چون من حقیقتا اطلاعی از قیمت این نوع قطعات نداشتم میخواستم بدونم اول قیمتش حدودا چقدر در میاد برای همین گفتم که ببینیم دوستان چه سیستم هایی رو پیشنهاد میکنن ....
چون من حقیقتا اطلاعی از قیمت این نوع قطعات نداشتم میخواستم بدونم اول قیمتش حدودا چقدر در میاد برای همین گفتم که ببینیم دوستان چه سیستم هایی رو پیشنهاد میکنن ....
کاربردتون فقط مانیتور کردن یکسری ارقام روی چند مانیتور است؟
اگر این باشه برای 4تا فقط کیس میشه حدوده 500 تومان.
پیشنهادتون برای جزئیات قطعات کیس + مدل گرافیک چیه ؟(باهمین بودجه )
cpu:amd x4 635=105
mb:asrock 770icafe=75
ram:2*2gb kingmax1333=50
vga:gianward gt240 gddr5=120
hdd:samsung f3 500gb=47
odd:liteon=24
power:green 430aeu=47
case:md121=30
spiliter 4=20
با تشکر از شما
2 تا سوال واسم ایجاد شده
تا اونجا که میدونم اسپیلیتر تصویر های یکسانی میده و تصویرهای متفاوت نمیده آیا این طور نیست ؟
و یک سوال دیگه این که مثلا من میخوام رویه یک مانیتور خروجی ویندوز بگیرم و خروجی مانیتور لینوکس آیا با این سیستم میشه ؟( و اگه بخوام با این سیستم خروجی 6 مانیتور با همین کار یعنی 3 تا ویندوز و 3 تا لینوکس چطور )چون فکر نکنم سیستم عامل بالا آوردن کار پردازشی سنگینی به حساب بیاد
بله تصاویر یکسانی با کیفیت قابله قبول میده.تا اونجا که میدونم اسپیلیتر تصویر های یکسانی میده و تصویرهای متفاوت نمیده آیا این طور نیست ؟
تو پسته قبیل هم نوشتم یکسری ارقام روی چند مانیتور.که شما چیزی نگفتین.
4تا تصویر مختلف امکان پذیر نیست.
این کار شدنی است ولی همزمان نمیشه هر دو سیستم عاملو داشت.مثلا توی زمان مشخص یا ویندوز باید باشه یا لینوکس.و یک سوال دیگه این که مثلا من میخوام رویه یک مانیتور خروجی ویندوز بگیرم و خروجی مانیتور لینوکس آیا با این سیستم میشه ؟( و اگه بخوام با این سیستم خروجی 6 مانیتور با همین کار یعنی 3 تا ویندوز و 3 تا لینوکس چطور )چون فکر نکنم سیستم عامل بالا آوردن کار پردازشی سنگینی به حساب بیاد
با تشکر از شما
من منظورم این نیست که تصاویر یکسان باشه تو پست اول هم نوشتم که تصاویر مجزا میخوام یعنی روی هر مانیتور قیمت های مختلف رو میخوام مانیتور کنم و نیازم هم این هست همزمان این 4 تصویر مجزا رو داشته باشم ...
یه چیزی تو مایه ها تصویر زیز ...........
برای این کار یعنی 4تا تصویر مجزا سیستمه مخصوص میخواد که کیس به تنهایی کافی نیست و من تا به حال تجربه ای در این مورد نداشتم.
البته میشه مثلا از دو تا کیس استفاده کرد ولی اینکار تقریبا یه کاره سنتی است و مطمئنن سیستمهای جدیدی وجود داره.
خوب بابا منم تو پست اول همینو گفتم دیگه
گفتی 500 تومن میشه سیستم خیلی خوشحال شدم![]()
بهتره سیستم رو اینجوری ببندی که:
دوتا مانیتور بزرگ بخری و یک سیستم روش نصب کنی. مثلا ویندوز 7
بعدا بعدا بیای و یک vmw نصب کنی و جای چنجره ها رو جوری تنظیم کنی که تمام چیزایی که میخوای رو نشون بده. اینجوری هم سیستم عامل همزمان داری و هم وسعت دید خوبی داری و هزینه بیخودی هم نکردی.
اما مورد اصلی اینه اگر غیر از این سیستم میخوای بهتر تو ایران دنبالش نباشی یا بدی شرکتای خاصی برات سفارسی بیارن.
به نظرم یک شش هسته ای amd با یک گرافیک مناسب ببند nvidia. < دوتا مانیتور خوب و بزرگ هم بخر که رزولوشن خوبی بهت بدن. بهتره نهایت بودجتو برای این کار بگی اگر موافقی
(در کل فکر کنم جو گیر شدید چون توی بورسم از تلویزیون جای مایتور استفاده میکنن و خیلی کم پیش میاد این سیستم ها استفاده بشه.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)