ازتون ممنونم دوست عزیز،با مطالعه مطلبتون در وبلاگ open-source دیگه فهمیدم تصمیم درستی گرفتم وباید برم سراغCشارپ.در1نگاه وبلاگ جالبی بود.فکر کنم بتونه بهم کمک کنه.
مرسی
ازتون ممنونم دوست عزیز،با مطالعه مطلبتون در وبلاگ open-source دیگه فهمیدم تصمیم درستی گرفتم وباید برم سراغCشارپ.در1نگاه وبلاگ جالبی بود.فکر کنم بتونه بهم کمک کنه.
مرسی
یه سری لینک دیگه:
شروع برنامه نویسی به زبان سی شارپ:
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش برنامه نویس با سی شارپ:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یادم رفت بگم در حال حاضر بهترین بهترین کتابی که می تونید برای سی شارپ پیدا کنی این هستش How to Program Visual Studio 2005 DEITERL & DEITEL ترجمه شده مهندسی پروین صفاحی انشارات ناقوس.فقط ترجمه جعفر نژاد قمی را نخرید اگه می خواهید بخرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب این هم یک سری کتاب به زبان غیره پارسی که دوستان می توننند استفاده کنند.روی نت هست همشون:
Apress - Pro C# 2008 and the NET 3.5 Platform Fourth Edition
Apress - Beginning ASP.NET 3.5 in C# 2008 From Novice to Professional, Second Edition
Apress - Pro Asp Net 3.5 In C# 2008, Second Edition
Apress Pro LINQ C Sharp
Apress.Introducing.dot.NET.4.0.with.Visual.Studio. 2010.Feb.2010
Apress.Pro.Entity.Framework.4.0.Mar.2010
CSharp.2010.Recipes.A.Problem.Solution.Approach
Apress.Pro.Dynamic.dot.NET.4.0.Applications.Jan.20 10
Apress Pro WPF In C# 2010
سلام.
ببین دوست عزیز با توجه به کاری که می خوای انجام بدی به نظر من باید از برنامه های شی گرا استفاده کنی. مثل visual basic یا زبان c یا ++C . این هم به خاطر داشته باش که اولین کسی که میتونه بهت کمک کنه تا یه زبان برنامه نویسی خوبو پیدا کنی، خودت هستی. برو تو اینترنت تحقیق کن. برو از اونایی که می دونی تو همون کاری که می خوای بکنی هستن و موفقن سؤال کن تا یه زبان خوب پیدا کنی.
امیدوارم تونسته باشم کمک ارزشمندی کرده باشم.
.
.
.
کجای Visual Basic و C شی گرا هستش؟!!!!!!!!!!!!(C یه زبون رویه ای و VB یه زبون ماژولار هستش).
در ضمن اگه از همون ایتدا بره سراغ شی گرائی ، ممکنه از برنامه نویسی زده بشه.
شی گرائی چی هستش؟:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس قرار شد که #C کار کنی .
- اگه میخوای برنامه نویسی رو از صفر شروع کنی به نظر من #C برا این کار خوب نیست و بهتره از یه زبون سطح پایین تر مثل C++/C استفاده کنی و بعد وارد #C بشی (اینجوری ذهن خلاقی توی برنامه نویسی پیدا میکنی).
- ولی اگه اصرار داری با #C برنامه نویسی رو شروع کنی ، بهتره از اول زیاد روی شی گرائی #C تمرکز نکنی ، یعنی ابتدا اصول رو یاد بگیر بعد برو سراغ شی گرائی .
- ولی اگه با برنامه نویسی آشنا هستی میتونی مستقیم بری #C و خیلی سریع بری سراغ شی گرائی .
در مورد منبع باید بگم که منابع فارسی برای #C به وفور پیدا میشه - که 99% اونا تا سطح متوسط بیشتر بالا نمیرن ، پس برای شروع خوبه.
به نظر من کتاب فیزیکی بگیر خیلی از منابع کامپوتری بهتره ، بعد که دستت راه افتاد میتونی فیلم های زبون اصلی رو ببینی که به وفور پیدا میشن و خیلی مفید هستن(از کتب زبون اصلی به مراتب کاربردی تر هستن - یه نصیحت خودتو خیلی درگیر کتب زبون اصلی نکن).
در ضمن MSDN رو هم فراموش نکن (بهترین منبع برای کار با زبان های مایکروسافت).
![]()
میخامcشارپ یادبگیرم.Cرو تودانشگاه خوندم،قوانین پایه ی برنامه نویسی روبلدم.
ازشما دوستان(VGS و open-source) هم بابت معرفی منابع ممنونم.
دوستان من هیچ پیش زمینه این از برنامه نوسی ندارم. بیشتر دوست دارم زبونی باشه که کاربرد زیادی داشته باشه و بتونم با ساختن اپلیکیشن و برنامه های شخصی خودم از کار باهاش لذت ببرم ...
بین زبونهای مختلف هم میخوام سه ماه تابستون برم یکی از این کلاسها که مدرک فنی حرفه ای میده ...
کمکم میکنین یه انتخاب درست بکنم ؟ راستش از صحبتهای تا اینجا به این نتیجه رسیدم بین جاوا و سی پلاس یکی رو انتخاب کنم
ولی نگرانم چون هیچ پیش زمبنه ای ندارم خوب نتونم یاد بگیرم
سلام دوست عزیز....دوستان من هیچ پیش زمینه این از برنامه نوسی ندارم. بیشتر دوست دارم زبونی باشه که کاربرد زیادی داشته باشه و بتونم با ساختن اپلیکیشن و برنامه های شخصی خودم از کار باهاش لذت ببرم ...
بین زبونهای مختلف هم میخوام سه ماه تابستون برم یکی از این کلاسها که مدرک فنی حرفه ای میده ...
کمکم میکنین یه انتخاب درست بکنم ؟ راستش از صحبتهای تا اینجا به این نتیجه رسیدم بین جاوا و سی پلاس یکی رو انتخاب کنم
ولی نگرانم چون هیچ پیش زمبنه ای ندارم خوب نتونم یاد بگیرم
بهترین گزینه سی شارپ هست...انتخاب دیگه ای بکنی دیگه راه برگشتی نیست.
شوخی میکنم...اشتباه نکنید.اینجا افراد با تجربه ی بسیاری هستند که میتونند کمکتون کنند در زمینه برنامه نویسی...
شما میتونید ابتدا روی اپلیکیشن سی شارپ کارکنی سپس بری سمت وب...
اپلیکیشن میگم چون به دلیل شیرین بودنش باعث میشه زودتر یاد بگیری....وب هم که به دلیل پول...
موفق و پیروز باشید.
(غیر سی شارپ انتخاب نکنیا)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)