سلام. همين كار رو مي كنم. اما زود disconnect ميشه.
اگه ممكنه در مورد گزينه هاي TCP/IP , COM1 توضيح بدين.
من اينارو امتحان نكردم و فقط با گزينه اي كه مربوط به مودمم بود چند بار امتحان كرديم ولي نشد.
منتظر جوابتون/راهنمايي تون مي مونم. مرسي. يا علي.
سلام. همين كار رو مي كنم. اما زود disconnect ميشه.
اگه ممكنه در مورد گزينه هاي TCP/IP , COM1 توضيح بدين.
من اينارو امتحان نكردم و فقط با گزينه اي كه مربوط به مودمم بود چند بار امتحان كرديم ولي نشد.
منتظر جوابتون/راهنمايي تون مي مونم. مرسي. يا علي.
این ها پورتی که مودم برای برقراری ارتباط استفاده میکنه و پرتوکول برقرای ارتباط هستش؛ ( این ها رو تو کجای هیپر ترمینال دیدی ؟ )
ببین بعد از این که وصل شدین به هم برای اطمینان یه احوالپرسی بکنید ( salam تایپ کن وببین به دستش می رسه و می تونه جواب بده یا نه ؛ )
بعد از منوی ترنسفر روی send a file کلیک کن و آدرس فایل رو بده و به تنظیماته دیگش کاری نداشته باش؛
اگه دیسکانکت میشه الکی ممکنه مشکل از مودم یا خط تلفن هم باشه ولی احتمالا یکی از طرفین ناخودآگاه! دیسکانکت می کنه؛
موفق باشی؛
ببين مهندس جان اول كه مي خواي يه كانكشن درست كني مشخصاتي مثل شماره تلفن، كد محلي و .. رو مي خواد. يه منو هم داره با عنوان conect using كه جلوش اسم مودمم و اون دو گزينه كه گفتم وجود داره.
مرسي. اميدوارم موفق بشم. لطف شما رو فراموش نمي كنم. يا علي.
بچه ها ممنون از همتون.
لطفتون رو فراموش نمي كنم.
من موفق شدم. مرسي. يا علي.
Incoming connection چه شکلی این که شما گفتین باید سرور داشته باشیم
شما Incoming connection رو توی کامپیوتر مقصد ایجاد می کنید و با کامپیوتر خودتون بهش زنگ می زنید و این 2تا کامپیوتر با هم شبکه می شن فقط سرعتش خیلی کمه.
سلام
همونطور که میدونید برنامه هیپر ترمینال ویندوز قابلیت اتصال دو کامپیوتر رو با مودم و پورت com داره . من از روش پورت کام برای ارتباط دو کامپیوتر نزدیک استفاده می کنم
اما فکر می کنم بخاطر کابلش کار نمی کنه .یه جایی خوندم که باید از کابل مودم پوچ
استفاده کنم اما من از چگونگی اتصال پینهای این کابل بی خبرم .
لطفا اگه چیزی می دونید منو راهنمایی کنید.
mja
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)