با سلام خدمت شما منظورتون از فن stock چیه من از فن خودش استفاده میکنم همه کار هایی که گفتید کردم ولی در مادربرد من برای تنظیم ht هیچی نداره با اپدیت بایوسم حل نشد با انجام این کارها باز هم مادربرد بوت نمیشه با تشکر از راهنماییتون
با سلام خدمت شما منظورتون از فن stock چیه من از فن خودش استفاده میکنم همه کار هایی که گفتید کردم ولی در مادربرد من برای تنظیم ht هیچی نداره با اپدیت بایوسم حل نشد با انجام این کارها باز هم مادربرد بوت نمیشه با تشکر از راهنماییتون
به نظر من مادربرد شما محدودیت ایجاد میکنه.(میتونی یک عکس از قسمت AI Tweaker بزاری؟! )
+
شما برای اورکلاک حتما به یک خنک کننده مجزا احتیاج دارید.
Last edited by saeid72; 21-04-2011 at 19:41.
دوست عزیز مطمئن هستید مدل مادربرد رو درست دادید؟!mb asus m4n58t v2
اگر مادربرد شما M4N68-T V2 هست باید بگم این مادربرد از پردازنده Six-Core پشیتبانی نیمکنه و کسی که این سیستم رو برای شما بسته فاقد بار علمی کافی بوده.
همونطور که در تصویر هم مشاهده میکنید سیستم در حال کار کردن بر روی HT Link 1000MHZ هست!
توصیه میکنم به علت استفاده 100% از قابلیت های سیستم و پردازنده ...مادربرد رو تعویض کنید.[COLOR="Silver"]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی خیلی ببخشید وای عجب سوتییی دادم منظورم M4N68T V2 بود باز هم ببخشید ولی هم روی جعبش و هم در بخش CPU SUPPOR سایت ASUS از 6 هسته ای پشتیبانی میکنه
Last edited by saeid72; 21-04-2011 at 20:05.
بله.
در قسمت CPU Support زده شده که این مادربرد از این پردازنده پشتیبانی میکنه با استفاده از Update BIOS ولی این پشتیبانی در حد 100% نیست و دلیل این امر هم Hyper Transporter هست.
همانطور که در CPU-Z هم مشاهده میشه پردازنده در حال کار کردن روی حالت HT LInk 1000MHZ / 8Bit هست.
پس با این وضع اورکلاک با این مادربرد شدنی نیست دیگه با توجه به اینکه تنظیم فرکانس ht هم نداره؟؟؟؟؟
همونطور که دوست خوبمون de3vil گفتند عمل کنید
من فکر کردم black edition هست سی پی یو باز هم مشکلی نیست
شما بعد از این که bus speed ferecance رو زیاد کردید برای پایین آوردن فرکانس ht و پل شمالی یا با ضریبش پایین بیارید یا فرکانسو بزارید رو حالت auto
همچنین رم رو هم با ضریب رم فرکانسشو تنظیم کنید
تنها چیزی که در این شرایط باید بهش ولتاژ بدید سی پی یو هست
اگه باز هم بوت نمیشه یعنی سی پی یو ولتاژ کم بهش میرسه
گزینه هایی هم که گفته شد حتما غیر فعال کنید چون باعث ناپایداری سیستم میشوند
عجب پس اگه شما اطمینان دارید که مشکل بوت شدن نرسیدن ولتاز به cpu است پس چرا من ولتاز را تا اخر میزارم هم حتی بوت نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)