تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: خرید سکه ؟

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خبر موثق دارم که بازار سکه در یکی دو ماه اینده سقوط قیمت خواهد داشت قطعا بنظر من خرید سکه در حد سرمایه گذاری ریسک بالای داره
    خبر موثقتون از کجا بید

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

عمرا پایین بیاد.من که شنیدم بالاتر هم میره.هم جهانی و هم داخلی

3. این کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

در اینکه باید سکه خرید شکی نیست

ببنید با واریز پول یارانه های همه ی اجناس گرون شده. اون هایی هم که گرون نشده از کیفیتشون کم کردن. خب تورم روی سکه و زر هم تاثیر می زاره و سکه ی زر بهترین گزینه هست در چنین زمان هایی. فردا که باز یارانه ها (حق مردم و مال مردم) واریز شد خواهیم دید که تا پایان سال سکه به 500 هم خواهد رسید

اینکه برای نمونه امروز هم قیمتش کم می شه به صورت ساختگی هست و دولت به گونه ی ساختگی داره سکه و زر می ریزه تو بازار...

5. 2 کاربر از pashangparsi6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

به نظر من اگه پولتون به اندازه شمش بالا میرسه طرف سکه نرین چون سودش خیلی کمتر از شمش هستش

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به نظر من اگه پولتون به اندازه شمش بالا میرسه طرف سکه نرین چون سودش خیلی کمتر از شمش هستش

شمش قیمتش چنده ! فک کنم بر اساس گرم طلا !!
    فروشش چطوریه
    کاش دوستان یکم بیشتر توضیح میدادن !!

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

قیمت دقیق شمش رو ندارم . اما هم فروشش خیلی خوب و راحته و افزایش با رنج بالایی داره .
    و هم به خاطر اینکه طلای خام هست قیمتش خیلی به صرفه تره

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خبر موثقتون از کجا بید
    صاحب صرافی رمس
    یکی از بزرگترین صراف های دبی
    ضمنا در تایید گفتم وضعیت بازار امروز سکه

داره خودمونی میشه m1d1y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

افزایش یا کاهش بهای طلا؟؟؟

با توجه به رشد بازار سهام در اکثر نقاط جهان، ولی باید به این موضوع نیز توجه کرد که چشم اندار تیره و تار دلار، موقعیت را برای رکورد طلا آماده کرده است.
    به گزارش سایت طلا به نقل از رویترز، امروز ارزش دلار در برابر سبد ارزهای اصلی به پایین ترین سطح سقوط کرد.
    این در حالیست که بازار سهام آسیا رو به رشد است و سرمایه گذاران برای بازدهی بیشتر در معاملات خود، تمرکز خود را مختص بازارهای قوی کرده اند.
    سهام بازار اروپا نیز با رشد همراه بود.در بازار سهام آمریکا، رشد چشمگیری را شاهد بودیم، به طوریکه سهام وال استریت در روز گذشته بسیار قدرت یافته بود و معاملات آتی سهام S&P500 با رشد 0.5 درصد مواجه شده بود.

براساس این گزارش، بانک مرکزی ایالات متحده در مورد مسائل اقتصادی این کشور بسیار با احتیاط عمل میکند، در همین حال، درآمد شرکتهای بزرگ آمریکا با افزایش همراه بوده است، که این موضوع میتواند امیدوار کننده بوده و یکی از علائم رشد اقتصادی در این منطقه باشد.
    با وجود مشکلات موجود در اقصی نقاط جهان، سرمایه گذاران سعی می کنند توجه خود را معطوف بازارهای ریسک گریز کنند.
    شاخص دلار شانس کمی نسبت به افزایش نرخ بهره بانک مرکزی ایالات متحده دارد تا بتواند ارزش خود را افزایش دهد.
    شاخص دلار در روز گذشته 0.6 درصد افت کرد، که نسبت به ماه آگوست به پایین ترین سطح رسیده است.

گزارش سایت طلا می افزاید، سهام MSCI آسیا و اقیانوسیه در اوایل این هفته بهبود یافت و به بالاترین سطح از ژانویه 2008 رسید.در این هفته سهام آسیا 2.4 درصد افزایش یافت.
    یکی از تحلیلگران بازارهای اعتباری در هنگ کنگ گفت: سرمایه گذاران توجه خود را معطوف بازارهای سهام کرده اند و افزایش قیمت سهام در اکثر بازارهای جهانی دیدگاه مثبتی نسبت به بهبود اوضاع اقتصادی را به وجود آورده، اگر اوضاع بازار سهام، به همین روال ادامه یابد، میتوان نسبت به رشد اقتصادی خوش بین بود.

شایان ذکر است، با توجه به دیدگاه مثبتی که در پاراگراف بالا گفته شد، ولی باید به این موضوع نیز توجه داشت که چشم انداز تیره و تار دلار، موقعیت را برای رکورد طلا آماده کرده است.
    تضعیف ارزش دلار آمریکا در برابر ارزهای مرتبط با کالا، مانند: دلار استرالیا و کانادا وهمچنین ارزهای بازارهای نوظهور مانند دلار سنگاپور، باعث شده تا
    این ارز در مقابل رشد نرخ تورم رنج ببرد.

گفتنی است، بانک مرکزی برزیل در روز گذشته، نرخ بهره بانکی خود را از 11.75 درصد به 12 درصد افزایش داد، تا بتواند رشد قیمت مصرف کننده را تا حدودی مهار کند./م2

11. این کاربر از m1d1y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m1d1y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

قيمت طلا در بازار جهانی

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Last edited by mortezaon; 21-04-2011 at 22:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •