خوب دوستان فعلا یکم اطلاعات بیشتری بدست اوردم گفتم با شما در میون بزارم بد نباشه !...
بین مزدا 3 و ماکسیما ! ...
تو نمایشگاه تست کردیم ! .. 2 مدل از ماکسیما نشستم و 2 مدل هم از مزدا 3
و به نکاتی برخورد کردم وقتی همزمان پشت این دو نشستم ! که میخوام بدونم ایا اشکال از ماشینها بوده یا اینکه درست فهمیدم !
با اینکه ماکسیما تعلیق متوسطی داره ! ولی مزدا 3 از نظر تعلیق ضعیفتر از ماکسیما بود !...
مدل پایینتر ماکسیما از مدل بالاتر اون نرمتر بود !.. من به طرف گفتم .. گفتش که این خاصیت ماکسیما هست ! .. حالا راست و دروغش با خودش ..
از نظر زیبایی داخلی ! مزدا 3 خیلی بهتر بود ! ولی حس و راحتی ماکسیما چیز دیگه بود !>..
در مورد قطعات هم پرسیدم ! .. ماکسیما از نظر قطعه بسیار ارزان هست و مزدا 3 هم جز گران هاست !...
مثلا همین طرف میگفت روغن حتی بهران رانا میریزه !................... و خیلی هم خوبه ! .... حجم روغن هم4.5 هست با فیلتر روغن که خیلی خوبه به نظرم ..
در کل هزینه نگهداری ماکسیما پایینتر از مزدا 3 هست ...
اما مصرف سوخت مزدا 3 کمتر هست که کفه ترازو رو برابر میکنه برام در این زمینه !... البته مصرف ماکسیما در دورهای پایین عالی هست !.. مثلا اینطور که صاحب خودرو میگفت .. اگر مثلا تو جاده با سرعت 100 حرکت کنی مصرف به 8 میرسه .بالای 150 هم مصرف به 15 میرسه !
در مورد اپشن ها پرسیدم گفتند که با 2 میلیون میشه بیشتر اپشن های مزدا 3 رو روی ماکسیما اورد از قبیل کروز کنترل و تنظیم چراغ ها و ....
از نظر من مزدا 3 بیشتر یک خودروی اسپرت جمع و جور هست ! .. شخصا از ماشین هایی خوشم میاد که ابهت داشته باشند ! .. قبلا اسپرت زیاد داشتم دیگه خوشم نمیاد. ترجیح میدم یک خودروی با ابهت و قدرتمند و زیبا(به شرط رسیدن) داشته باشم !.....
به نظر من
ماکسیما زیر پای جوون ! (به شرط اینکه رینگ و لاستیک و چراغ جلو رو عوض کرده باشی ) یک ماشین خوشگل و اسپرت جلوه میکنه ! و زیر پای خانواده نقش یک خودروی کلاسیک و با ابهت رو بازی میکنه
ممنون از دوستان بابت مشاوره اگر نکته ای بود که اشتباست لطف کنید..