلیل و مدرک؟!!!چرا؟
دلیل مدرک ؟
دلیل این که معماری Sandy Bridge با اختلاف زیاد از Phenom II ها و حتی کمی از 1366 ها (I7 990X منظورم هست) برتره!
در ضمن اصلا معلوم نیست که کی بازی ها با 6 هسته بهینه بشن!
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
شما منبعی دارید که یک سال دیگه تمام بازی ها با 6 هسته بهینه میشن؟!!اینکه یک پردازنده ی 4 هسته ای بگیریم و برای حدودآ یک سال خوش باشیم کاملا غیر منطقی و بسیار اشتباه
همین الآن اکثرا گیم ها از 3 یا نهایتا 4 هسته استفاده میکنن...
منظورم از 1 سال دیگه آینده هست که در اون صورت پردازنده های intel هیچ حرفی برای گفتن ندارندشما منبعی دارید که یک سال دیگه تمام بازی ها با 6 هسته بهینه میشن؟!!
همین الآن اکثرا گیم ها از 3 یا نهایتا 4 هسته استفاده میکنن...
یعنی به نظرتون ارزش داره قدرت بسیار زیاد Sandy Bridge رو به خاطر این که شاید چند سال دیگه 6 هسته به کار بیاد رها کنیم؟!منظورم از 1 سال دیگه آینده هست که در اون صورت پردازنده های intel هیچ حرفی برای گفتن ندارند
بهتر نیست الآن یک Sandy Bridge خریده بشه و 2-3 سال بعد که 6Core بودن اهمیت پیدا کرد یک آپگرید به 6Core داشته باشیم؟!
من هم کاملا با Sandy Bridge موافقم و بهترین سیستمی که برای گیم میشه بست Sandy Bridge هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)