دوست عزیز GTS 450 رو با قیمت 175000 تومان بخر
ترجیحا مارک EVGA GTS 450 FPB
کارت خیلی خوبیه من جدیدا خریدم ازش خیلی راضیم
![]()
دوست عزیز GTS 450 رو با قیمت 175000 تومان بخر
ترجیحا مارک EVGA GTS 450 FPB
کارت خیلی خوبیه من جدیدا خریدم ازش خیلی راضیم
![]()
کارت ضعیفی است.
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
. .
البته GTS 450 با پسوند
SC و FWT
هم هست که خیلی قویتره
ولی بالطبع قیمتش بالاتره
قبل از هر چیز نگفتی که اهل گیم هستی یا نه و اگه اره چقدر؟ایا اهل بازیهای روز اونم با گرافیک بالا هستی یا خیر؟
در مورد سیستم هم منم با نظر دوستمون pasargadd موافقم از AMD تو این رنج قیمت سیستم بهتری میتونی ببندی.در مورد گرافیک هم اگه جواب سوال اول منو بدی و حداکثر بوجه رو هم بگی،اونوقت بهتر میشه راهنماییت کرد.کارت گرافیک 5570 هم بدرد نمیخوره و همونطور که قبلآ گفتم ضعیفه.![]()
خیلی ممنون از دوستان. در مورد اون کارت 175 تومنی گرونه و بودجه من نمیرسه. در مورد amd هم بله شما درست میگید اول می خواستم phenom II x4 955 ببندم که بنا به دلایلی core i3 550 رو انتخاب کردم.
اهل گیم به صورت خفن نیستم. شاید سالی یه بار که call of duty اومد بازی کنم ! بودجم حدود 110 تومن قابل افزایش تا 130. خیلی ممنون.
دلایل شما خیلی محترم.اما او AMD 955 درسته Core i3 550 رو قورت میده.به هر حال!
شما بهترین انتخابت برای کارت گرافیک GT 240 1G DDR5 از برند Gainward است که قیمتش هم حدود 120 تومنه.موفق باشید.
کارت گرافیک فعلی من اینه :
چطور می بینید این کارتو ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
کارت گرافیک شما یکم قدیمیه
ولی فکر کنم بازیهای روز رو با رزولوشن متوسط رو به پائین اجرا کنه
حتی بازی
CALL of DUTY BLACK OPS
که جدیدترین سری از این بازی است رو میتونه اجرا کنه
4670 تو مایه های 80 تا 90 تومن هست!
GT240 هم چند مدله که از 95 تا 125 تو بازار پیدا میشه!
5670 هم هست 130 تومن!
اختلاف کارایی 4670 و GT240 زیاد نیست!
میتونم دلایلتون رو بدونم... 955 تقریبا از همه جهت از 550 2 هسته ای قویتره!اول می خواستم phenom II x4 955 ببندم که بنا به دلایلی core i3 550 رو انتخاب کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)